HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
22.2.06 20:23

Lenko - my chodime k dr. Lápkové, Na Nábřeží. V těhu jsem chodila k Jarolímkové do josefova.

JAJINA - ja mam MUTSY URBANRIDER, ctyrkolku. Hluboka korbicka, sportacek, autosedacka + adaptery. Jsem maximalne spokojena, vychvaluji kudy chodim:-)))
Obzvlaste v marketech clovek oceni tu autosedacku na podvozek.
MUTSY ma nataceci zadni napravu, vazne pohodicka nekam jet. Lehky je taky, ma 9 kg (bez ditete, s toim nasim se uz pekne pronese:-)))

Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.2.06 20:27

My chodíme ke Šmídové :) a jsem spokojená. Hm a kočárek už dávno nemáme, protože od 1 roku jsem do něj nikoho už nebyla schopna narvat. A měli jsme taky krásnou trojkolku :)) teď jsem léto zvládla na kole se sedačkou a doufám, že to příští to ještě taky půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
22.2.06 20:30

Ahojda, omlouvám se, že sem lezu, ale nedalo mi to. Jsem od Náchoda, ale do HK jsem jeden čas taky jezdila :oops: :P a to víte, trochu mi přirostl k srdci. Myslím teda ten HK. Ano, měla jsem tam jednu ooooobr lásku a ta jak se říká, nikdy nerezaví, ale to sem nepatří. Jinak musím reagovat na ten Spar, fakticky se tam dobře sedí s dětma. Do Jaroměře taky občas zavítám, mám tam čerstvě vdanou kamarádku, zatím teda bezdětnou.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.2.06 20:45

Zuzina - díky moc zkusím tam zavolat a pak vám písnu info:-)

Pa HL:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.06 21:31

Holky dík moc všem za rady kočárky omrknu. Packa a od kud jsi já jezdím za Českou Skalici mám tam ségru a jinak tam máme i chatu tak to tam docela znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.06 21:46

Jééé, no super, Hradec, konečně jsem našla koncentraci lidí z HK, já už myslela, že Hradečačky na diskuzích vymřely… :wink:
Dnes jsem tu prvně, takže se zatím tak orientuju, emimino mi připadá trochu složitější, ale to snad časem půjde 8) Jsem samozřejmě taky z HK, snad se mi podaří připojit metřík, je mi 30, čekám první, kluka, termín mám 25.6.06, takže se budu těšit na pokec !
Zatím, zdravím Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.06 21:53

Ahoj,
já se jmenuju Klára a bydlím, stejně jako Titinka, Pod Zámečkem v těch nových domech pod kopcem na Nový Hradec. Je mi 30 a mám dceru Karolínku, která se narodila 1.11.2004. Mateřskou si užívám a už mám okouknuté různé kavárny a cvičení, kam se dá jít s dětma. Jen pískoviště jsme ještě nestihly vyzkoušet.
Zkusily jsme cvičení v Domečku pro děti do roku. Bylo to fajn, část hodiny věnovala p. Hegerová různým hříčkám s dětma, pak nás učila, jak je masírovat a poslední část jsme cvičily my maminy. Byly jsme tam vždycky tak 3-4, takže to bylo příjemné. To cvičení od roku je každý pátek v nějaké školce na Slezském, ale to nám časově nevychází. Mělo bý v nejbližší době být i v pondělí. Teď jsme párkrát zkusily cvičení v Médiu. Je v úterý a čtvrtek od půl 10 do půl 11 v místní tělocvičně a děti cvičí na lavičkách, s obručema, s balonkama, na takovém dlouhém koberci a tak. Je to taky bezva, ale momentálně má cvičitelka vyvrtlou nohu, tak to věčně není nebo ji někdo nahrazuje.
A co se týče kaváren - mám vyzkoušené 3. Teď chodíme nejvíc do Kopečku, kde je kousek za cukrárnou nová nekuřácká kavárna, kde jsou strašně vstřícní k dětem, je tam čisto, útulno, je tam houpací koník a hračky a výborný kafe. Další je New Life v Tomkově ulici naproti Bazalce a ta třetí v Terry látkách na pěší zóně. Tam se dá nejlíp vjet s kočárem, první dvě mají schody, ale jsou ochotní nějak to s kočárem vždycky vyřešit. A z restaurací doporučuju Cartellone na náměstí, kde mají každý den výborné menu za 80kč, které okamžitě donesou, přes oběd tam vůbec není zakouřeno a když mimi spí, dá se nechat v kočárku venku za „výlohou“.
Jinak jsme chodily k dr.Hanouskovi, ale potom, co odešla do důchodu výborná sestřička, jsme přešly k dr. Pellantové na Novém Hradci a jsme moc spokojené.
Tak se mějte všechny hezky a doufám, že se nová hradecká diskuse bude i dál tak pěkně rozvíjet.
 Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.06 21:59

