Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cokoladkova -tak hned mrknu na ty kočárky nemám vůbec žádnou představu hlavně aby byl praktickej a vešel se mě do auta a dík a s tím bříškem jsem taky ráda však jsem se načekala víc se ale těším na mimčo až si ho budu moc pochovat.
Čau holky,
tak se taky hlásím k hradečačkám. Bydlím pro změnu taky na moravským ![]()
Mám roční holčičku, rodila jsem 23.1.05 v HK přirozenou cestou. Doktorka u porodu se tvářila, že ji obtěžuju, ale jinak ok. Tak pište, co děláte a kam chodíte
Já se s Bárou teprve chystám na cvičení, vím,že je v Médiu (v úterý a čtvrtek)nebo v MC Domeček , jak už jste psaly.
Zuzina
je holky, to je fakt nahoda, ja chodim s holčinama taky k dr. Trlicovy, to jsme se tam třeba potkali a ani o tom nevime.
Jinak na pisek chodime tady u nas, je tu mezi barakama dětske hriste s houpackama a klouzajdou, bydlim nahore pod Novym Hradcem, jak jsou ty novy baraky.
A na prochazky chodim vetsinou nahoru k hvezdarne nebo k Lachtanovi.
Tak zatim ahojky
Ahoj holky,jsme taky z Hradce a jak jinak,než z Benešovky.Mám Holčičku 15m.rodila jsem také v hradci,sestry super až ne jednu vyjímku a to můžu posoudit,jako z.sestra. K těm restauracím,chodili jsme většinou do Cerfuru,ale teď je to horší,malou už moc nebaví sedět a zdrhá mi,takže pohoda u kafča je fuč ![]()
Naše DR.Svobodová je hrozně fajn. je kousek od malého Teska.Prosím kudy se chodí do toho Média,už jsem to tam okokovala,ale je tam více vchodů,tak jsem nevěděla,díky za odpověď.
Tak my když jedem do HK nakupovat, tak to většinou spojujem právě s Hypernovou, poŇáč tam je vtipně dětský koutek přilehlý k restauraci a dá se pít kafe, zatímco se děti pobíjejí mezi balónky ![]()
Neznalku, určitě neznáme
protože tu jsem relativně kráce (v Jaroměři) a už mám velkýho kluka, kterýho do kočárku nedostanu ani potěhem. BTW na zavadilce jsme se procházeli včera a dneska jsme tam taky byli na návštěvě u kamarádky ![]()
Zuzino,prosím co je v Mediu- to by bylo vůbec ideální, měly bychom to u nosu:-) Napiš nějaké bližší info-moc díky:-)
Jéééééééé no s tou Trlicovou, to je gol, je možný, že jsme se tam viděly:-)
Musím pádit Lukášek se vzteká v postýlce HL
Ahoj holky Hradečandy, Jaroměřandy a Smiřičandy:-))))
Majdina - ptala jsi se na těhu cvičení a plavání (jestli se nepletu). Já chodila do Všestar na těhotenské plavání, bylo to úžasný.
V Jaroměři asi nic podobného není, nebo aspoň o tom nevím. (Když už jsme u toho, v Jaroměři toho vůbec moc není:-))))
Jinak díky za tipy na nekuřácké restaurace v HK, já zatím byla jen u McD a to ještě proti svému přesvědčení.:-))
DANCO - tak já asi přesně vím, kteerou tu „krávu“ myslíš. Tu jsem také nesnášela. Ale vyvážila ji jedna moooc milá sestřička, taková čerovlasá, mladá, evidentně měla ty dětičky moc ráda.
Nicol a Stella
Jaroměřský, já jsem z Hradce. Jen jsem si myslela, že bychom se mohly znát, ale omlouvám se, že jsem tady některé uvedla v omyl.....
O plavání ve Smiřicích jsem dříve vídala inzeráty, ale teď nic, no ještě je asi čas. díky!
Nicol001 a Aprilmouse:
restaurace s nekuřáckými salónky v Jaroměři: Romance, U Koule
a dá se i Divadlo - hlavně odpoledne tam skoro nikdo nechodí
Lenka
Jo, jo, U Koule jsem byla zrovna vcera. Dokonce jsem tam i kojila, a ani pohorseni nevzbudila:-)))
Narozdil od kojo u doktorky, kde z toho bylo halooo, ze kojim v cekarne:-)))
A Romance ma taky nekuracky salon??? To netusim, vzdycky je tam silene zahuleno…
V Divadle jsem byla pred mesicem (bez Stelly) a kourilo se tam o 106:-))) Ale je fakt, ze v te druhe mistnosti ne, ale tam byla zima:-))
N
Koule je snad nejvíc super restaurace pro děti (i dospělé)… ale s Jířou si tam riskuju jen v obdobích „zahrádky“ na to dětské hřišťátko, protože nekuřácký salonek by nám byl velmi brzo malý
Navíc tam je stejně zakouřeno, jak to není oddělené od zbytku. Ale jinak tam chodím moc ráda ![]()
**Jajina :
já mám kočárek Freeline Driver 3XL, je to něco jako trojkolka, ale má vepředu 2 kolečka u sebe, které jsou o 360°otočný. Jsem s ním moc spokojená. Jen není moc velká hluboká korbička. S fusakem jsme se tam vešli jen asi do 7m. Kupovali jsme to jako kompletní 3kombinaci i s autosedačkou a adaptérem na kočár. To bylo na léto super, krásně mu tam větralo. A když se jelo do obchoďáku tak jen podvozek a vajíčko s sebou. Jen nevím, jestli jsme nadprůměrně velcí, ale v 6m jsme z ní vyrostli a museli jsme koupit autosedačku 0-18kg (ještě jsme neseděli a ani váhu 9kg jsme nedosáhli, tak proto ne 9-18kg). Kdyby jsi chtěla ještě nějké info, tak klidně napiš.
Vybrala jsem si ho v Chiccu v Praze a pak na netu sehnala prodejnu s nejnižší cenou. Takže jsem si ho objednala v Kolíně. Vyšel mě asi o 3tis. levněji. http://www.kocarky.com
Mám ale starší typ, černou barvu se žlutým lemováním
Lenka**
v Romanci je to udělané krátce, znám se s majitelem a ten mi to minulý týden říkal. Je to tam vzadu, jak mají salónek s kulečníkem. Teď jsme na byli 2× po sobě koukat na hokej (mají tam plátno a projekci) ještě ze známýma co mají taky malýho prcka a bylo to úplně v poho.
Nicol: k jaké chodíte doktorce??? My k MUDr. Páblové
Lenka
pro „Čokoládkovou“
: o tom cvičení v Médiu vím jenom to, že je každé úterý a čtvrtek od 9.30h do 10.10h. Chodí tam děti od půl roku. Ještě jsem tam nebyla, info mám jenom zprostředkovaně.
Zuzina