HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
22.2.06 22:33

Jaji , jak na tebe působila Dočkalová ? slyšela jsem, že je dost od rány, ale já s ní zatím problém nemám, je dost pečlivá až úzkostlivá, jen mi vadí, jsem na neschopence, a tak mě odrazuje od chození na cvičení (samozřejmě doma můžu), kvůli kontrolám, tak jsem odkázaná jen na vycházky a je to svazující :? Bydlím v blízkosti Alberta.
Doležal v Kostelci ? Známá tam taky jezdila, nemohla si ho vynachválit, podařilo se jim to napotřetí a už má klučinu od loň. července. Takže neboj, jsi v dobrých rukou, vše bude v pořádku !
Nám se to podařilo po 1,5 roce , manžel měl špatnej spermiogram, ale přestal kouřit, zašli jsme za léčitelem, ten nám řekl, ať na to nemyslíme (byli jsme u něj v září), že na tom začneme pracovat v prosinci, ať přijdeme, no a my přišli už s bříškem… :lol: Takže taky hodně psychika u nás. I když by mě docela zajímalo, jaký by měl manžel spermio teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 22:52

klarahk,holčička se jmenuje Natálka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.06 22:54

klarahk,holčička se jmenuje Natálka

• Citovat
  • Upravit
853
23.2.06 06:04

Ahoj děvčata…jsem také z východních čech,ale ne z HK bydlim cca 60km od HK.Koukám,že se docela scházíte a někteří bydlí kousek od sebe ani o tom neví.No a také ste mne docela namlsali na ty žebra,kdeže to je a jaké sou zhruba ceny?Až pojedem do HK že bychom se tam stavili.Mám dotázek je v HK nějaké kojenecké plavání dětí od 6.měsíců a pokud ano co stojí.Děkuji za informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
23.2.06 08:30

NIKKOL -
V HKje plavecka skola jednak pro kojence od 6 tydnu, pak i pro deti od 4 mesicu. Jmenuje se Plavecka skola Hvezdicka - MUSLICKY - to je od tech 4 mesicu. Adresa : Štefánikova 537, tel: 495 263 289, 605 746 252, www.zeva.cz. Ja od nich chodila na tehuplavani a nemuzu si je vynachvalit.

V Nachode je taky plavani pro deti, neni????

Jinak - ty zebirka maji v Duranu:-))), kolik to stoji si nemuzu vzpomenout, ale neni to nijak silene drahe, tak normalne:-)))

Nicol a Stella 8 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.2.06 08:31

klarahk -ty bydlíš v těch domech, co mají čerevený okna a nedávno vám natírali balkony, ne? Já bydlím až skoro nahořev těch bílých se zelenýma oknama a balkonama, hned v prvním u silnice. Tak to se budeme určitě od vidění znát. :lol: Já mám Danielku.
Ani jste nechodili třebav létě tam u nás na hřiště na písek? Ty ho máš vlastně hned u domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.2.06 08:53

ahojky,
a prosím můžeš porovnat cvíčo v domečku a v Mediu- co je lepší, na domeček jsem slyšela samou chválu:-)

Jinak holky budu prodávat nějaké oblečení-některé je fakt jak nové v barvách modrých, ale takových světlých, že když by se to nakombinovalo s růžovou, že to mohou mít v klídku i holčičky je to ve velikosti něco na 3m a něco na 3-6m něco přímo 6m, mám to nafocené, když budete mít zájem tak písněte na cokoladkova@centrum.cz a já vám to přepošlu:-)

Tak zatím papa, dítě mě volá:-) HL:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
23.2.06 09:08

Ahojda holky, omlouvám se že vám sem lezu nejsem sice z HK, ale z Trutnova už jsem to psala do deníčku pro ReNi. Do HK ale jezdím poměrně dost často.Zrovna minulý týden jsem tam byla 2× a dneska tudy budu projíždět do Pardubic. :lol: :lol: :lol:
Něco o mě je mi 35, čekám třetí mimi, ale připadám si jako bych čekala své první. Poprvé jsem totiž rodila před patnácti lety.Jinak to bude kluk a TP mám 18.5..
Jó, takže pokud budete plánovat nějaký srazík, tak na mě nezapomeňte, já bych klidně přijela, alespoň se pobavím s těhulema. Nemám tady okolo sebe nikoho známého.Tak se mějte a pozdravujte prcky nebo bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
23.2.06 09:15