ReNI zdravím čekám také první bude to holka a termín mám16.7. je mě teda 35 ale nějak se nám nedařilo snad to už dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.06 22:05

Abych nezapomněla, bydlím blízko Harmonie, takže taky Moravský, Carrefour, Benešovka, chodím do poradny k dr Dočkalové na Ulricháči, ale uvidím, zda budu pokračovat i po porodu, bude to z ruky, takže jestli máte někdo tip na nějakou dobrou dr. třeba na poliklinice III, budu ráda.
Duran, ten je super, chodíme tam s manželem na žebra, byli jsme tam asi před měsícem, a myslím, že se zase zlepšili, opět dávají žebra na dřevo (což jeden čas zrušili), převlékli stoly, už tam není ta šílená uvaděčka „v pyžamu“, má to úroveň. Dávala jsem si tentokráte kuřecí na ostrý způsob, hromada zelen.oblohy, porce jak hrom, výborné !
 Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.06 22:11

Jajina

Jaji , tak to ti přeji, aby vše dobře dopadlo, 35 není zas tak vysoký věk, na dnešní dobu a červen je velmi příznivý měsíc ! :wink: Chodím taky na diskuzi na rodice a červen je tam hojně zastoupen. Tady je to ale koukám živější, tam aby se člověk odpovědi načekal… jak se ti a bříšku vede ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 22:13

ahoj(‚:D‘)
klarahk,tak to jsme asi byly spolu v porodnici,pokud jsi rodila v HK,já mám holčičku 31.10.04.cvičení v Médiu bychom také rádi navštívily cvičení,ale četla jsem,že tam je také mateřské centrum Žirafa,nevíš kde se to tam nachází?

• Citovat
  • Upravit
3
22.2.06 22:18

to je zvláštní...

Když jsem tu nedávno vznesla stejný dotaz, zda je někdo z HK nebo není, tak se neozval skoro nikdo… A najednou vás tu je 8O

Bydlím kousek od HK a čekáme už druhé mimčo. Bohužel jsem nějak nenašla dneska sílu přečíst si tu všechny komentáře, ale alespoň, že jsem našla sílu napsat, no ne? To je u mě vzácnost. Vlastně jsem se sem vydala hledat radu jak je to s braním antibiotik v těhotenství, páč jsme všichni doma nemocní a dr. mi na:,–(il ATB.

Tak se mějte a já si snad někdy najdu čas to všechno tady přelouskat a vyplodit ze sebe trochu duchaplnější komentář.

Brou noc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.06 22:19

Re Ni no já také chodila k Dočkalové ale jelikož nám to nešlo tak jsem začala chodit k Doležalovi a nakonec jsem po umělém ale trvalo to 9 let jinak ted se mám fajn a mimi snad taky to bydlíš někde jak je Albert? Já bydlím ve Farářství jak je Labská 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.06 22:28

Tak koukám že jste všichni už asi v postýlkách asi také pomalu půjdu ale zítra určitě přijdte pěkně se tu povídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.06 22:32

Luci01 - to jsme v porodnici spolu byly stoprocentně. Určitě bychom se podle vidění poznaly. Jak se jmenuje tvá malá? a to cvičení v Médiu je právě v rámci MC Žirafa. Mají tam i hlídání, zpívánky atd. Fungují dopoledne.
Titinko - to musíme asi bydlet ve stejných barácích a musíme se denně potkávat. Ve kterém z nich bydlíte? My v prostředním.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová