Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
opravdu tady v HK nikdo není,kdo by si chtěl pokecat????
![]()
Ahoj maminky,
kdo je z Hradce a nema jeste dost kamaradek, tak se hlaste ![]()
Tak to je fajn
, ze jsi z Hradce.
Prave koukam na netu, ze pristi tyden jsou v HK ty zemedelske slvanosti s divadelkem a se spoutou aktivit pro deti. Tak mate typ jak travit pristi sobotu ![]()
Ahoj,vůbec nevím co budu dělat,moc dopředu neplánuju protože když do toho pak něco skočí tak jsem naštvaná
A koukám že máš dvojčátka,to musí být mazec…toho jsem se vždycky bála,aby tam byl jen jeden kousek
já mám 3 a chtěla bych ještě jedno ![]()
Dvojcata si clovek nevybira, ale uz ted je to lepsi, nez jedno ditko nebo sourozence. A jsem rada, ze to tak je ![]()
Tak to ja bych se bala spis tech 4 deti.
Mivame 4 deti kazdych 14 dni na vikend, a to se radse zasiji do prace, abych u toho nemusela byt a nechavam pritele s jeho 4 detmi napospas
Mit to doma porad bych opravdu nechtela…
Jak mas stare deti, nemas metriky, tak je videt jen miminko na profilove fotce.
A.
Jé já zas vypla metry ![]()
Mám kluka 16,holku 11 a kluka 5 měsíců.Ty dva mě teda dávaj puberťáci pošahaný
a malej je sluníčko,ale to oni byly taky zamlada,jenže až on doroste do puberty tak já budu senilní bába a bude mi to jedno ![]()
A bydlíš přímo v Hk nebo poblíž,já u muzea
Jo Labská tam je hezky,kluk chodil do Bezručky do školy
Drze jsem se podívala na fotky
nejezdíš náhodou nějakým autobusem od Grandu,zastávka u taxikářů?Párkrát jsem tam viděla paní s dvojčátkama holčičkama a myslím že bys to mohla být ty
jestli jo tak máš moc krásný holčičky ![]()
Tip na Vanocni darek:
Originálním vánočním dárkem pro Vaše blízké může být dárkový poukaz do naší solné jeskyně!
Nabízíme dárkové poukazy v ceně jednotlivého vstupného nebo 5 či 10 vstupových permanentek. Platnost poukázek je jeden rok od data zakoupení. Poukázka poté platí jako vstupenka do naší solné jeskyně nebo si ji obdarovaný vymění na recepci za příslušnou permanentku.
Darujte příjemný zážitek a potěšte milované lidi dárkovou poukázkou pod stromečkem!
Podle Vašeho přání vyrobíme poukaz na jméno a na požadovaný počet vstupů.
Rozvoz po HK ZDARMA.
www stranky najdete v mem profilu ![]()
A.