HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
23.2.06 21:37

Katko, moc děkuju. Snad to zvládneme a zajdeme do bazénu.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
23.2.06 21:43

ReNi, znáš obchod BabyTex ne Benesovce? Je to sekáč s dětským oblečením a mají tam príma věci - skoro nejde poznat, že jsou použitý a hezký ceny. A rozhodně příjemnější nakupování než ve Finesse.

U Dočkalový jsem taky byla jednou a už nikdy víc!! Chodím vedle ke Kárníkový, ale měla dovču a já tenkrát ještě brala prášky, ale nedostala jsem MS, tak jsem chtěla vyšetřit, jestli nejsem těhu. Už jsem měla po svatbě, ale vzhledem k blížícím se státnicím jsme mimi ještě neplánovali a hlavně jsem se bála, že by nemuselo bejt zdravý, kdyby bylo „přes prášky“. No a Dočkalová na mě, ať si ujasním, co chci od života, že když jsem se vdala, tak bych měla chtít i dítě. Já na to, že chci, ale že jsem zaskočená, že je to neplánovaný. Ona zas, že nevím, co chci. No hrůza. Co mě má co poučovat?? Nemluvě o tom, že mi celou dobu tykala.
Teda, to jsem se rozčílila, jen jsm si na to vzpomněla :)

Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.2.06 22:01

No holky, pěkně jste to tady rozjeli. :P

Nikkol: Teda mi se snad opravdu budeme potkávat jen na netu. Co to kafčo?? Dopadne? Písni mailíka!!!

Jajina: Ty jezdíš na chalupu ke Skalici?? A kam?? Já bydlím ve směru z Náchoda do Hronova, ve Velkém Pořčí. Tak až pojedete, dej vědět a dáme nějaký srazík.

Tak vám teda holky musím říct, že už s tím naším prckem občas nestíhám. 1. března mu bude teprva 14 měsíců, venku, pokud to teda jde jsme bez kočárku a je to docela záhul. Maminky se staršíma dětma asi vědí, o čem mluví. Nechci si stěžovat :wink: , ale i když mám naproti baráku tělocvičnu, to lítání venku za malým je tady dobrý cvičení. Zlaté časy miminka, kdy spinkal. Teď má den, kdy spí třeba jen půl hodinku za den, takže to začíná být docela fuška, ale jinak je zlatý dítko :wink: :D .

Tak asi půjdu chrnět, nějak v poslední době nestíhám ani to spaní, tak snad dneska trochu doženu. Ale jinak jsem fakt spokojená mamina :wink: :twisted: 8) :lol: !!!!

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.2.06 22:04

No fuj, ve větě pro Nikkol jsem napsala: „mi se vidíme“, no fuj teda :oops: . Samozřejmě opravuju!!! „My se vidíme“!!! :lol: Jsem to ale ostuda :oops: :? :P . Samozřejmě to svaluju na tu únavu, na co jiného taky, že??? :wink: Dobrou.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 22:06

Packa no jo jezdíme přímo do Litoboře no a pak jezdím za ségrou ta bydlí na Hořičkách máme tam chatu asi30let tak to tam docela znám a taky tam je hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
23.2.06 22:11

Packo, a bude hůře - Jiříček asi od dvou let už nespí přes den ANI TROŠKU!!! A od roka jsem ho do kočárku nedostala, takže si ty procházky užívám naprosto dokonalým způsobem, kdy domů dolezu skoro po bradě a Jířa je zmáchaný od hlavy k patě a ještě potlučený, jak furt na ledu padá (ale nemůže jít po chodníku, protože to by nebyla asi sranda). Už aby bylo zase sluníčko :) a travička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.2.06 22:19

Jejej!! Jajino, až nebudeš mít společnost a budeš jí chtít :wink: :lol: , tak se jmenuju vtěrka!! Teda, to vám docela závidím takhle si jezdit na chaloupku. V létě to musí být krásný relax a hlavně to musí být super s dítětem, které se venku prostě jen tak prohání. No úplně to vidím :P .

aprilmouse: No tak to je hezký, asi doma máme klon vašeho drobečka :lol: . Ze začátku to vypadalo, že to chvíli potrvá, než začne chodit. Nakonec se pustil a do týdne už lítal jako čipera. Původně jsem si myslela, že první botičky zůstanou až na jaro, ale spletla jsem se. V kočárku ho udržím jen když spí a to je málo kdy a nebo když jdeme a kolem něj frčí auta, to pak teda taky vydrží sedět. Ale jinak nic moc. Hlavně za ruku chodit nechce vůbec, takže ho držím za kupucu. Fakticky na nás musí být krásný pohled, když spolu jdeme, já ho držím za kapucu, a on si vesela výská a já ufuněná ho pořád musím směrovat, protože Honzíka totálně přitahuje vše, kam by neměl. A taky se naučil dělat ČAUUUU, takže jdeme po chodníku a na každého, kdo kolem nás projde mává a říká s úsměvem ČAUUUUU. No takže o zábavu máme venku vždy postaráno :P .

