Vsetín, ValMez a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
357
27.2.06 12:51

Vsetín, ValMez a okolí

Nazdárek!

Je tu někdo z Valašska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.2.06 11:10

aaaaaaaahoj

ahoj ja jsem z Val.Mezu.Mam 9 leteho kluka a 4 mesicni holcicku.a jak jsi na tom ty?

• Citovat
  • Upravit
1337
28.2.06 11:21

Ahojky,ja pochazim ze VSETINA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 20:25

Ahojky, jsem z VM a mám 4 měsíčního syna!

• Citovat
  • Upravit
357
1.3.06 11:50

Pozdrav z hor

Nazdar Babizny :lol: !
(nebrat jako urážku jsem ráda, že jste tu)

Pravda narodila jsem se na Vsetíně, ale teď už skoro 9 let žiju na Hovězí (směr Velké Karlovice asi 7 km od Vsetína). A páč jsem se tu přivdala, nedá se říct, že bych tu znala kdovíjak moooc lidí. Ňáké jo, to je jasné ze školky, z Valášku, kde chodí Tomík, a tak od vidění.

Fčera jsme zrovna byli ve ValMezu - brala jsem Kulíška sebou, že si uděláme výlet. Na ráno jsme byli objednaní k zubařovi, to jsem zvládli v pohodě, a pak vláčkem do VM, je to pro něj zábavnější, protože se mu můžu věnovat, čteme si apod., kdežto když řídím moc si mamky neužije. Kamarádi tam mají obchůdek s miminovkým oblečením, šlapkáčkama, kosmetikou atd., a tak jsme se stavovali i tam. Teď se budou stěhovat do většího, takže tam byl celkem chaos, navíc Kulich měl už hlad tak byl dost protivný, ale jinak super výlet. Jo na oběd jsme si zašli do Pizzerie Al Ponte a můžu vřele doporučit!

To je děs jak já jsem ukecaná, no co už!

Napište toho víc, ať si taky počtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
2.3.06 14:00

Kdepak jste? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.3.06 08:42

Woodoo- byla jsem v nemocnici,tak jsem se nemohla ozvat.Na Hovezi mam taky zname,jen kdyby mi pamet slouzila na jmena :lol: .Renca Adamcova a Breta,bydli kousek od skoly,taky maji Tomaska a je mu kolem 7let(?)
Na Hovezi je bezkonkurencni pout :D ,doufam,ze se tam letos dostanu.Ja pochazim taky ze Vsetina,ale ted ziju 5 rok v Praze.Do Vsetina jezdime casto,mame tam s manzelem rodice.Chteli bychom se jednou vratit,je tam krasne.Ale s praci je to tam hodne slabe,tak uvidime.Ja mam temer 11 letou dceru a ted cekame kazdym dnem chlapecka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:04

Omlouvám, že píšu až fčíl, dneska jsme se vyhrabala z pelíšku až v deset :?, a pak jsem vyzvedávala Kulíška ze školky vyjímečně po obědě a dělali jsme spolu Krtkův dort, páč mají dneska ti mí chlapi svátek. Teda, ale vztekala jsem se u toho dost dobře - Tom (manžel) koupil nějakou trvanlivou smetanu ke šlehání a ta mrcha vůůůůbec nešla našlehat :twisted:

Myško (doufám, že jsem nezpatlala :oops: Tvůj nick) s tou prací tady máš recht, je to bída. Ale zase chápu, že se sem chcete vrátit. Nedá se říct, že bych byla nějaký stydlín nebo tak něco, ale velké město - Praha i Brno - se mi líbí vždy tak na chvilku. Mrknout se na pár dní, a pak zpátky mezi medvědy…

Paajo a VVVV Nejde vám net nebo vás dětičky nenechají chvilku v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:13

Myško doufám, že s tím špitálem to nebylo nic vážného - tipuju to tak na tvrdnutí břicha a poslíčky - takže to nejspíš vyřešilo Magnezium, a pak domů joo?

Poutě u nás bývají fakt super, akorát mám termín zase tak nějak blízko, takže kdoví jak bude. Ale Kulíška jsem přenášela 11 dnů a nakonec se narodil 4.8.1999, no a teď mám termín 4.8.2006 :lol: Otázka kdy se vyklube že jo! Docela sranda!

No a teď taky nejspíš čekáme chlapečka, teda aspoň podle pátečního UTV by to měl být chlapeček. Já jsem si spíš už i myslela na holčičku, ale vyměňovat HO určitě nehodlám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.3.06 16:28

WOODOO- zacala jsem krvacet a prisly bolesti po 4 min.tak mi dali asi 4 kapacky Glukomazinu(?)je to silnejsi nez magnezko,pak Askorutin,a pak jsem si vydyndala at me pusti,kdyz uz nekrvacim :lol: Dnes me ale boli bricho a vypada to,ze mi odchazi hlenova zatka,tak uvidime. 8O
Ja se do Prahy nebala,byla jsem tady od 14 na skole,tak mi to nejak neprislo,ale mas pravdu,je to velke mesto a Vsetin je Vsetin,tam je krasne.Uz at je leto,uz se tam tesim,na zahradku,jeeee uz aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
7.3.06 16:41

Myško s krvácením se nestrachuj, a i kdyby odcházela ta hlenová zátka, tak co už. Rodit o chlup dřív není až taková hrůza, 28.tt už máš za sebou dávno a jestli máš termín porodu „podle doktorů“ takový nebo makový, není důležité. Oni ti naši Mimísci si sami řeknou, kdy už chtějí ven, jestli dřív nebo později. :lol: Já jsem byla ve špitále s krvácením ve 14.tt, bo se mi v děloze udělal hematom (krevní sraženina), ale teď už je to v klidu (ťuk ťuk na dřevo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.3.06 16:42

Myško mám takový dojem, že máš teď už jiné starosti než sedět na netu co? Myslím, že ty kontrakce a odchod zátky nebyly „jen tak“. :lol: Takže až se trochu zotavíš a budeš z porodnice doma, napiš, ať víme víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.6.06 14:46

ahoj

já bydlím v Kelči a mám sedmi měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6542
6.8.10 14:37

zdravicko:-)zije to tady jeste??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
6.12.10 21:48

Ahoj já jsem se přistěhovala na Horní Bečvu a také zde nikoho zatím moc neznám, čekám první holčičku která má přít na svět 10.1. tak uvidíme teda pokud to tady ještě žije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová