Vrati se mi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
28.11.21 12:57
@denisa.denisa11 píše:
Je to samozřejmě časté, ale ne vždy to tak musí být, muzi přece nedochází vždy kvůli jiné.

Nějaký důvod to mít musí :nevim: přece neukončí jen tak vztah, který podle tebe fungoval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 12:57

Ja hlavně mela předtím 3 roky partnera, co me bil, tak nevím, jestli to není spis ve me ta chyba. On mi i nabídnul, ze tam můžu zůstat, jak dlouho budu potřebovat. Není ke mne zlý, to ne. Ale pořád jsem v nějaké naději, uz mi ale slábne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 12:59

@pikola no on mi dlouhodobe vyčítal (ale s citem), ze nemam řidičák. Ten ja ale v Praze zatím nikdy nepotřebovala. Rekla jsem mu, ze si ho udělám, až půjdeme mimo Prahu. Pak mu asi vadilo těch 6 kg nahoře, když me potkal, byla jsem hubená. A ze neumím šetřit a moc cesruju a utracim za to. Tak asi to v něm vygradovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.11.21 13:03

Jsem před mnoha a mnoha lety chvilku chodila s typem, co taky plánoval dům, i ho přesně popisoval a psa a děti… To jsme spolu byli tak týden a já na něj čuměla jak puk. 8o Každopádně on to plánoval spíš jen tak sám pro sebe, nebo pro sebe a jakoukoli. To, že o něčem takovém žvaní, fakt nedělá vztah, kde s tebou v tom svém imaginárním domě ohromně počítá.

Ostatně o týden či dva později se tenhle gentleman ohromně urazil, když jsem si dovolila jít ven s kamarády a přestal se se mnou bavit. :lol:
Buď ráda, že ses toho zbavila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.11.21 13:03

@denisa.denisa11 nevzala bych ho zpět, když se chová jak malý kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
28.11.21 13:05
@denisa.denisa11 píše:
@pikola no on mi dlouhodobe vyčítal (ale s citem), ze nemam řidičák. Ten ja ale v Praze zatím nikdy nepotřebovala. Rekla jsem mu, ze si ho udělám, až půjdeme mimo Prahu. Pak mu asi vadilo těch 6 kg nahoře, když me potkal, byla jsem hubená. A ze neumím šetřit a moc cesruju a utracim za to. Tak asi to v něm vygradovalo

no ale to vsechno se ve vztazich resi, hada se kvuli tomu, ale bezne se kvuli tomu, ze nekdo nema ridicak, pribral nebo moc utraci, hned nerozchazi. takze bud nekoho ma nebo mu docvaklo, ze uz te nechce. byt tebou, odstehuju se a utnu kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:05

Porad to prostě nechápu, vse bylo ok, nikdo kolem to nechápe. Moji rodiče a rodina a přátelé ho zboznovali. Achjo.. jinak těhotná jsem s ním byla, ale sla jsem na potrat, oba jsme se shodli. Nechtěla jsem to sem psát, je tu hodně žen, co chtějí deti a nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:06

Ano, dnes jdu odstěhovat zbytek k rodičům a zítra mám prohlídku bytu. Neprosim ho, nedělám ze sebe chuderu. Ale je mi to strašně líto a sttasne me to bolí. Jako kdybyc byla napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
28.11.21 13:07
@denisa.denisa11 píše:
Hledali jsme i dům a vybral nám psa a to i v době, kdy vzal zpět ten první rozchod. On je hrozně aktivní, jakmile něco nestihen udělat, je z toho v depce a asi ma pocit, ze ho brzdim

Je to labil a Ty si představ, že máte děti a on vás každé dva týdny bude vyhazovat ze společného bydlení, protože je na palici.

Neměli jste krásný vztah, protože z krásného vztahu se necouvá tak, že Tě po roce vykopne a za pár týdnů Tě znovu vykopne. Spíš to bylo tak, že Ty jsi leccos tolerovala a že jsi nevnímala signály, že on spokojený opravdu není. A není to o tom, že jsi měla 6 kg nahoře a že jsi neměla řidičák. Bylo tam něco jiného. Ale neznám vás, tak těžko říct, co v tom bylo.

Rozhodně se ho nedoprošuj, do budoucna to nevypadá, že by se nějak psychicky zlepšil a že by se přestal chovat jako hysterka, která hned všechny vyhazuje z domu. Ty se dej dohromady a najdi si někoho, kdo dokáže jednat na rovinu a kdo co řekne, to platí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:07

Chci, abych se chtěl vrátit. Ted momentálně bych ho asi vzala jeste zpět, ale pak bych to chtěla stejně, ale abych ho mohla poslat do pr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
28.11.21 13:08
@denisa.denisa11 píše:
Ano, dnes jdu odstěhovat zbytek k rodičům a zítra mám prohlídku bytu. Neprosim ho, nedělám ze sebe chuderu. Ale je mi to strašně líto a sttasne me to bolí. Jako kdybyc byla napůl.

Kočko, přeruš s ním veškeré kontakty, až si vezmeš svoje věci. Platí to, že sejde z očí, sejde z mysli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:09

Zatím to bylo se skoro všemi partnery, strasne jsem je chtěla zpět a pak všichni dolezli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:10

@K2 8611 ano, uz je i blokly na whatsappu. Dneska tam jedu v době, kdy on tam nebude a už to chci mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.11.21 13:11

Ale máte pravdu, ja to jen vidím jinak, protože ho miluji. Kdyby tam byla aspoň nějaká krize, diky které bych mohla rozchod očekávat, tohle byla rána z čistého nebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
28.11.21 13:12
@denisa.denisa11 píše:
@ontarova.stara ahoj, no, my měli opravdu ukázkový stav, za rok asi jen jedna hádka, nikdy mi nic špatného neřekl a ja jemu taky ne. Ale jednoduché to se mnou taky není. Vadilo mi, ze v 28 nemam řidičák a ze jsem po nasazení antikoncepce a antidepresiv přibrala 6 kilo. Jinak o ničem nevím. Prostě mě uz nemiluje. Jen by mě zajímalo, jestli je nějaká šance, že mu to dojde a bude litovat.

To jsou blbosti. Je v tom něco jiného. Holt rozchod, no, neboj, bude líp. A palec hore pro tebe, že ho nekontaktuješ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí