HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
246
21.2.06 11:59

HK

Ahoj holky, co Hradec, je tu někdo, kdo by si chtěl postěžovat na doktory apod.:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
440
21.2.06 21:54

Ahojky.
sice nebydlím v HK (jsem z Jaroměře), ale do HK jsem jezdila do těhu poradny i jsem tam rodila :P

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
21.2.06 22:04

Ahoj Majdino,

já bydlím v Hradci. S doktorama ale žádnou špatnou zkušenost nemám. Ty jo, nebo jak tě to napadlo? Napiš, ať vím, komu se vyhejbat :)

Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
21.2.06 22:47

Haló, já jsem taky těsně vedle - Smiřice :lol:
Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
21.2.06 22:48

Jaroměř podruhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.2.06 22:50

Ahoj,

v Hradci jsem bydlela, teď jsem v Příbrami. A v pátek tam s malou jedeme za babičkou :lol:

Všechny Vás zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.06 23:07

Ahoj, já jsem z Hradce. Kteří doktoři tě zajímají?
Klára a Karolínka 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.2.06 08:48

Ježiš, já myslela, že se nikdo neozve.

Holky z Jaroměře, neznáme se náhodou? Obávám se, že jo:-)

Jinak ani nevím, chtěla jsem nějak otevřít diskusi, byl to takovej momentální nápad, mám jednu špatnou zkušenost s panem doktorem z minulého těhu, ale třeba nebyla chyba jenom v něm…

Takže navrhněte radši něco pozitivního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
22.2.06 09:03

Navrhuju téma nekuřácké babyfriendly restaurace a kavárny :lol:

• My jsme teď byli na bowlingu i T-mobilu, mamky jezdí s kočárama až dovnitř, takže paráda.
  • pak taky jezdíme nahoru do intersparu, není to klasická rastaurace, nabereš si na co máš chuť, ale máme tam malého v autosedačce na nákupním koši, takže když je mrzutý jezdíme a koukáme na lidi dole :) mají tam i jídelní židličky pro větší mrňata.
  • nekuřák je taky restaurace na staráči pod biskupstvím, jenže tam vede asi 30 schodů takže kočárky mají útrum
  • zajít se dá i do Duranu, mají nekuřácké sekce, přes den tam ani není moc narváno, mají židličku a navíc se vždy na malého smějí :)
  • dlouho jsme už nebyli v pizzerii nad rájem ohně, je to kousek od malého tesca směrem k bývajému Juliovi Mainlovi. Ale opět schody, takže kočárky mají smůlu
  • pak je nekuřák restaurace Bazalka, mezi Masarykáčem a Ulrycháčem, zdravá jídla jenže opět schody a velmi málo místa.
  • o nekuřácké kavárně zatím nevím, jedna se právě buduje na velkém náměstí u sv. Ducha, ale asi tam nějaký ten schod ve vchodu taky bude.

a na co jsem ještě zapomněla?

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.2.06 09:05

Ahojky tak co to přesunout do roviny toho zjistit jak staré dětičky z Hk mají a pak se třeba s někdy sejít:-)

Takže začnu, já se jmenuji Hana a jsem přímo z HK bydlíme na Moravském předměstí kousíček od Carefouru:-)
Mám skoro 5-ti měsíčního chlapečka, narodil se 24.9., jmenuje se Lukášek. Po porodu měl 4100gr a 53cm:-) rodila jsem v HK a normální cestou:-) Co se týče lékařů tak super jen některé sestry na šestinedělí bych vystřelila na mars, obzvláště jednu, která mi vlastně v den porodu(rodila jsem v 0,50h) tak ona ráno kolem 9h přišla a říkala, jestli potřebuji vyměnit prostěradlo, tak že jsou na chodbě, tak jsem ji s ledovým klidem odvětila, že v tom případě ho nechci, ztratila jsem hodně krve, takže jsem celý první den po porodu měla zakázáno vůbec sama stávat- moc dobře to věděla, ale prostě se jí nechtělo dělat něco nechci psát navíc, protože pak přišla jedna mladinká holčina- už též sestřička a úplně v klídku mě postel i se mnou převlékla a pak mi ještě pomohla s čůráním(měly jste taky takový problém, že to prostě nešlo) no nakonec se povedlo až ve sprše- šla tam se mnou a pak mě otřela- prostě naprosto bombová:-)
Jo jinak chodila jsem na cvičení jak do kurzu Hronkových(cvičí v Hluchárně) tak i do kurzu paní Chvátilové - porodní asistenkta- cvíčo ve fit Filipovi.
Tak zatím a těším se na další ohlasy:-)

Pa Hana a Lukášek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
22.2.06 09:12

Jéééééééééééé,Čokoládková,já bydlela v HK skoro 5 let,na ubytovně Fakultní nemocnice,naproti Carrefouru,jenže tehdy tam ještě nestál a byl tam jakýsi Opravárenský závod…No jo,jsem už z Hradce pryč 9 let,už jsem tam nebyla ani nepamatuju.
A do Bazalky jsem chodila na pizzu,v Duranu to bylo taky fajn,pamatuju se na výborné smažené cibulkové kroužky.
Zdravíme Hradec!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
22.2.06 09:19

Tak teda pozitivně: :)

Holky, slyšely jste o mateřským centru Domeček? Mělo by tam být každý čtvrtek cvičení pro maminky s dětmi do jednoho roku, tak by mě zajímalo, jak to vypadá.
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.2.06 09:20

HanaZana- jéé ty cibulové kroužky a ty jejich úžasný žebra-mňamky:-)
Jenže Duran už není to, co to bývalo, změnil se majitel- tedy resp. pronajímatel vlastní to pan Duran z Rakouska či odkud je a původní majitel přesídlil na staráč- opět dražší restaurace a tudíž Duran upadl:-(
Takže jsi pracovala v nemocnici,jo???? a co jsi dělala???
Mimochodem já tam též pracuji, ale né jako zdravotník, jsem účetní.
Pa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.2.06 09:28

No jo, holky, vy jste tady všechny už s dětma. Tomu já nemůžu konkurovat:-) Ale mohly byste mi dát nějaký tip na těhotenský cvičení a plavání? Nějak už jsem dlouho neviděla žádný inzerát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.2.06 09:28

DancaM - není to od jednoho roku můžeš tam přijít kdykoliv, já chtěla začít chodit už dříve, ale zjistila jsem, že tam budeme nejmladší, tak jsem se rozhodla počkat až se zlepší počasí a chci se tam zajet poprvé podívat, takže tak asi za měsíc, prosím nevíš přesně ulici, kde to je, na tom jejich letáčku, který jsem viděla napsaná není a podle jejich popisu absolutně nevím, kde domeček hledat:-(
Pa dám vědět jak jsme dopadli:-)
Pa Hana a Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová