HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
22.2.06 11:53

cokoladkova -tak hned mrknu na ty kočárky nemám vůbec žádnou představu hlavně aby byl praktickej a vešel se mě do auta a dík a s tím bříškem jsem taky ráda však jsem se načekala víc se ale těším na mimčo až si ho budu moc pochovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.2.06 12:48

Čau holky,
tak se taky hlásím k hradečačkám. Bydlím pro změnu taky na moravským :wink:
Mám roční holčičku, rodila jsem 23.1.05 v HK přirozenou cestou. Doktorka u porodu se tvářila, že ji obtěžuju, ale jinak ok. Tak pište, co děláte a kam chodíte :D Já se s Bárou teprve chystám na cvičení, vím,že je v Médiu (v úterý a čtvrtek)nebo v MC Domeček , jak už jste psaly.
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
22.2.06 12:53

je holky, to je fakt nahoda, ja chodim s holčinama taky k dr. Trlicovy, to jsme se tam třeba potkali a ani o tom nevime.
Jinak na pisek chodime tady u nas, je tu mezi barakama dětske hriste s houpackama a klouzajdou, bydlim nahore pod Novym Hradcem, jak jsou ty novy baraky.
A na prochazky chodim vetsinou nahoru k hvezdarne nebo k Lachtanovi.
Tak zatim ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 13:03

Ahoj holky,jsme taky z Hradce a jak jinak,než z Benešovky.Mám Holčičku 15m.rodila jsem také v hradci,sestry super až ne jednu vyjímku a to můžu posoudit,jako z.sestra. K těm restauracím,chodili jsme většinou do Cerfuru,ale teď je to horší,malou už moc nebaví sedět a zdrhá mi,takže pohoda u kafča je fuč :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.06 13:07

Naše DR.Svobodová je hrozně fajn. je kousek od malého Teska.Prosím kudy se chodí do toho Média,už jsem to tam okokovala,ale je tam více vchodů,tak jsem nevěděla,díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
414
22.2.06 13:15

Tak my když jedem do HK nakupovat, tak to většinou spojujem právě s Hypernovou, poŇáč tam je vtipně dětský koutek přilehlý k restauraci a dá se pít kafe, zatímco se děti pobíjejí mezi balónky :)))

Neznalku, určitě neznáme :) protože tu jsem relativně kráce (v Jaroměři) a už mám velkýho kluka, kterýho do kočárku nedostanu ani potěhem. BTW na zavadilce jsme se procházeli včera a dneska jsme tam taky byli na návštěvě u kamarádky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
22.2.06 13:26

Zuzino,prosím co je v Mediu- to by bylo vůbec ideální, měly bychom to u nosu:-) Napiš nějaké bližší info-moc díky:-)

Jéééééééé no s tou Trlicovou, to je gol, je možný, že jsme se tam viděly:-)

Musím pádit Lukášek se vzteká v postýlce HL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.2.06 14:22

Ahoj holky Hradečandy, Jaroměřandy a Smiřičandy:-))))

Majdina - ptala jsi se na těhu cvičení a plavání (jestli se nepletu). Já chodila do Všestar na těhotenské plavání, bylo to úžasný.
V Jaroměři asi nic podobného není, nebo aspoň o tom nevím. (Když už jsme u toho, v Jaroměři toho vůbec moc není:-))))

Jinak díky za tipy na nekuřácké restaurace v HK, já zatím byla jen u McD a to ještě proti svému přesvědčení.:-))

DANCO - tak já asi přesně vím, kteerou tu „krávu“ myslíš. Tu jsem také nesnášela. Ale vyvážila ji jedna moooc milá sestřička, taková čerovlasá, mladá, evidentně měla ty dětičky moc ráda.

Nicol a Stella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.2.06 15:24

Jaroměřský, já jsem z Hradce. Jen jsem si myslela, že bychom se mohly znát, ale omlouvám se, že jsem tady některé uvedla v omyl.....

O plavání ve Smiřicích jsem dříve vídala inzeráty, ale teď nic, no ještě je asi čas. díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.2.06 19:40

Nicol001 a Aprilmouse:

restaurace s nekuřáckými salónky v Jaroměři: Romance, U Koule
a dá se i Divadlo - hlavně odpoledne tam skoro nikdo nechodí

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.2.06 19:47

Jo, jo, U Koule jsem byla zrovna vcera. Dokonce jsem tam i kojila, a ani pohorseni nevzbudila:-)))
Narozdil od kojo u doktorky, kde z toho bylo halooo, ze kojim v cekarne:-)))

A Romance ma taky nekuracky salon??? To netusim, vzdycky je tam silene zahuleno…

V Divadle jsem byla pred mesicem (bez Stelly) a kourilo se tam o 106:-))) Ale je fakt, ze v te druhe mistnosti ne, ale tam byla zima:-))

N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.2.06 19:56

Koule je snad nejvíc super restaurace pro děti (i dospělé)… ale s Jířou si tam riskuju jen v obdobích „zahrádky“ na to dětské hřišťátko, protože nekuřácký salonek by nám byl velmi brzo malý :( Navíc tam je stejně zakouřeno, jak to není oddělené od zbytku. Ale jinak tam chodím moc ráda :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.2.06 19:57

**Jajina :

já mám kočárek Freeline Driver 3XL, je to něco jako trojkolka, ale má vepředu 2 kolečka u sebe, které jsou o 360°otočný. Jsem s ním moc spokojená. Jen není moc velká hluboká korbička. S fusakem jsme se tam vešli jen asi do 7m. Kupovali jsme to jako kompletní 3kombinaci i s autosedačkou a adaptérem na kočár. To bylo na léto super, krásně mu tam větralo. A když se jelo do obchoďáku tak jen podvozek a vajíčko s sebou. Jen nevím, jestli jsme nadprůměrně velcí, ale v 6m jsme z ní vyrostli a museli jsme koupit autosedačku 0-18kg (ještě jsme neseděli a ani váhu 9kg jsme nedosáhli, tak proto ne 9-18kg). Kdyby jsi chtěla ještě nějké info, tak klidně napiš.
Vybrala jsem si ho v Chiccu v Praze a pak na netu sehnala prodejnu s nejnižší cenou. Takže jsem si ho objednala v Kolíně. Vyšel mě asi o 3tis. levněji. http://www.kocarky.com
Mám ale starší typ, černou barvu se žlutým lemováním

Lenka**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.2.06 20:01

v Romanci je to udělané krátce, znám se s majitelem a ten mi to minulý týden říkal. Je to tam vzadu, jak mají salónek s kulečníkem. Teď jsme na byli 2× po sobě koukat na hokej (mají tam plátno a projekci) ještě ze známýma co mají taky malýho prcka a bylo to úplně v poho.

Nicol: k jaké chodíte doktorce??? My k MUDr. Páblové

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.2.06 20:21

pro „Čokoládkovou“ :D : o tom cvičení v Médiu vím jenom to, že je každé úterý a čtvrtek od 9.30h do 10.10h. Chodí tam děti od půl roku. Ještě jsem tam nebyla, info mám jenom zprostředkovaně.
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová