Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaji , jak na tebe působila Dočkalová ? slyšela jsem, že je dost od rány, ale já s ní zatím problém nemám, je dost pečlivá až úzkostlivá, jen mi vadí, jsem na neschopence, a tak mě odrazuje od chození na cvičení (samozřejmě doma můžu), kvůli kontrolám, tak jsem odkázaná jen na vycházky a je to svazující
Bydlím v blízkosti Alberta.
Doležal v Kostelci ? Známá tam taky jezdila, nemohla si ho vynachválit, podařilo se jim to napotřetí a už má klučinu od loň. července. Takže neboj, jsi v dobrých rukou, vše bude v pořádku !
Nám se to podařilo po 1,5 roce , manžel měl špatnej spermiogram, ale přestal kouřit, zašli jsme za léčitelem, ten nám řekl, ať na to nemyslíme (byli jsme u něj v září), že na tom začneme pracovat v prosinci, ať přijdeme, no a my přišli už s bříškem…
Takže taky hodně psychika u nás. I když by mě docela zajímalo, jaký by měl manžel spermio teď.
Ahoj děvčata…jsem také z východních čech,ale ne z HK bydlim cca 60km od HK.Koukám,že se docela scházíte a někteří bydlí kousek od sebe ani o tom neví.No a také ste mne docela namlsali na ty žebra,kdeže to je a jaké sou zhruba ceny?Až pojedem do HK že bychom se tam stavili.Mám dotázek je v HK nějaké kojenecké plavání dětí od 6.měsíců a pokud ano co stojí.Děkuji za informace
NIKKOL -
V HKje plavecka skola jednak pro kojence od 6 tydnu, pak i pro deti od 4 mesicu. Jmenuje se Plavecka skola Hvezdicka - MUSLICKY - to je od tech 4 mesicu. Adresa : Štefánikova 537, tel: 495 263 289, 605 746 252, www.zeva.cz. Ja od nich chodila na tehuplavani a nemuzu si je vynachvalit.
V Nachode je taky plavani pro deti, neni????
Jinak - ty zebirka maji v Duranu:-))), kolik to stoji si nemuzu vzpomenout, ale neni to nijak silene drahe, tak normalne:-)))
Nicol a Stella 8 tydnu
klarahk -ty bydlíš v těch domech, co mají čerevený okna a nedávno vám natírali balkony, ne? Já bydlím až skoro nahořev těch bílých se zelenýma oknama a balkonama, hned v prvním u silnice. Tak to se budeme určitě od vidění znát.
Já mám Danielku.
Ani jste nechodili třebav létě tam u nás na hřiště na písek? Ty ho máš vlastně hned u domu.
ahojky,
a prosím můžeš porovnat cvíčo v domečku a v Mediu- co je lepší, na domeček jsem slyšela samou chválu:-)
Jinak holky budu prodávat nějaké oblečení-některé je fakt jak nové v barvách modrých, ale takových světlých, že když by se to nakombinovalo s růžovou, že to mohou mít v klídku i holčičky je to ve velikosti něco na 3m a něco na 3-6m něco přímo 6m, mám to nafocené, když budete mít zájem tak písněte na cokoladkova@centrum.cz a já vám to přepošlu:-)
Tak zatím papa, dítě mě volá:-) HL:-)
Ahojda holky, omlouvám se že vám sem lezu nejsem sice z HK, ale z Trutnova už jsem to psala do deníčku pro ReNi. Do HK ale jezdím poměrně dost často.Zrovna minulý týden jsem tam byla 2× a dneska tudy budu projíždět do Pardubic.
![]()
Něco o mě je mi 35, čekám třetí mimi, ale připadám si jako bych čekala své první. Poprvé jsem totiž rodila před patnácti lety.Jinak to bude kluk a TP mám 18.5..
Jó, takže pokud budete plánovat nějaký srazík, tak na mě nezapomeňte, já bych klidně přijela, alespoň se pobavím s těhulema. Nemám tady okolo sebe nikoho známého.Tak se mějte a pozdravujte prcky nebo bříška
V náchodě je taky plavčo pro děti, chodili jsme skoro rok. Z jaroměře to je prakticky blíž než do HK a navíc jsem slyšela, že tam je míň chlorovaná voda
A jsou tam super instruktorky. Taky je teď plavání v NOvém měste, kam se pár instruktorek z Náchoda trhlo ![]()
ReNi tak na Dočkalovou si nemůžu stěžovat neměla jsem s ní žádný problém sestra tam chodí taky a přesně jak píšes říká že je pečlivá a myslím ,že to někdy není na škodu. Jinak jezdím do Kostelce dřív byl dr. na poliklinice 3 ale pak se přestěhoval chodím k němu asi těch 9 let a nemůžu si stěžovat i když toho má čím dál víc a taky tam jsou bezva sestřičky no a já jsem tam jak inventář vždycky pěkně pokecáme. Ty jsi myslela jako vycházky kvůli neschopence? Já mám vlastně také neschopenku od začátku a vycházky skoro celodenní a snad to jde napsat bez omezení přece těhotenství není nemoc
Ahoj holky,
jelikož jedu tento víkend do HK, chtěla jsem se zeptat, jestli mi poradíte prodejnu, kde mají dřevěné hračky.
A ještě, nebyla jste některá s prckem v bazénu? Dá se to? Já tam léta nebyla a teď je z toho Agua park, tak nevím, jak to vypadá. S malou normálně u nás v Příbrami do bazénu chodím, ale jsou tu dva menší bazénky, kde nejsou většinou lidi. Tak bych ráda věděla, jestli je tam také bazének pro děti.
Díky.
Ahoj holky,
teda tady se to rozjelo, to je príma! Jen z Moravskýho nás tady je skoro na samostatnou diskuzi ![]()
Klarohk, díky za reference o tom cvíču. Tak od Ondráškových třech měsíců bych chtěla začít chodit do toho Domečku. Jen mě štve, jak je to z ruky.
Bbetko, žádnou prodejnu drřevěných hraček si bohužel nevybavuju. Ale ohledně toho bazénu je to tak, že místo starých lázní je ten aquapark a vedle toho (teda spíš za rohem, vstup je jako od Aldisu) je klasický bazén 50 m i s bazénkem pro děti (ten má ale omezenou provozní dobu, ale to asi najdeš na netu).
Danča
Babetko, nedavno jsem byla v Intersparu je tam obchod Bambule - hračky, výbavička… a koukala jsem, že tam měli celý regál dřevěných hraček. Tak třeba tam.
Věrka
holky díky.
Jen teď jsem koukala na net a našla jejich stránky a o dětském bazénku, tam skoro nic není. Jen jsem zjistila, že by měl být v Městských lázních (ale to mi připadá, že je ten aquapark… fakt nevím) a zase do aquaparku, co jsem se dočetla nesmí děti do 3 let
Jejich stránky nic moc ![]()
Nevíte někdo přesně, jak to je? Jestli jste tam už někdo byl?
Bambuli znám, tak to zkusíme. Máme to kousek. Babča bydlí na Slezkým.
Ještě jednou děkuju.
Dřevěný hračky jsou v Gajerkách. K Dočkalce na Ulricháku chodí máma a ségra a jsou spokojeny, já u ní byla asi dvakrát, když jsem neměla doktorku a už bych k ní nešla. Měla jsem pupínek na prsu a řekla, že nesmím kojit, že to je herpes, no to jsem teda koukala a hlavně děcko …pak jsem šla na pohotovost, protože mi stoupla teplota a dali mi atb a dobrý, takže to byl spíš zánět nebo ucpání kanálku? No a pak jsem u ní byla a je dost hrubá, obzvlášť i ta její sestra, a la komunismus, nechápu dost dobře, jak takováhle ženská může vést dětskou gynekologii, ječela tam na malou holčičku až do čekárny, ať se uvolní a když brečela, tak na ni ječela ještě víc, kráva. Jinak jakožto dr je myslím dobrá, když někomu nevadí ty její móresy. Zdar Květuše