Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, co Hradec, je tu někdo, kdo by si chtěl postěžovat na doktory apod.:-)?
Ahojky.
sice nebydlím v HK (jsem z Jaroměře), ale do HK jsem jezdila do těhu poradny i jsem tam rodila ![]()
Lenka
Ahoj Majdino,
já bydlím v Hradci. S doktorama ale žádnou špatnou zkušenost nemám. Ty jo, nebo jak tě to napadlo? Napiš, ať vím, komu se vyhejbat ![]()
Danča
Ahoj,
v Hradci jsem bydlela, teď jsem v Příbrami. A v pátek tam s malou jedeme za babičkou ![]()
Všechny Vás zdravím.
Ahoj, já jsem z Hradce. Kteří doktoři tě zajímají?
Klára a Karolínka 15 měsíců
Ježiš, já myslela, že se nikdo neozve.
Holky z Jaroměře, neznáme se náhodou? Obávám se, že jo:-)
Jinak ani nevím, chtěla jsem nějak otevřít diskusi, byl to takovej momentální nápad, mám jednu špatnou zkušenost s panem doktorem z minulého těhu, ale třeba nebyla chyba jenom v něm…
Takže navrhněte radši něco pozitivního
Navrhuju téma nekuřácké babyfriendly restaurace a kavárny ![]()
a na co jsem ještě zapomněla?
Věrka
Ahojky tak co to přesunout do roviny toho zjistit jak staré dětičky z Hk mají a pak se třeba s někdy sejít:-)
Takže začnu, já se jmenuji Hana a jsem přímo z HK bydlíme na Moravském předměstí kousíček od Carefouru:-)
Mám skoro 5-ti měsíčního chlapečka, narodil se 24.9., jmenuje se Lukášek. Po porodu měl 4100gr a 53cm:-) rodila jsem v HK a normální cestou:-) Co se týče lékařů tak super jen některé sestry na šestinedělí bych vystřelila na mars, obzvláště jednu, která mi vlastně v den porodu(rodila jsem v 0,50h) tak ona ráno kolem 9h přišla a říkala, jestli potřebuji vyměnit prostěradlo, tak že jsou na chodbě, tak jsem ji s ledovým klidem odvětila, že v tom případě ho nechci, ztratila jsem hodně krve, takže jsem celý první den po porodu měla zakázáno vůbec sama stávat- moc dobře to věděla, ale prostě se jí nechtělo dělat něco nechci psát navíc, protože pak přišla jedna mladinká holčina- už též sestřička a úplně v klídku mě postel i se mnou převlékla a pak mi ještě pomohla s čůráním(měly jste taky takový problém, že to prostě nešlo) no nakonec se povedlo až ve sprše- šla tam se mnou a pak mě otřela- prostě naprosto bombová:-)
Jo jinak chodila jsem na cvičení jak do kurzu Hronkových(cvičí v Hluchárně) tak i do kurzu paní Chvátilové - porodní asistenkta- cvíčo ve fit Filipovi.
Tak zatím a těším se na další ohlasy:-)
Pa Hana a Lukášek:-)
Jéééééééééééé,Čokoládková,já bydlela v HK skoro 5 let,na ubytovně Fakultní nemocnice,naproti Carrefouru,jenže tehdy tam ještě nestál a byl tam jakýsi Opravárenský závod…No jo,jsem už z Hradce pryč 9 let,už jsem tam nebyla ani nepamatuju.
A do Bazalky jsem chodila na pizzu,v Duranu to bylo taky fajn,pamatuju se na výborné smažené cibulkové kroužky.
Zdravíme Hradec!!!!!
Tak teda pozitivně: ![]()
Holky, slyšely jste o mateřským centru Domeček? Mělo by tam být každý čtvrtek cvičení pro maminky s dětmi do jednoho roku, tak by mě zajímalo, jak to vypadá.
D.
HanaZana- jéé ty cibulové kroužky a ty jejich úžasný žebra-mňamky:-)
Jenže Duran už není to, co to bývalo, změnil se majitel- tedy resp. pronajímatel vlastní to pan Duran z Rakouska či odkud je a původní majitel přesídlil na staráč- opět dražší restaurace a tudíž Duran upadl:-(
Takže jsi pracovala v nemocnici,jo???? a co jsi dělala???
Mimochodem já tam též pracuji, ale né jako zdravotník, jsem účetní.
Pa Hana
No jo, holky, vy jste tady všechny už s dětma. Tomu já nemůžu konkurovat:-) Ale mohly byste mi dát nějaký tip na těhotenský cvičení a plavání? Nějak už jsem dlouho neviděla žádný inzerát…
DancaM - není to od jednoho roku můžeš tam přijít kdykoliv, já chtěla začít chodit už dříve, ale zjistila jsem, že tam budeme nejmladší, tak jsem se rozhodla počkat až se zlepší počasí a chci se tam zajet poprvé podívat, takže tak asi za měsíc, prosím nevíš přesně ulici, kde to je, na tom jejich letáčku, který jsem viděla napsaná není a podle jejich popisu absolutně nevím, kde domeček hledat:-(
Pa dám vědět jak jsme dopadli:-)
Pa Hana a Lukášek