HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
31.7.06 13:16

Též se hlásím k MUDr.Trlicové - je úžasná:-)) vše vysvětlí, navíc jako první návštěvu po příjezdu z porodnice udělala přímo u nás doma:-) To, že je mladá není žádný mínus pro ní spíše naopak je strašně nadupaná vědomostma a to i těma novodobějšíma:-) Nedám na ni opravdu dopustit:-)
Pa Hana a Lukajda 10 měs.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.8.06 18:59

cokoladkova tak to jsem ráda že také chválíš já měla akorát smůlu že když jsem přišla ted z porodnice tak měla dovču a proto jsem musela k zastupující dr. Benešové jinak by nás také navštívila doma no a to že je mladá to jsem myslela právě jako plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
2.8.06 15:24

Jajina- my tam byli včera na 10.měsíční kontrole a byl to pěknej šrumec, byla po dovče dětiček plno jak v čekárně tak na chodbě- šílený, ještě, že jsme přišli za včasu a dostali se jako druzí na řadu:-) Nicméně Lukášek si to náramně užíval pořád na někoho pokřikoval a dělal tam pěkné vylomeninky- prostě bavil společnost:-))
Tak zatím papa HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.8.06 21:45

Ahoj holky !

P a p a j o,

my bydlíme ve Svobodných, kousíček od býv. Baumaxu, dost často jsme chodili na procházku kolem Koruny apod. Hlavně co byl Dája mimísek. Teď už mu bude na konci srpna rok :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.8.06 23:24

Ahoj Sylvus ,
no tak hurá zase konečně někdo poblíž a ne z Moravskýho jako většina maminek. Máš skoro stejně starýho prďolku. Báře byl rok 24.6. A už ti malej capká sám? Beruška zdárně za jednu ruku a dneska jsem ji málem uťapala. :oops:
Jájina bydlí kousek ode mě a už jsem se byla podívat a její krásnou malou holčičku. Aspoň v tom nebude Bára sama. :lol:
Jo a mamky od holčiček, jeden malý poznatek . po celodenním lítání po městě a shánění šatiček pro družičku jsem fakt jedny moc hezký sehnala........... no neřekli by jste....... na Slezským u ťamanů. Fakt jsem už nedoufala a půjčovat jsme za 500,– nechtěli. :D
Prďolkům zdar :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.8.06 22:26

Ahojda PAPAJO,

malej ještě sám nechodí, za ruce lítá jak běs, ale sám jen kolem nábytku. Teď zjistil, že už umí stát bez drže, tak z toho má hroznou srandu a furt to zkouší :lol: .
A kam chodíte na procházky? My tak různě, většinou jdeme „přes malý Baumax“ do města, k Tescu a tak, procházíme se, jak kdy je chuť a počasí :wink: . Však si taky někdy můžem omrknout prcky 8) .
Koukám, že sem ale nikdo moc často nechodí, co :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.8.06 22:37

No nějak to tu utichlo, právě při poslední návštěvě Janiny jsme se o tom bavili. Do města chodím skoro denně, protože se musím postarat o rodinku a hlavně o jejich břuchy. Máme doma ještě 12 letýho kluka a ten je jak vysavač :lol: ještě, že teď nebyl 3 týdny doma (tábor), ale v sobotu už zase vyluxuje ledničku. Už se na něj ale těším, na habána. Barunce se už taky stýská po spolublbnoušovi. Chodím většinou dopolko, tak si můžeme dát někde spicha. Odpolko je to se mnou divoký, protože nikdy nevím jak se mi Bára vzbudí po obídku.
 Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.8.06 22:52

Jo, my taky chodíme většinou dopoledne, odpol. se mi pak už nikam nechce . Většinou mi to tak vyjde, že jdem v 11h, zhruba. Ono podle toho, jak ráno vstanem. Dandula vstává mezi 5-6,30, jak kdy, hoďku si hraje a tak a pak ještě dospáváme :wink: . Tak vstáváme mezi 8,30 - 9,30, to opravdu jak kdy..
A co máte za kočár? My už koupili golfku, máme ji tak 2 týdny a je to OK. On jak začal sedět, tak v klasickým kočáru ( Deltim ) se mu tak dobře nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.8.06 23:01

Bára je trochu spavec a vstáváme teď většinou kolem 8. V době školy tak kolem 7 jak kdy se podaří Vojtovi nás vzbudit :lol: Do města vyrázíme tak na 10, abych byla kolem poledne doma na oběd a spánek, pokud mám vše hotovo ráda si s Bárou taky schrupnu. :oops: Když mi usne ve městě, tak se courám, aby spala. Bydlíme totiž v prvním patře bez výtahu a tahám kočár nahoru. Jinak máme ještě velký kočár Baby Trend kvůli zimě a fusaku a taky je to větší stěhovák na nákupy :D No a golfky máme od známých po 2 dětech, ale docela zachovalý a ty většinou tahám, když potřebuju na úřady a nebo jedu autem. Velký máme trojkombinaci a teď z toho mám sedačku.
 Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.8.06 23:08

Já si první kočár taky nechávám, spí v něm na dvorku a taky si myslím, že v zimě bude lepší než golfáče ( taky - fusak, kolečka apod. ). Ale pro mě je lepší „stěhovák“ golfáč. Tam toho víc zavěsím :wink: . Pro mě není problém dorazit i na tu 10h. U nás je to většinou tak, že když jdeme takhle ven např. v těch 11h, tak kouká a třeba mezi 12-13h usne. Buď furt jezdím ve městě, nebo ho doma píchnu na dvorek. Potom obědvá a záleží kdy vstane. Když vstane ten den po 14h, už spát nejde, když dřív, tak kolem 15-16h druhý spánek a to povětšinou taky chodím s ním :D .
To Ti závidím to spaní do 8h ! Ale už jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.8.06 23:16

Zrovna jsem psala příspěvěk ohledně spaní ročního dítěte a jeho výkyvy. Hele a jak vám jde ráno hodně světla do pokoje. Já jsem už před časem kvůli chladnu ušila opravdu světlo, teplo a chladno nepropustné závěsy a my máme i v těch 8 v pokoji přítmí. a to máme pokoj na východní straně. Na dovče na Slovenku jsme měli taky pokoj na východ a světlý závěsy, takový hadýrky a mladá vstala nejdýl v 6. To byl pro mě druhý porod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.8.06 23:24

Máme okna na západ a žaluzie, tma tam opravdu je.. Teda myslím si to.
Ten příspěvek jsem viděla, já tam psala jednu větu před Tebou :lol: .
Teď jsem vlezla poprvé na chat. Chodíš tam někdy? Já vůbec. Spíš koukám na nové příspěvky a tak. Budeš tu zítra? Já tu jsem hlavně večer, když malej spí. Přes den to moc nejde, protože se mi hned dere ke klávesnici nebo mačká PC :twisted: .
Půjdu spinkat, je moooc hodin 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.8.06 23:28

No vidíš, píšeme do stejných diskuzí. Na chat moc nechodím, vždycky když jsem tam vlezla měla jsem pocit, že tam chodí ty samé holky a kecají mezi sebou a nějak jsem se nechytala. Kdyžtak mám ICQ. Chodím sem taky večer, přes den ten samý problém :lol: Jen někdy se trochu třeme s manželem o klávesnici. Druhý PC už máme, monitor je už taky za pár kaček domluven a už jen rozbočovač na net na mám PC jen pro sebe :lol: Ale zítra můžeme na chat klidně zajít, abychom pokecali rychleji :lol:
Taky jdu do hajan, i když můžu spát déle než ty :oops: Tak dobrou
 Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.8.06 23:35

PAPAJO,
taky mám ICQ a je tu i zadaný, ale já si ho neumím od někoho přes „tohle“ vyzvednout :cry: ..
To bylo dobrý s tím manžou apod. :lol: . Já se s ním taky peru. Už jsme na to vedli řeč, že asi bude druhý PC, ale to byl jen vtip, nevím totiž, kdo by se pak staral o Dáju :D :D .
Ahojda, doufám, že brzy zase pokecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
31.8.06 09:11

Ahoj holky,

tak se taky hlasim do klubu Hradeckych :-)

Bydlime ve Stezerech, je mi 26 a cekame prvni mimco, ktery se ma narodit 1.1.2007 :-)

Jak to tu tak procitam, tak nas asi taky prihlasim do fararstvi k Trlicove, kdyz rikate, ze je dobra.

Kocarek - uvazuju nad Jane trojkombinaci,ted uz delaji o neco sirsi korbicku nez v lonske verzi :-)

Dneska jedu na chatu, ale zitra sem urco zase juknu, tak sem taky nekdo z vas zavita :-)

Pacek shledacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová