VŠ a dálkové studium při rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No tak vetsina tech skol je vikendova, cca jendou za tri, ctyri tydny a to snad tatinka nevytrhne, aby se postaral ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Moje škola byla téměř každou sobotu, výjimečně jedna sobota za několik týdnů volná, nekdy byly i pátky odpoledne výuka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M-A píše:
Moje škola byla téměř každou sobotu, výjimečně jedna sobota za několik týdnů volná, nekdy byly i pátky odpoledne výuka
My to tak měli taky, prakticky každý pátek a sobotu, já kvůli tomu prerusovala studium když jsem byla na RD. Studovala jsem všeobecnou sestru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel měl každý druhý pátek cely den a nějaké soboty dopoledne. To má každá škola a každý obor jinak. Musíš si zjistit, jak to má zrovna ten obor, kam bys ty chtěla jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tazvesnice taťka se samozrejme postara, jenze vzhledem k tomu ze ma hodne prace (mimo jine dodelavame domek) tak by bohuzel kazdy vikend hlidat nemohl a babicky mame docela daleko :/
@ka2ka jsem z Blanska takze nejbliz Brno mebo Olomouc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli 1× za 14 dní celý pátek a sobotu dopoledne. Jenom párkrát se stalo, že jsme měli třeba jen pátek, a to bylo až ve třeťáku, jinak pravidelně i soboty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tazvesnice
a je po anonymite
ale to uz je jedno… Jen doufam ze se to moc do meho okoli neroznese
… Prave sem chtela zacit tak abych to stihla jeste pri RD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1× měsíčně čt+pá+so - humanitní obor na UHK
jinak na UJAKu - soukromá - asi 4-5 víkendů za semestr (so+ne), snad na všechny přednášky účast nepovinná, celkově s mateřskou se to dobře pojí, je to takové…no…na veřejné VŠ mám množství učení jen za 1 semestr jako na UJAKu za 3 roky, pokud nemáš super praxi, díru do světa s touto školou neuděláš
lepší je si říct, co chceš dělat, co chceš studovat a podle toho hledat, každá škola to má jinak, pak napiš na studijní, zeptej se na orientační rozvrh a podle toho vybírej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamuli
Zdravotně sociální fakulta na Jihočeské univerzitě. Obor zdravotní laborant.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamuli píše:
@Tazvesnice![]()
a je po anonymite
ale to uz je jedno… Jen doufam ze se to moc do meho okoli neroznese
![]()
![]()
… Prave sem chtela zacit tak abych to stihla jeste pri RD
prosimte mas tu 4 prispevky, to jsi cele rodine rozeslala, ze ses registrovala na epipi, a pod jakou prezdivkou nebo co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi :)
Ahoj, je tu někdo, kdo studoval dálkově VŠ při rodičovské a větším počtu dětí. Čekáme třetí, jedno dítě školák, druhé od září do školky. Koketuji s myšlenkou udělat si při třetím rodičáku VŠ (Bc. obor), škola v místě bydliště. Má někdo podobnou zkušenost? Zvládali jste? Jsem vcelku studijní typ, jednu VŠ už mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o radu, chtěla bych si při RD dodělat něajkou VŠ, jenže bohužel nemám moc možností na celodenní hlídání naší malé
, můžete mi, prosím, poradit ze zkušenosti nějakou školu kam se nemusí dojíždět každý víkend?? Děkuji
Vkládám anonymě, protože zatím to je jen mezi mnou a přítelem a nechci aby to vědělo okolí a potom se každý vyptával jak to vypadá se studiem