HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
23.2.06 13:16

Čokoládková - cvičení od roku v Médiu a v Domečku nemůžu porovnat, protože v pátek do Domečku mi to nevychází časově, tak jsme tam ještě nebyli. To v Médiu je ale fajn, děti se tam vyřádí.

Titinko - máš pravdu, já bydlím v těch barevných domech, co opravovali balkóny. Na hřiště jsme v létě chodily k našemu baráku, je docela dobrý. Tam u vás se mi to zdá takový stísněný :D. Tak se třeba někdy potkáme. Moje Karolína je takový hodně malý prďola a jezdíme s modrým kočárkem Deltim.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
23.2.06 13:36
bbettka píše:
holky díky.

Jen teď jsem koukala na net a našla jejich stránky a o dětském bazénku, tam skoro nic není. Jen jsem zjistila, že by měl být v Městských lázních (ale to mi připadá, že je ten aquapark… fakt nevím) a zase do aquaparku, co jsem se dočetla nesmí děti do 3 let :?: Jejich stránky nic moc :roll:
Nevíte někdo přesně, jak to je? Jestli jste tam už někdo byl?

Bambuli znám, tak to zkusíme. Máme to kousek. Babča bydlí na Slezkým.

Ještě jednou děkuju.

Ahojky bbettko,

už jsme několikrát v lázních byli i s malým prďolkou a nikdy nebyl žádný problém. Stránky mají fakt děsivý, tady máš aspoň odkaz na fotogalerii, chvíli mi trvalo než jsem ji našla :lol:http://www.sportovistehk.cz/…album01.html?ml?0

Mají tam upozornění, že děti do tří let mají vstup povolen, je to taková divná formulace, takže jsi to možná špatně přečetla. Půjčují křidélka i nafukovací kruhy, my si ale radši bereme vlastní. Už se nám totiž stalo, že měli všechny půjčené :wink: . Je tam tobogan s dojezdem do vl. bazénku, 2 velké vířivky s normální vodou, 1 s teplou 37 stupňů, dětské brouzdaliště a větší bazén s vlnobitím a bublinovými tryskami.

Šatny společné, sprchy oddělené. Vždycky když jsme tam byli, tak tam bylo celkem málo lidí. Jo a přímo uvnitř u vířivek je bar, takže korunky sebou. Jsou tam ale dražší :wink: .Tak ať se vám tam líbí.

Katka a spol.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.2.06 14:37

ReNi jednu dobu jsem chodila k dr. Boudyšové (myslím poliklinika Halasova ulice), byla jsem spokojená jak spí dr, tak se setřičkou, ale to už je pár let zpět. Tak k té bys to měla blíž a na dojití pěšky. Květuše

• Citovat
  • Upravit
49
23.2.06 14:50

Jaji jsem stejného názoru, že těhotenství není nemoc, ale prostě dr mi vycházky nechce nebo nemůže napsat jinak, ani jako celodenní, což bych si moc přála, ale fakt nevím. Koukám, že je to na přístupu doktora :? Snad to nějak vydržím. Od května už bych měla mít mateřskou, bude doufám hezky, tak si to vynahradím ! :)
Ve Farářství je taky docela fajn bydlení, klídek, k soutoku kousek, třeba se tam budeme potkávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.06 14:59

Ahojda
Charli , do jakého deníčku jsi mi psala ? Je toho tu opravdu nějak moc… 8O

Květuš , polikl. Halase je v Malšovicích, nebo kde ?

Teda venku se udělalo krásně, jdu se projít, cestou mrknu do Finesy, co tam mají za předražený „zázraky“.

