Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s vrácení zboží na Shein. Za jak dlouho Vám vrátí peníze, jak probíhá proces vrácení a hlavně - kolik stojí poštovné za vrácení, tuto informaci jsem nemohla nikde dohledat, tak mi snad někdo z Vás pomůže ![]()
Tak poštovné bude stát podle ceníku pošty. Tak si najeď na jejich stránky a podle velikosti balíku najdeš cenu ![]()
Ahoj, je tu někdo, kdo už vracel zboží ze shein? Respektivě self-sending, protože jiná možnost tam nebyla… chtějí vyplnit zadaný “upload return receipt” shipping company a tracking number ale vůbec netuším, kde to najít:( myslela jsem si, že pošlou na email “label” ten lístek co přilepíte na krabici a odešlete ale nic mi nepřišlo. A pochybuji, že se někdo ty věci koupí. Moc prosím o pomoc, klidně i na email (***)
edit admin: odstraněn e-mail - napište do SZ
Ahoj,
Tak ja sa podelim o moje skusenosti s vracenim zbozi do Shein. Informacie na stranke mi prisli ako nedostatocne a sposob vratenia tiez podozrivy. Kazdopadne som bola sama zvedava, ako to funguje a sla som do toho s tym, ze mozno tie peniaze za postovne su vyhodene von oknom.
Vracala som zbozi v hodnote 570,– CZK - za postovne doporucene (aby som mala cislo zasielky) som zaplatila 321,– CZK
Balicek som posielala 12. Unora a do dnesneho dna nebol dodany -je len v zemi urcenia. No, predpokladam, ze to bola strata casu a penazi - ale ak sa nieco zmeni urcite Vas budem informovat.
Takze ak mi tie peniaze nepridu na ucet - tak principialne toto bol moj prvy a posledny nakup zo Sheinu. Inac rychlost dodania bola super - saty fajn. niektore sadli krasne z 5 ks som 2 vracala. ![]()
@Datlicek posielali ste balíček do Belgicka? A akou prepravnou spoločnosťou? Pochopila som správne, že poštovné za vrátenie tovaru shein neprepláca?
Vopred ďakujem za info!!
Ano, posielala som to do Belgicka cez Cesku Postu. Ospravedlnujem sa za neuplne info ![]()
Ahoj, já jsem vracela také balíček. Cca 10 kousků s kamarádkou. Balík cca 2,1 kg asi za 560Kč.
Balíček dorazil do warehouse ale zatím neprošel kontrolou, a čekám až zašlou peníze. Balík jsem posílala přes poštu, na balík napsat adresu, která je napsaná u “return order” plus se ma vyplnit “check return receipt, kam jsem psala tracking number z první objednávky. Balíček do Belgie došel cca za 5-6 dní a peníze mají přijít prý za týden… Ohledně zboží, co mi sedlo jsem moc spokojená
Ale přijde mi to na stránce dost složitě nebo spíše nedostatečně vysvětlené
, zvlášt pro někoho, kdo třeba neumí dobře Anglicky. Doufám, že to někomu pomůže
@Adélashop Dik za info.
No mne tam
ten balik este stale nedorazil, tak dufam, ze jedneho pekneho dna ho tam budu mat
Inac ten isty postup ako si opisala:-)
Tak dávám update holky
peníze už z vrácení mám na účtě po asi 2 dnech, co přišel email, že vrácení bylo úspěšné. Doufám, že se Vám to taky podaří a vrátí peníze ![]()
Ahoj holky prosím o radu. Mám doma 3 různé objednávky od Shein a ráda bych z každé něco vrátila, ideálně v jednom balíčku. Nevíte jak na to? V aplikaci mi to dovolí kliknout na return items u každé objednávky zvlášť. Nechce se mi platit poštovné za 3 různé balíčky… Díky moc
Ahoj všem, tak mam update k memu dotazu. Kontaktovala jsem Shein pres messenger na FB. Odepsali mi, že pokud jim napíšu SKU kódy ( čarové kódy artiklů z emailovehého potvrzení) spolu s čísly objednávek ze kterých chci zboží vracet, tak mi pomohou vše vrátit v jednom balíku. Reagují do několika hodin a jsou velmi vstřícní. Nebojte se je tam oslovit s dotazem (v AJ). Čekám ještě na dvě objednávky a pak je budu kontaktovat s požadovanými kódy. Pokud nezapomenu, tak sem napíšu jak to dopadlo
![]()
Aj ja mám update! ČP konečne tento týždeň doručila vratku do Belgie! A peniaze už mám dokonca na účte! Takže ešte im dám šancu aj keď tá výška poštovného je hrozná:s
ee_no_evil:
Chcela by som sa spytat ako mozem vratit oblecenie z viacerych objednavok v jednom balicku. Lebo robot v zakaznickom centre mi nepomohol.
Ahoj, objednávala jsem si několik věcí z Shein. Mou objednávku rozdělili do dvou, kdy ta první došla v pořádku, ale ve druhé byly úplně jiné věci, než jsem si objednala (místo 1× šaty velikost M a 1× svetr velikost XS přišly dvě velká trička velikosti XXL a XXXL. Stalo se to už někomu? A pokud ano, tak jakým způsobem jste postupovali?
Já pokud si objednávám tak většinou nahrávám ať mám důkaz. Pokud dojde rozbitý nebo něco jiného. Občas to na mě někdo zkusí ale pošlu video a je klid.