Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo aha, dceru s bipolární ma jina uživatelka… tak to hodně vysvětluje markytky komentáře. Ne každý, kdo bere ad je zralý na psychiatrii a je chodící zombie
@denisa.denisa11 píše:
@markytka3 je vidět, že o tom nevíte zhola nic. Chovám se normálně, kdybych mu o problémech neřekla ani neví, ze se na něco léčím. Vaše připomínky se mě lehce dotýkají, vas blízký člověk má bipolarku, mela byste vědět, jak se chovat a jaky připomínky volit.
nenapadlo te treba, ze ma z tve nemoci strach, ve svych ocich se chovas treba normalne, ale pro jineho tomu tak byt nemusi. bavili jste se o tom? s tema 6ti kg, to si myslis nebo ti to rekl? ntb. tebe se dotklo to, ze se ptam, na co beres ad? nedotykaji se te takoveto banality denne i v realnem zivote? nemuze to byt jadro pudla?
@denisa.denisa11 píše:
@pikola no on mi dlouhodobe vyčítal (ale s citem), ze nemam řidičák. Ten ja ale v Praze zatím nikdy nepotřebovala. Rekla jsem mu, ze si ho udělám, až půjdeme mimo Prahu. Pak mu asi vadilo těch 6 kg nahoře, když me potkal, byla jsem hubená. A ze neumím šetřit a moc cesruju a utracim za to. Tak asi to v něm vygradovalo
je to manipulátor, co chce, aby jsi skákala podle toho, jak bude pískat. Pokud máš sebeúctu a pud sebezáchovy, prchni od něj bez odkladu.
Myslim, ze ne, žádné scény jsem nedělala. Když mi nebylo dobre v klidu jsem mu to řekla. Jinak všem děkuji. Je mi mnohem lépe.
Jinak ano, to mi řekl, že jsem přibrala a ze nemam tolik žrát:)
@denisa.denisa11 píše:
@markytka3 je vidět, že o tom nevíte zhola nic. Chovám se normálně, kdybych mu o problémech neřekla ani neví, ze se na něco léčím. Vaše připomínky se mě lehce dotýkají, vas blízký člověk má bipolarku, mela byste vědět, jak se chovat a jaky připomínky volit.
Z markytky si nic nedelej, ta ma povetsinou blbe pindy a urazi vsechny. Tentokrat to zlehcuje, ze to bylo mysleno jinak, nez psala a vsichni pochopili.
Hele podle fotky jsi kocka, makej dal na sobe, ber leky, idealne si najdi i terapeuta, je treba si vybudovat nejake sebevedomi, abys byla stastna i bez chlapa a hlavne nenarazela vzdycky na psychopaty, kteri te budou vyuzivat a trapit jako doted.
Nez takove co jsi dosud mela, je 1000× lepsi byt sama a spokojena.
Drzim pesti, to das ![]()
@denisa.denisa11 píše:
Jinak ano, to mi řekl, že jsem přibrala a ze nemam tolik žrát:)
Dochází Ti to, s kým máš tu čest? To mi říci, počítá zuby a je na ulici bez bot, jak rychle bych ho vykopla. Nechápu vůbec titulek Tvé diskuse, buď jsi úplně hloupá nebo troll. Normální člověk má jasno. Okamžitý konec. Jinak rozšíříš množinu šikanovaných a týraných žen. Doufám, že s ním už nespíš. Tvoje volba
@denisa.denisa11 píše:
A je konec. Úplný
No jo rozchod je vzdy zlej a bude jeste nejakou dobu bolet, zvlast kdyz jsi v pozici toho kdo kopacky dostal. Ale tim si musi projit uplne kazdej, aby bylo lepe.
Hlavne se to nesnaz vyresit a urychlit, tim ze si najdes co nejdrive nejakeho chlapa. S nejvetsi pravdepodobnosti by sis zas nasla jen tyrana co te bude terorizovat. ![]()
Ja byla tak blbá a naivní, ze jsem čekala, že se mu po mne bude stýskat.
Uz se v tom nenimrej. Za sebe radim nech to tady smazat. Davas verejne soukromy veci.
Jsi moc hezka holka, ale tlusta tezko, takovy slova si vubec neber k srdci. Zacni jist, nebrec a ono to pujde. Preju stesti pri vyberu partneru. Ale az budes psychicky OK.
Prosimtě buď ráda, že seš ho zbavila. Není nic horšího, než chlap hysterka. Z nějakého důvodu se na tebe lepí sami takoví ometáci. Pracuj na sobě a uvidíš, že se někdo normální objeví. Držím palce. ![]()
Stalo se mi něco dost podobného. Cca rok jsem se vzpamatovávala, odchod bez vysvětlení. Já jsem se v tom utápěla, stále doufala. No prostě to budeš muset odžít. Najdi si koníčky. A hlavně očividně za to nestál, ale to pocítíš až časem.
@Chytrak píše:
Z markytky si nic nedelej, ta ma povetsinou blbe pindy a urazi vsechny. Tentokrat to zlehcuje, ze to bylo mysleno jinak, nez psala a vsichni pochopili.
no jediny, kdo to nepochopil jsi ty
… proste dle meho muze byt pricina zmeny chovani partnera i ta nemoc autorky. to te nenapadlo? proto
mne zajimalo, proc bere ad
pro nekoho, kdo
ma neustale potrebu delat ze sebe chytraka a urazet, vidim ze nepochopitelne… sorry, ale pokud by se treba jednalo o nejakou zavaznejsi psychickou poruchu, mohl to prestat davat
ne kazdy, obzvlast ve 28 letech, ma tu silu zit s psychicky nemocnym clovekem, byt pod medikaci… pokud, jak autorka nasledne pise, nejde o nic vazneho, ze to na ni neni poznat, tak pricina zmeny chovani muze byt jinde, ale urcite to neni tak, jak jste se tu opet vsechny sletly na chlapa jak supi…
autorko, ty ad jsi zacala brat az s nim?