Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tady se muzete ptat ohledne vseho co se tyka šestinedělí.
Ja bych mela takovy dotazek.muze se uz zavest tampon kdyz jsem mesic po porodu? Chodime pozde odpoledne na hodinku na bazen a intimka vypadá v plavkach pekne blbe. Do vody jit samozrejme nechci. Doted jsem sedela jen v kratasich na dece. Bohuzel jeste malinko spinim, ale uz jen minimalne.tak jestli nebude vadit na hodinku dve kdyz si dam tampon.
Dekuji
@MišelkaX pokud Tobě ten tampon nevadí nevidím velký problém. Můžeš pro dobrý pocit použít vagin gel po vyndání, kdyby se tam „náhodou“ chtělo něco usazovat, tak tomu hned v základu zatneš tipec. Ale na tu chvilku bych se tím netrápila.
Já teda akorát ještě 10 měsíců po porodu s těmi tampony moc nekamarádím a v šestinedělí bych to fakt nedala.
Příspěvek upraven 03.08.13 v 14:37
@MišelkaX já ho nosila asi od 4tydne… Nejak mi nevadil a doktorovi to taky nevadilo…
Mi tehdy v porodnici na šestinedělí bylo řečeno, že tampon ne…až jak příjdou první menses…Poprvé po porodu a po šestinedělí jsem s ním taky nebyla kámoška, ale už je to dobrý… ![]()
@MišelkaX problém bych neviděla, já nosila hned i v porodnici mi to dovolili takže záleží spíš na tvém osobním pocitu, jestli se na to cítíš ![]()