V náchodě je taky plavčo pro děti, chodili jsme skoro rok. Z jaroměře to je prakticky blíž než do HK a navíc jsem slyšela, že tam je míň chlorovaná voda :) A jsou tam super instruktorky. Taky je teď plavání v NOvém měste, kam se pár instruktorek z Náchoda trhlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 09:34

ReNi tak na Dočkalovou si nemůžu stěžovat neměla jsem s ní žádný problém sestra tam chodí taky a přesně jak píšes říká že je pečlivá a myslím ,že to někdy není na škodu. Jinak jezdím do Kostelce dřív byl dr. na poliklinice 3 ale pak se přestěhoval chodím k němu asi těch 9 let a nemůžu si stěžovat i když toho má čím dál víc a taky tam jsou bezva sestřičky no a já jsem tam jak inventář vždycky pěkně pokecáme. Ty jsi myslela jako vycházky kvůli neschopence? Já mám vlastně také neschopenku od začátku a vycházky skoro celodenní a snad to jde napsat bez omezení přece těhotenství není nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.06 10:54

Ahoj holky,

jelikož jedu tento víkend do HK, chtěla jsem se zeptat, jestli mi poradíte prodejnu, kde mají dřevěné hračky.

A ještě, nebyla jste některá s prckem v bazénu? Dá se to? Já tam léta nebyla a teď je z toho Agua park, tak nevím, jak to vypadá. S malou normálně u nás v Příbrami do bazénu chodím, ale jsou tu dva menší bazénky, kde nejsou většinou lidi. Tak bych ráda věděla, jestli je tam také bazének pro děti.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
23.2.06 11:11

Ahoj holky,

teda tady se to rozjelo, to je príma! Jen z Moravskýho nás tady je skoro na samostatnou diskuzi :D

Klarohk, díky za reference o tom cvíču. Tak od Ondráškových třech měsíců bych chtěla začít chodit do toho Domečku. Jen mě štve, jak je to z ruky.

Bbetko, žádnou prodejnu drřevěných hraček si bohužel nevybavuju. Ale ohledně toho bazénu je to tak, že místo starých lázní je ten aquapark a vedle toho (teda spíš za rohem, vstup je jako od Aldisu) je klasický bazén 50 m i s bazénkem pro děti (ten má ale omezenou provozní dobu, ale to asi najdeš na netu).

Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.2.06 11:18

Babetko, nedavno jsem byla v Intersparu je tam obchod Bambule - hračky, výbavička… a koukala jsem, že tam měli celý regál dřevěných hraček. Tak třeba tam.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.06 11:42

holky díky.

Jen teď jsem koukala na net a našla jejich stránky a o dětském bazénku, tam skoro nic není. Jen jsem zjistila, že by měl být v Městských lázních (ale to mi připadá, že je ten aquapark… fakt nevím) a zase do aquaparku, co jsem se dočetla nesmí děti do 3 let :?: Jejich stránky nic moc :roll:
Nevíte někdo přesně, jak to je? Jestli jste tam už někdo byl?

Bambuli znám, tak to zkusíme. Máme to kousek. Babča bydlí na Slezkým.

Ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.06 12:02

Dřevěný hračky jsou v Gajerkách. K Dočkalce na Ulricháku chodí máma a ségra a jsou spokojeny, já u ní byla asi dvakrát, když jsem neměla doktorku a už bych k ní nešla. Měla jsem pupínek na prsu a řekla, že nesmím kojit, že to je herpes, no to jsem teda koukala a hlavně děcko …pak jsem šla na pohotovost, protože mi stoupla teplota a dali mi atb a dobrý, takže to byl spíš zánět nebo ucpání kanálku? No a pak jsem u ní byla a je dost hrubá, obzvlášť i ta její sestra, a la komunismus, nechápu dost dobře, jak takováhle ženská může vést dětskou gynekologii, ječela tam na malou holčičku až do čekárny, ať se uvolní a když brečela, tak na ni ječela ještě víc, kráva. Jinak jakožto dr je myslím dobrá, když někomu nevadí ty její móresy. Zdar Květuše

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová