Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FlorenceF Jenkins tak on mi to říkal vždy slusne a ja mu taky slusne odpovídala. Nechápu to
@ontarova.stara jinak určitě se neurazim, vím, že je to potřeba.
@denisa.denisa11 píše:
@ontarova.stara chodím k psychiatrovi..
proc beres ad? nemuze tohle byt duvod k rozchodu? me kdyby partner v 28 bral ad, tak bych hodne premyslela o spolecne budoucnosti
@markytka3 píše:
proc beres ad? nemuze tohle byt duvod k rozchodu? me kdyby partner v 28 bral ad, tak bych hodne premyslela o spolecne budoucnosti
Co to je za pitomej dotaz?
Vzdyt pise, ze chodi k psychiatrovi, tak to logicky potrebuje a neobejde se bez nich. Precti si co si hleda za partnery, proste ma velkej problem a musi to resit. Kdyby AD nebrala, tak treba klidne skoci pod metro.
@Chytrak píše:
Co to je za pitomej dotaz?Vzdyt pise, ze chodi k psychiatrovi, tak to logicky potrebuje a neobejde se bez nich. Precti si co si hleda za partnery, proste ma velkej problem a musi to resit. Kdyby AD nebrala, tak treba klidne skoci pod metro.
Takhle, chodit s markytkou, skočím pod metro i bez AD
. Já tedy AD neberu a nikdy jsem nebrala, ale mám dospělé dítě s bipolárkou a troufám si tvrdit, že málokdo bere AD jako lentilky z plezíru a pro pobavení. Ono je to totiž značně limitující.
@ontarova.stara píše:
Takhle, chodit s markytkou, skočím pod metro i bez AD. Já tedy AD neberu a nikdy jsem nebrala, ale mám dospělé dítě s bipolárkou a troufám si tvrdit, že málokdo bere AD jako lentilky z plezíru a pro pobavení. Ono je to totiž značně limitující.
tak asi duvod proc je bere muze byt bipolarka, maniodeprese aj.? co je na mem dotazu pitomeho? treba borec uz nedava zit s psychicky nemocnym clovekem, a muj obdiv maji vsichni, kteri to dokazi… a ze malokdo bere ad z pleziru? kde to holka zijes? znam par holek, ktere si obcas zobnou lexaurin na uklidneni ![]()
@Chytrak píše:
Co to je za pitomej dotaz?Vzdyt pise, ze chodi k psychiatrovi, tak to logicky potrebuje a neobejde se bez nich. Precti si co si hleda za partnery, proste ma velkej problem a musi to resit. Kdyby AD nebrala, tak treba klidne skoci pod metro.
pitomy dotaz? zkus pouzit mozek… proc se bere ad, muze mit plno diagnoz, ne? pitome je spise to, ze nekdo nepochopi dotaz a musi hned druheho urazet. pro mene chapave „proc beres ad“ = " z jakeho duvodu, jaky mas problem, ze beres ad".. chapes uz? ![]()
@markytka3 píše:
tak asi duvod proc je bere muze byt bipolarka, maniodeprese aj.? co je na mem dotazu pitomeho? treba borec uz nedava zit s psychicky nemocnym clovekem, a muj obdiv maji vsichni, kteri to dokazi… a ze malokdo bere ad z pleziru? kde to holka zijes? znam par holek, ktere si obcas zobnou lexaurin na uklidneni
Jenže ty směšuješ někoho, kdo si občas zobne na svý triko něco na úzkost či dobrou náladu (? lexaurin) a člověka, který je dlouhodobě léčený odborníkem. Pro mě osobně jsou daleko problematičtější ti občasní zobači lexaurinu a neurolu než ti, kteří jsou pod dohledem lékaře.
A nemá tento tvůj ex-kluk maniodepresivní psychózu? Dost by to vysvětlovalo.
@denisa.denisa11
Tak zaprve prvni rozchod byl kvuli tomu ze me podvedl. Uplne s klidem. A druhy protoze prej sem na nej moc upnuta a kdyby nahodou se se mnou chtel rozejit nebo se mu enco stalo tak abych se neupla jeste vic a neco ai treba neudella
proste magor. Ale on to zkousel co par let se ozvat. Takze nevin presne, ale par let to bylo.
Hele ja si pak nasla jinyho i kdyz sem myslela ze lepsiho nenajdu. Byla sem tzv. zaslepena. A ted mam manzela a cekame miminko a jsem rada, ze to tehdy dopadlo jak to dopadlo.
Byt tebou snazim se z toho oklepat i kdyz kazda sme to zazila a mely by sme.mot pochopeni ze to neni uplne easy. A pak bych sla dal, chvilku byla sama a venovala se sobe a uzivala si volna a pak si najdes nekoho lepsiho a budes rada
![]()
@ontarova.stara píše:
Jenže ty směšuješ někoho, kdo si občas zobne na svý triko něco na úzkost či dobrou náladu (? lexaurin) a člověka, který je dlouhodobě léčený odborníkem. Pro mě osobně jsou daleko problematičtější ti občasní zobači lexaurinu a neurolu než ti, kteří jsou pod dohledem lékaře.
ja nikoho nesmesuji, ja se jen normalne zeptala, proc bere ad, a inteligenti tu zas z toho delaji kovbojku
proste chyba nemusi byt hned na chlapovi, obzvlast, pokud ona trpi nejakou dusevni poruchou, kterou uz prestal davat… co my tu vime, jak se autorka chova v realnem zivote…
Vážená, beru ad x let, mam obsedantne kompulzivni poruchu, uzkosti.
Holky, jsem se vysnorila a jsem ready na odvoz vsec věci.
@markytka3 je vidět, že o tom nevíte zhola nic. Chovám se normálně, kdybych mu o problémech neřekla ani neví, ze se na něco léčím. Vaše připomínky se mě lehce dotýkají, vas blízký člověk má bipolarku, mela byste vědět, jak se chovat a jaky připomínky volit.
No upřímně, potřebuješ odbornou pomoc jako prase drbání. Fakt, bez urážky.