Zatím ! R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 15:00

ReNi ahojda na ty vycházky se schválně zeptej mě je napsala sestra a ještě se mě zeptala jak to chci napsat mám až do18hod přes oběd bych měla být hodinku doma stejně to nedodržuji presně pojedu i na chatu jen co bude hezky a na těhulky prý ani nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.06 16:26

Jaji no právě že jsem se ptala, minulý týden, když jsem tam byla, jestli by to šlo vycházky prodloužit, tak mi řekla že ne, že prý kontroly choděj teď docela často, no prostě total. Chceme jet taky na velikonoce na chalupu, tak se jí budu muset zeptat, aby mi to vůbec povolila…
Jinak už jsem slyšela, že na těhule v HK nechoděj. no ale třeba o víkendu to moc neřeším, a občas to taky prodloužím.
Blbý je, že kdyby opravdu náhodou někdo přišel, tak by mi dr mohla dělat problémy. No jo no, tak nic. :? Máš dobrou sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
23.2.06 17:00

Ještě je v HK podniková prodejna ETA?Mám porouchaný ponorný mixér od šlehače a potřebuju ho na příkrm :? !
Zdravím cokoladkovou :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 19:33

ReNi tak to opravdu kecá že to nemůže napsat jinak záleží na doktorovi a na ty velikonoce to ti snad napíše vždyt když potřebuješ tak ti může přepsat adresu pobytu a jak bylo na procházce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 19:35
kospeta píše:
Ještě je v HK podniková prodejna ETA?Mám porouchaný ponorný mixér od šlehače a potřebuju ho na příkrm :? !
Zdravím cokoladkovou :) !
Myslím že ta prodejna stále funguje vedle Centrálu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.06 20:11

Jaji , no vidíš, nic s tím nenadělám, leda změnit doktorku…
Prošla jsem akorát Benešovku, zašla jsem na poštu, krámek Finesa mi připadal dost stísněný, myslela jsem, že pokoukám, ale byla jsem tam sama a prodavačka hned, co potřebuju, no a já že jen tak na čumendu, no během 5 min. jsem byla venku..... Ale aspoň jsem si vyvětrala hlavu. Mám dnes nafouklý břicho (není divu když k obědu byla hrach.polívka :lol: ), malej je živej, kope pěkně.
Co ty, jsi doma ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.06 20:12

Já mám super zážitek s MUDr. Dočkalovou - chodím vedle, ale moje dr. měla dovolenou a já si potřebovala nechat předepsat antikoncepci na další 3 měsíce, načež paní Dočkalová prohlásila, že MÁM SOULOŽIT, AŽ BUDU CHTÍT MÍT DĚTI!!! A když z karty zjistila, že jsem brala antidepresiva, zavřeli se se mnou se sestřičkou do ordinace a udělali mi půlhodinouvou přednášku o tom, že tyhle úzkostný holky jsou děsný případy a ŽE SE Z TOHO V ŽIVOTĚ NEVYHRABU!!! (nakonec jsem dostala balení pouze na 1 měsíc, nicméně zcela zdarma) Nezmohla jsem se na jediný slovo. Byla jsem tak v šoku, že ani na slzu :D Ale jinak musím konstatovat, že jsem neslyšela, že by si na ni po odborné stránce někdo stěžoval, je prý všem začínajícím těhulinkám tvrdí, že to budou dvojčata 8O :D

• Citovat
  • Upravit
49
23.2.06 20:28

Wobludka , :roll: no to je gól ! U mě asi na 17tt byla Dočkalka nějaká zmatená, že malej lítal z jedný strany na druhou a nebyla si jistá, jestli to jsou dvojčata ! Tak to mě pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.2.06 20:30

Kospeta- no čauky, teda kde mi se všude nepotkáme:-) Hmm a mám ten samý problém jen jsem se rozhodla, že asi bude finančně výhodnější koupit „sekač“ nový, jelikož už nemáme stroj v záruce:-(
Jinak taky si myslím, že u Centrálu funguje pořád:-)

Pa HL:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.2.06 20:36

Wobludka no a jinak k té reakci na antikoncepci, to je teda fakt úlet z jejich strany. No z té „paní asistentky“ mám takový pocit, že toho tam moc nenadělá, představovala jsem si lepší péči, nejvíc informací sbírám z netu a z diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová