HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.2.06 22:01

ahoj,je mi 24let a mám holčičku 16m.,hledáme kamarádku s podobně starým prckem na společné procházky,popovídání,výměně zkušeností,.....bydlíme na Benešovce,mail.:realt@seznam.cz ICQ:288633603

• Citovat
  • Upravit
551
27.2.06 08:44

Ahoj,
prosím nevíte o nějaké další prodejně kočárků v HK nebo okolí? Sháním teď golfky a znám Hany na pěší zóně, pak Finesu na Benešovce, možná mají kočárky taky v dětských věcech za Centralem a chystám se do Opatovic. Je tady ještě něco? Bude to boj, mám celkem dost kritérii a už vidím jak mě budou v Hany přesvědčovat že váhu neznají, že je to zbytečné vědět přesně a že ho mám potěžkat :D :roll:
Za jakýkoliv další tip děkuju,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.2.06 08:51

Verko, my kupovali kocarek v prodejne John Nell, je to za VČP, nevim, jak se ta ulice jmenuje, ale na netu jsou

http://www.volny.cz/…_obchody.htm

(tak je to ulice Kalendova).

Maji tam velky vyber, cas od csu poradaji vystavy, kde je mozne kocarek koupit. Jinak objednaji. Nam objednali MUTSY v jine barve, nez normalne prodavaji.

Nicol a Stella 8 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
27.2.06 08:52

Jetse jejich stranky

http://www.johnnell.cz/

N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.2.06 09:00

VeruskaK- tak já jsem nejspokojenější v Hany, sháněla jsem golfáč a až tady koupila, byla jsem za těma plynárnama John Nell, ale nemám ráda, když mě někdo do něčeho tlačí a tam to právě tak bylo- nesla jsem si sebou lísteček s vypsanýma kočárkama na který se chci podívat- tam jsem jich skutečně viděla nejvíc, ale popravdě na netu je to jiné než ve skutečnosti.
A co je príma v Hany, že když přijdete, že na netu jste našli ten kočárek či cokoliv jiného za jinou cenu tak ony to okamžitě ověří(mám tedy vždy štěstí na majitelku a ta je přeochotná, půjčila mi i jen tak domů bez zálohy na vyzkoušení nánožník za 1000,–kč) no a když zjistí,že to tak skutečně je, tak vám ho prodají za tu cenu z netu- nechtěj totiž aby jim maminky utíkaly:-)
Jinak co se týče Opatovic tak tam bych nikdy kočárek nekoupila- myslím ten jejich výroby jsou to pěkný šunty a jak se říká, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají a pak když s ním něco máte tak opravy trvají dlouho a ani to 100% nezpraví:-( původně jsem si tam chtěla koupit hlubokej naštěstí se mi dostaly reference, takže jsem tam už nikdy nejela.
Jinak já jsem nakonec vybrala Jané Energy- mám loňskou barevnou kombinaci- ta letošní se mi nelíbí, mám barvu fragment- snad to píšu dobře, je khakizelená s oranžovou- fakt nádhernej. jo a ta váha něco malinko přes 5kg- je fakt úžasnej:-) cena v Hany 3999,–Kč a dokoupila jsem si origoš nánožník-dělá se na slalom a ten stojí 890,–Kč.
No tak snad jsem trošku poradila:-)
Mějte se prima a papa HL:-)

http://www.petr.chytrak.cz/…ata/maus.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
27.2.06 10:10

Holky díky,
naplánujeme si s malým výlet po golfkách a uvidíme, co kde najdeme. Jané Enregy si tady vsichni chválí, ale prý jsou dost malé, což pro nás nepřipadá v úvahu. No, sehnat něco lehkého a velikého zároveň bude fuška :) Ale to by bylo na jinou diskuzi… :) Dík,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.06 11:07

Haló, je tu někdo z HK?

mmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
10.3.06 20:01

Zdravím holky a koukám,že to tu nějak usnulo kde jste všechny já nakouknu denně a nikde nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
10.3.06 21:12

Holky tak kdo objedná jaro??Je tu ještě nějkdo jiný z Náchodska??Nebo jen Packa hned ti píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.3.06 21:19

Ahoj mamky,
hledáme mimi kamarády +/- 14měs. z HK :D Tak kdy už vypukne ta písková a bábovičková sezóna????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.3.06 18:14

Taky koukám, že to tu ustrnulo, jako počasí, taky se urputně drží zimy a ne a ne se pustit !
Tak jsem tento týden začala chodit na předpor.kurzy do FN. Přednáška docela fajn, ale sedět 2 hod. na jednom místě bylo utrpení, myslela jsem, že to nerozchodím, jak mě bolely kyčle a v kříži. V pá jsem byla na prvním cvičení a taky mě překvapilo, čekala jsem pohodičku (chodím ještě na jogu a tam se cviky krásně ladí s dechem, takže to není namáhavé ale účinné), ale toto bylo takový hektický, docela to dalo zabrat, teda ne že by to bylo tak namáhavý, ale včera a dnes mě dost bolej nohy…
Jinak mě trápí zácpa a vypadá to , že jsem si zadělala na hemeroidy (pomoc !) a budu muset zajít zítra k doktorovi. Brrr, ještě jsem podobný vyšetření neabsolvovala… Ach jo.
Ale malej kope jak o život, bříško roste, dokonce reagoval i na tchýni, musíme vytvářet vazby už teď, ne ? :lol:
Zatím mám navíc 5,5 kg, jak jste na tom ostatní ?
Mějte se těhulky ! R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 12:35

Ahoj mamii ,jsem z Hradce,mám holčičku 16m.Také hledáme kamarády. :D

• Citovat
  • Upravit
k69
17
21.3.06 21:43

Ahoj, tak jsem se sem poprvé podívala, ale jste nějaké zamrzlé.
Reni a Hradec PS - rozhodně vám doporučuji předporodní kurzy u asistentky Chvátilové, je to ve Fit Filip v Masarykově ulici. Absolvovala jsem je, i kamarádky, kterým jsem je doporučila, byly spokojené. Je to cvíčo + příprava k porodu, zeptat se můžete na cokoliv, je to sympatická ženská. Pokud máte tu správnou pojišťovnu, ten kurz platí. Pak k vám ještě dojede třikrát po porodu, aby vám pomohla se z něj vylízat a když máte jakýkoliv problém s mimčem nebo kojením, můžete jí zavolat a ona poradí nebo přijede. Tak pěkně noste. klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.3.06 10:06

VeruskoK kamarádka mi říkala, že v Pardubicích je super velká prodejna s kočárky. Jen nevím jak se jmenuje. Tak kdyby jsi měla zájem, písni a já to zjistím.

Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.3.06 11:00

mamii a luci01: mám holčičku (skoro 14m), tak až propukne jaro, můžem se sejít na pískovišti :D
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová