Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Tesi tak tě vítám do Stěžer zítra zrovna jedem máme tam manželovi rodiče a 4 roky jsem tam bydlela mám také první dítko 8 neděl a dr. je fakt dobrá má hodně dětí ale docela to tam odsejpá
Ahoj Jajino,
to je ale nahodicka, a kdypak se sem zase chystate?
Uz jsem k Mudr. Trlicovy volala a sestricka byla tak hodna, az jsem se potom rozbrecela, protoze ten den na me byli vsichni osklivy. Tak jsem rada, ze s nimaji vsichni dobre zkusenosti, protoze ji mame asi i od nas nejbliz ![]()
Zatim pa Tesi
Ahoj maminy,
nechodíte některá z vás náhodou na nákupy do DM drogerie dole v DONU? Která chodí tak určitě zná bodíky za nákupy. Mám doma napůl vyplněnou kartičku a chybí mi 7 známek. Dneska jsem se dozvěděla, že zřejmě bude tahle výhoda plné karty - 20% sleva končit k 31.12.2006 a pak bude jen 10%. Chtěla bych tuto slevu ještě využít na pleny, ale už tolik nakupovat nebudu, abych katičku doplnila. Nemáte někdo doma taky půlku, že bychom je dali dohromady na jeden společný nákup. Zjistila jsem, že se dá vánoční sleva 25% na jeden výrobek kombinovat i s touhle kartičkou.
Ozvěte se mi prosím pokud budete ochotni spojit kartičky na společný nákup.
Díky moc za ochotu
Papaja
Ahoj Renčo, já sice nemám bodíky co potřebuješ ale musím tě pozdravit.
Měla jsem zavirovaný počítač a tak nemámICQ a nejsem schopná si ho nainstalovat nevím totiž ty staré udaje taky mám méně času. No a jak se máte holky?Nám už bude 5.měsíců a je to stále veselejší počasí je skvělé a tak chodíme na procházky a užíváme si to doufám,že po vánocích se nějak domluvíme a sejdem se vím,že toho máš asi taky dost mej se moc hezky a já se do vánoc ještě ozvu a na ty bodíky se také pozeptám ale nic neslibuji. Ahoj Jana
Ahoj Jani,
jsi hodná, že jsi mi odepsala. To je dobře, že rostete a máte se obě k světu. Jsem stále v jednom kole, jelikož Lukáš nějak nemá moc práce, tak chodím dělat já a on děla maminu, i když je to někdy porod.
Říkala jsem si, že jsi se dlouho na ICQ neobjevila a tak ti posílám tvoje staré údaje na ICQ jsou: Nick: Jana a číslo: 323-209-352, ale heslo ti teda nepovím
. Po novém roce se nám uleví finančně (teda ještě to nemám na účtě, ale už to snad dopadne
) a mě se naskytla možnost práce na 2 dny v týdnu, protože mi může mamka hlídat, tak se pomalu začnu vracet do pracovního procesu. No aspoň to pak nebude takový šok
Zkus si ve chvilce volna nainstalovat ICQ a písni mi mám číslo 322-090-265.
Ahojda
Papaja
Ahoj Renčo,tak jak vidíš tak se nudím.Na ty fotky si jetě počkáš,než se Romča s tím foťákem naučí.Jinak si užíte VÁNOCE,hlavně Bramborka.Pro ni to bude zážitek.Pozdravuj kluky Iveta a Kubík
Ahoj mamči.
jsem na mateřské a přivydělávám si trochou účetnictví a napadlo mě, jestli některá z vás nechcete zpracovat společné zdanění manželů. Je to spíš nabídka pomoci a mého malého přivýdělku. Bylo by to 200,– Kč za komplet. Pokud budete chtít, tak se mi ozvěte na icq nebo písněte soukromou zprávu.
Papaja
nevite nektera, jestli jeste funguje detsky sekac na malem nam.? byla jsem tam loni nekolikrat, ve vyloze byly veci, ale bylo vzdycky zavreno, i kdyz melo byt otevreno. a zadny listek na dverich. letos jsem tam jeste nekoukala - funguje jeste? a muzete mi doporucit jiny sekac (ci detsky bazar) - krome toho u metuje, u tanku, na pesi zone, krtecka v kuklenach a pampaliniho? diky moc.
adelina77 píše:
nevite nektera, jestli jeste funguje detsky sekac na malem nam.? byla jsem tam loni nekolikrat, ve vyloze byly veci, ale bylo vzdycky zavreno, i kdyz melo byt otevreno. a zadny listek na dverich. letos jsem tam jeste nekoukala - funguje jeste? a muzete mi doporucit jiny sekac (ci detsky bazar) - krome toho u metuje, u tanku, na pesi zone, krtecka v kuklenach a pampaliniho? diky moc.
Ahojda,tak na náměstí funguje už jsem tam letos byla pak vím že nový hrabáček je v ulici jak je zastavárna myslím U Amrože je to v přibližně v Lipkách no a pak něco je na Benešovce jinak už nevím
jajino , diky za tip, k ambrozovi zkusim zajit, ani jsem nezaregistrovala, ze je tam neco noveho.
jinak shodou okolnosti jsem se vcera na tom malym nam. stavovala a pani kupodivu mela otevreno
.
Zdarvim vsechny, kdo sem zabloudil.
Je tady nejak mrtvo ![]()
Skoda…