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 22:26

Packa no já děti zatím nemám ale ségra má 3 a na chatě i bydlela není tam teda žádný konfort ale pro děti ráj a já už se těším až příští rok s prckem pojedu plánuju že od jara do podzimu budu trávit na chatě samozhřejmně občas pojede zkontrolovat manžu a hlavně své milované kytičky jsem postižená a mám jich asi 58 v celém bytě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 22:33

Packa jo a až pojedu až bude teda hezké počasí tak dám vědět a můžem se domluvit i na tu chatu můžu vzít malou Emču od ségry ted ji budou 2 roky já si je stejně furt půjčuju a Martina je ráda odloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.2.06 22:44

Jajina: Beru tě za slovo :P . No to víš, s našima jsem bydlela v baráčku, manžel je z baráčku taky, ale bydlíme v bytě. Bydlí se nám moc hezky, ale ten baráček schází :roll: . Chybí mi ta volnost na zahradě apod. Hlavně ta zahrada. Bývalý přítel, který je z HK má s rodiči také chalupu poblíž Skalice a ta je taaaaak krásná. A ten klid tam. Sice to je asi hnusný, že to říkám, přestože žiju ve spokojeném manželství, ale ta chalupa a výlety tam mě občas fakt chybí. Nehledě na to, že kdybych viděla Honzíka, jak si v létě pobýhá nahý na zahrádce a jak by byl spokojený a že by byl :wink: :lol: , tak to by mi ke štěstí nechybělo ale vůůůůbec nic. No jo, jsem nenapravitelná romantička a vyznavatelka chalup :wink: , v tom se už nezměním. Heleď, asi jsem totálně pitomá, ale nějak jsem nevyčetla nebo nepochopila :wink: , jestli jsi těhule??!! Nebo jestli plánujete miminko?? To jsem zvědavá, co?? Ale nikde jsem to nevyčetla :wink: :? :D ?? No asi půjdu fakt chrnět, nějak jsem se tady zdržela a už padám na klávesnici.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
23.2.06 22:53

Packa tak jo určitě se domluvíme No jo jsem těhu někde jsem to psala jse po umělém a čekám první v červenci holčičku a jsem už postarší prvorodička 35 ale ted se to tak nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
24.2.06 10:04

Ahojda, ReNi psala jsem Ti do deníčku květňátka a ćervňátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.2.06 11:39

čau holky,
to cvičení v Médiu je spíš pro děti, co už samy chodí. Cvičí s balónky, na lavičkách atd. Není tam koberec, takže lezoucí děti se dost zamažou :) Ale jinak to je fajn, děti se vyblbnou.

Už se ve vás moc neorientuju , máte někdo děťátko, kterému je okolo roku? A jak to zvládáte?
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.2.06 12:23

Zdar kočky,
Kárníkovou taky chválím, moc nerada jsem od ní odcházela…vždycky všechno vysvětlila - ale ty narvaný čekárny - achjo…

No nic, stýskalo se mi po ní, ale nešlo to, protože jsem se přestěhovala o kousek dál - do Perníkového údolí :wink: no a po různých peripetiích jsem i tady našla dobrýho gyndaře, či spíše porodníka…

Zdravím Hradec a hlásím, že mi ani nechybí !!!! (krom té dr.)
NiKi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.2.06 18:13

Ahojda DancoM ,
o tom sekáči vím, díky, asi tam budu nakupovat.
Ta Dočkalka je teda neurvalá, nechápu ty její reakce. Na mě se zatím takhle neutrhla, asi bych na ni zírala, každopádně protože už nebydlíme ve městě, ale na Moravským, asi po porodu přejdu jinam.
Holky , nevíte o dobrý gynekoložce - polikl. III nebo FN ? Jak si mám vybrat porodní asistentku, která mi pak pomůže s mrnětem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová