Jaké chytré hodinky pro devítiletou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7279
6.11.25 18:31

Jaké chytré hodinky pro devitiletou?

Dcera si moc přeje hodinky na vánoce. Dívala jsem se na nějaké xiaomi, ale to bude asi velké na její ruku. Nechtěla jsem kupovat dětské. Nebo jaké mají vaše děti? Chce si měřit kroky, a aby ji to upozornilo jak ji bude někdo volat. Nepotřebuje volání přes hodinky, ani gps… má mobil, který nosí do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
7.11.25 10:11

Tak na kroky a volání by jí stačil klasický Xiaomi Mi band 9 nebo 10, je to chytrý náramek, ne vyloženě hodinky (rozdíl je hlavně v ceně a funkcích).
Ale teda myslím, že v devíti letech by tohle mít nemusela :nevim: ale to je samozřejmě na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
7.11.25 11:03
@AbbySt píše: Více

tak samotřejmě ji nebudu kupovat garmin za xxx tisíc. Chceme něco do cca 1000-1200kč, tak na tom nevidím nic špatného když si to moc přeje k vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
7.11.25 11:10
@KKK85 píše: Více

Však píšu, že to je na vás :D já bych to svému dítěti v devíti letech nekoupila, podle mě je to zbytečnost, ale každý jsme jiný a každého dítě je jinak vyspělé. A jestli si to přeje k Vánocům a dostane to, tak to je pro ni jedině výhra :)

A jak jsem psala, Xiaomi Mi Band 9 nebo 10, poměr cena výkon pěkný a není tam kupa zbytečností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
7.11.25 11:14
@AbbySt píše: Více

tak od toho jsou vánoce :) třeba i něco navíc… ona si to přála už vloni, jsme to tak nějak taky brali že je to pro ní zbytečné. Ale ty fitnees náramky vypadají tedy super..

tento se mi líbí dost…

https://www.alza.cz/…12827472.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
7.11.25 11:17
@KKK85 píše: Více

Vypadá pěkně :)
Já bych ještě možná doporučila jít se mrknout do elektra, abyste měli představu jak moc jsou velké, aby je slečna neměla moc na svou ručku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák