Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda k69 , díky za tip, už jsem o ní slyšela z více stran, když já už mám zaplaceno u Hronka ve FN, už máme skoro všechny přednášky za sebou a musím říct, že byly super. Krom toho jsem mola zajít na metabol.vyšetření a dozvěděla jsem se o sobě dost věcí a rad. Možná ale zkusím u Chvátilové alespoń cvičení, od pojiš´tovny mi přišel volný kredit, tak to nějak nakombinuju a využiju.
A jak ty jsi na tom ? Už máš mimi ?
Ahoj, mám dotaz na maminy chodících dětiček.
Kam chodíte v HK nakupovat botičky? Už to máme za pár, tak abych pak věděla kam vyrazit. Chtěla bych nějaké kvalitní, žirafku, nebo jiné dobré botky. A ideál by k tomu byly velice ochotné prodavačky, neb mám doma hrozně vzteklé dítě, tak aby je to hned neporazilo ![]()
Pa,
Věrka
Ahoj mamči, hlásím další obyvatelku HK. Koukám že vás hodně bydlí na Moravským. Bydlela jsem tam hodně let s rodiči, ale teď už 11 let bydlím u Koruny (teda u pekařství). S procházkama je to tady bída.
K doktorovi chodím s malou k MUDr. Slavíkovi na Ulrichák. Na mobil mu můžu volat 24 hodin denně, i když jsem to slušnosti využila jen jednou. Je hodný a myslím, že dříve byl primařem na Dětské klinice ve FN.
Na gynekologii chodím už od 16 let k MUDr. Hájkové na konečnou 24 na Plachtě. Někdy si o ní myslím své, ale jinak je v pohodě.
VeruskaK - botičky zatím nekupujeme, protože zatím není proč. Máme doma zatím lezce. Ale koukala jsem, že ve Škroupovce je prodejna se zdarvotními potřebami a mají tam hodně dětských botiček. Jo a ještě jsem viděla reklamu na prodejnu v bývalé Jitřence. Zatím jsem tam ale nebyla. Ovšem ceny malých kožených botiček jsou závratné. Za tu cenu mám boty dospělák
.
Jajino, taky jsme dlouho čekali na prďolku, ale hlavně že to dopadlo a že ti je 35 vůbec nevadí. Aspoň si mimíska hodně užiješ.
Je tu ještě někdo s bydlištěm z mého okolí? Barunce je 9 měsíců a mě je 30. Jmenuji se Renata.
Papaja tak tě pěkně vítám trochu nám to tu utichlo jinak já bydlím blízko od pekařství směr Jiráskova škola Farářství přesně ale na mimčo teprve čekám myslím že nikdo z blízkého okolí tu jinak není je to samá Benešovka ale třeba se někdo přidá
A kde přesně Jajino bydlíš? Chodím docela dost právě do Labské nebo do Farařství. Nikam jinam se od nás chodit moc nedá. A kdy to vlastně čekáš? A už víš co to bude? Já musela jít na plodovku kvůli nějakým špatným hodnotám. Vše proběhlo dobře a i když jsem původně nechtěla vědět co budeme mít, tak jsem jako zvědavá a dlouholetá čekatelka neodolala a nechala si říct pohlaví. Máme vytouženou holčičku. Doma máme už skoro 12 letýho syna z manželova prvního manželství.
Přeji hodně zdraví a sluníčka.
Papaja bydlím jak je hospoda u Jelena tak ještě rovně bud by jsi přišla na hřiště to u tratě a cesta vedle je Rubešova patrovej barák jedinej v ulici taky máme dva uštěkaný pejsky, jinak hodný třeba chodíš okolo. Jinak to čekám v červenci a měla by to být holčička celkem nám to bylo jedno co to bude hlavně aby to už dobře dopadlo a mimčo se narodilo. Jsem vlastně od začátku doma a skoro pořád na netu tak zas někdy napiš nebo když půjdeš na procházku tak cinkni ráda tě poznám. Měj se hezky zítra se tu zastavím. Jestli neva přidala jsem si tě do kontaktu ICQ
Znám to tam, ale nějak se nevybavuju ty baráky jak tam stojí. Jak budu mít našlápnuto někam k tobě, tak určitě cinknu. Máte něco na zvonku, abych nezvonila někde jinde.
To by byla prča a jak by na mě asi koukali ![]()
Ahoooj.
Nekdo z okoli Ceskeho Mezirici nahodou?
""http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png:http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png:http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png
Tak doufám, že to tu zase trošku rozvířím ![]()
Opakuji svou prosbu o tip na dobrou prodejnu botiček.
Včera jsme byli na lovu a přišla jsem na to že potřebujem botky hrozně široké. nevíte jsetli tady někde prodávají botky rozlišené podle šířky?
Dík,
Věrka
VeruskaK - zaručeně dobré dětské boty maji v bývalé Jitřence. Je to prodejna JaPe a je tam pán, který je ochotný se ti věnovat a poradit ti, jak dlouho potřebuješ. Spolupracuje se stacionářem na Slezském, kde se zabývají mimo jiné vývojem motoriky dítěte a i ti jeho boty doporučují. Zatím jsem nekupovala boty pro malou jinde. Taky proto, že jsem děsně nerozhodná a on má svatou trpělivost.
Tak ať dobře pořídíš!
Klára
Kláro dík, ale tam už jsme byli, byla to první prodejna co jsem navštívila. Pán má opravdu svatou trpělivost, pořád jsem mu nevěřila že malýmu botka opravdu je
Vybral nám nejširší botičky co tam má, malýmu ji i navléknul, jenže já jsem to prostě i na několik pokusů nezvládla, takže jsme nakonec odešli s nepořízenou. Mám asi nějakou úchylku a když nejsem přesvědčená o tom, že tam malej nemá nohu stlačenou, tak mu raději nic nekoupím
Ale trpělivost měl pan prodavač fakt obrovskou…
Věrka
Holky, kdo z Vás bydlí pod kopcem? V předchozích příspěvcích jsem četla, že někdo bydlí v ulici Pod zámečkem...........jen se ptám…bydlíme tam taky ![]()
VeruskaK- tak vzhledem k tomu, že začalo už hopem léto, tak kupte pevné otevřené botky- dají se nastavovat na šířku a tam i uvidíš, jestli se nožka tísní:-) Stejně z nich brzo vyrostete a pak koupíte jiné:-) Jinak sic by se měli kupovat kotníčkové na první krůčky, ale kamarádky dítě má taky širší tak kupují nízké a na sucháč. Zkus mrknout na www.mimibazar.cz a zadej megane, je tam paní co prodává značkové botky nové nike atd. + tam je ještě jedna, ale to si zaboha nevzpomenu jestli Jitule Jituška nebo tak nějako a ta je má taky, kamarádka je právě u téhle objednávala a je moc spokojená- maminy jsou ochotné vše ti přeměří:-)
Jinak já bydlím u záchranky v hokejce - Benešovka, tak s kým se můžu srážet a ani o tom nevím na Benešce, potkávám spousty mamin jak brouzdají s kočárkama:-)
Papa Hana
Jooo, to máš pravdu ![]()
Já letos boty kupovala na Benešovce vedle Finesy. Vždycky jsem chodila k baťovi, ale letos má poněkud draho ![]()