Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Buď ráda, že je pryč. Tvůj ex je psycho. ![]()
Za chvíli by mu na tobě vadilo něco dalšího.
@Taktinevím nic jiného nezbývá, to víš, ze tak dva dny jsem mu psala. Ale už se nehodlám ponizovat. Těch 5 kg je ale vidět dole, škoda že to neuvidí
![]()
Asi je psycho, ale mne to tak nepřijde, dva ex me mlatili a dělali mi silene věci, divím se, ze nejsem v blázinci.
Jo ozval a litoval. Mel omluvy. Mel i docela dobre argumenty. Ale byl to debi*l a ja mlada zamilovana. Za 3 dalsi tydny me znova odkopl. Ted sem rada, po par letech se mo snazil znova ozvat, celkem odvazne. To bylo fajn, sem mu uz s odstupem a chladnou hlavou rekla jak mi tehdy bylo a co mi udelal a ze opravdu neni dobry clovek. Ulevilo se mi. Doted strida zenske. A mi je lito kazde chudery co si s nim zacne..
@Kacii94 po jak dlouhé době se ozval? A to ti pri rozchodu řekl, že te nemiluje?
Holky a vy myslíte, že je to gaslighting? Nebo jak se to píše. Ted o tom čtu a nepřijde mi to tak
Zakladatelko, bolí to, ale hlavu vzhůru! Tak on Ti vyčítá v podstatě „blbosti“, evidentně okolo toho potratu Tě asi nijak psychicky nepodpořil. Tohle vážně není vztah pro život. Buď na sebe pyšná, že se to nějak snažíš zvládat, a nevracej se k němu. Ten si Tě nezaslouží ![]()
Blby je, ze mam pocit, ze padám do pruseru. Jq byla vždy hodně citlivá a takové věci nesu velmi spatne a hur nez ostatní. Jak nemuzu jist, začalo se mi libit, ze hubnu, ted ale do sebe nemůžu nic dostat, protože jdu pa zvracet a je mi zle. Když jim, myslím n to, ze tloustnu a ze se nedivím, že se se mnou rozešel.
Vždycky si říkám tak dnes už to bude lepší, ale není, jsem asi nějaká sebedestruktivni, ale nejde mi to.
@summersun ja miminko nechtěla ještě, ikdyz mam věk. Takže spíš ja byla ta, co honem sla na potrat. Az je mi to teď lito..jinak nevrátím, pochybuji, ze on by to chtěl
@denisa.denisa11 píše:
Asi je psycho, ale mne to tak nepřijde, dva ex me mlatili a dělali mi silene věci, divím se, ze nejsem v blázinci.
dva ex tě mlátili? a ty jsi s nima dál dobrovolně byla?
ty máš holka nějaký problém se sebou, se svým sebevědomím - měla bys s tím urychleně něco dělat, to asi sama nedokážeš, najdi si psychologa
@denisa.denisa11 píše:
@K2 8611 ano, uz je i blokly na whatsappu. Dneska tam jedu v době, kdy on tam nebude a už to chci mít za sebou
To je dobře. Hlavně se nevidět, nepsát si, nestýkat se.
Uvědom si, že bys žila s chlapem, u kterého bys nikdy nevěděla, kdy se dostane do stresu, rupne mu v bedně a bude Ti balit kufry. Taková hnusná nejistota není nic pro normální zdravou ženskou, která si může najít lepšího týpka, než tohoto chudáčka.
@stinga ano byla, nedokázala jsem odejít. Ten jeden me nebil, spíš psychicky me nicil. Když jsem ale jednou přišla domů a on byl opilý, začal do me kopat, ja se schovala v koupelně, on malem rozkopal dveře, tak jsem otevřela, chytil me pod krkem a chtěl me znásilnit. Tak jsem okamžitě odešla a nepresvedcilo me nic. Pak se objevil dalsi, který byl zezacatku úžasný a pak me začal napadat, celé noci nespal a lustroval mi mobil, dělal mi výslechy, několikrát me zmlatil i na ulici a nikdo mi nepomohl. Dokonce mi i vysypal na hlavu vajgly, další věci zmiňovat nebudu, je mi z toho doteď blbe. Jednou jsem sebrala všechny síly a odešla. Uz jsem.ho nikdy neviděla. Pak se objevil tento a pro mě to prostě byla pohádka a byla šťastná, že mám normální vztah
Zakladatelko, popisuješ roční pohadku bez jedine hadky a litaj tam vyčitky, potrat, antidepresiva… ![]()
Hele, nezlob se, ale vycitat ridičak a 6 pribranych kilo?…cože?
a teda jste se nehadali nebo vycital a tys byla zticha, abys nenarusila pohadku?
Myslim, ze si trochu lzes do kapsy, jde o to, abys zacala vnimat realitu a zastat se sama sebe ![]()
Ono, vubec se nehadat nesvedci o pohadce, spis o zametani vseho pod koberec.
Jestli s nim chces byt, tak ho ted poprve posli nekam a uvidis. Poprve se sebe zastaň. I kdyz to boli a bojis se
@denisa.denisa11 píše:
@stinga ano byla, nedokázala jsem odejít. Ten jeden me nebil, spíš psychicky me nicil. Když jsem ale jednou přišla domů a on byl opilý, začal do me kopat, ja se schovala v koupelně, on malem rozkopal dveře, tak jsem otevřela, chytil me pod krkem a chtěl me znásilnit. Tak jsem okamžitě odešla a nepresvedcilo me nic. Pak se objevil dalsi, který byl zezacatku úžasný a pak me začal napadat, celé noci nespal a lustroval mi mobil, dělal mi výslechy, několikrát me zmlatil i na ulici a nikdo mi nepomohl. Dokonce mi i vysypal na hlavu vajgly, další věci zmiňovat nebudu, je mi z toho doteď blbe. Jednou jsem sebrala všechny síly a odešla. Uz jsem.ho nikdy neviděla. Pak se objevil tento a pro mě to prostě byla pohádka a byla šťastná, že mám normální vztah
Aha
tak proti tyrani jsou vycitky, ze si dama dovolila pribrat, fakt pohadka
nechces zkusit psychoterapii? Malokdy bych to nekomu doporucila, ale u tebe to vypada, ze vubec netusis, jak by mohl vypadat relativne normalni vztah ![]()