HK

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
11.5.06 13:23

ahojky holky,
před nedávnem jsme tu diskutovaly o golfkách. Nyní nabízím jeté max. 2 hodiny Jané Energy- jsou opravdu super:-)
Ale kamarádka prodává mé vysněné Peg perega, takže prodávám Energy.
Není problém se na ně přijít podívat a vyzkoušet:-)
Cena za komplet mám k nim i nánožník je 3500,–Kč
Můžu poslat i fotečky na mail:-)

Pořizovací cena byla 4000,– golfáč a 900,– nánožník + je k tomu origoš pláštěnka a dám k tomu tašku.

V záruce až do 10.1.2008!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
19.5.06 23:58

Starší golfky a dětská krosna

Ahoj holky,
sháním starší zachovalé golfky - polohovací, stříška, madlo, košík v ceně do 1300,– Kč a starší krosnu na dítě na záda s možností postavení na zem v ceně cca 500,– Kč. Oběhala jsem snad všechny bazary v HK, ale nic kloudnýho jsem nesehnala. Na netu jsem taky nic nenašla a když ano tak to není z okolí HK a já to chci vidět. Pokud máte něco doma nebo některá z vašich kamarádek dejte mi prosím vědět. Moc mi pomůžete. Jedeme hned začátkem prázdnin na 14 do Tater a nutně bych potřebovala něco sehnat. :oops:

Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
20.5.06 19:41

Papajo- hoď si inzerát na www.mimibazar.cz určo se ti někdo z okolí ozve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.5.06 22:16

Holky děkuji jestli jste se někdo ptal. Golfky už jsem sehnala zcela náhodně a za super prašule. Krosničku máme zatím půjčenou od známých. Díky

Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.6.06 14:07

Nějak nám to tady usnulo, snad mi někdo dá tipa. :wink:

Už jsem se totiž definitivně naštavala na mého gynekologa :roll: a potřebovala bych nějaké reference na jiného/jinou. Potřebuju aby doktořinu neflákal a aby byl aspoň trošku lidský, aby mi byl ochoten vysvětlit co dělá a proč. Další věci jako ultrazvuk (chystám se na další mimi), přívětivé čekací doby, normální sestra, jsou asi až druhotné, i když by byly taky bezva.

Máte některá takového ideálního gynekologa :) Napište, prosím, prosím…

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.6.06 15:25

VeruskaK - ke komu chodíš? Snad ne k Humlovi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.6.06 23:12

No bodejť že k Humlovi! Prosimtě, jak jsi na to přišla? 8O :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
9.6.06 23:17

Manžel se mě teď směje, že jsem sem určitě napsala, že to nesmí být úchyl a tak jsi ho odhalila :lol: :twisted:. Ne, to už odemě není hezké :) On je Huml nějak vyhlášený?
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.6.06 23:46

VeruskaK - jen jsem si ho tak tipla, protože několik mých kamarádek je na něj taky vyloženě nasr..... jako ty. Prý to fláká, protože ordinuje ještě v Sanusu. Jednu moji velmi dobrou kamarádku dokonce obvinil, že má určitě milence, protože jinak nemůže mít přeci jakousi infekci. A předtím jí neodhalil mimoděložní těhotenství. Takže špatné zkušenosti nemáš jen ty. Já sice chodím k dr. Hájkové už od 16 (sestřička je tam snad taky furt stejná :D ), ale až na drobné výjímky jsem spokojená. Problém je, že nepřibírá. Chtěla tam přejít kamarádka a nepochodila. Takže ti moc neporadím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
10.6.06 09:23

Tohle je problém nedostatku referencí. Nikoho tady neznám, takže musím někam naslepo a pak je to boj. A dobrý doktoři maj plno a nepřibíraj. Jediná nadějě je mladá/ý, začínající a plný/á idálů… :cry: :roll: Ale jak na takovýho gynekologa narazit, to teda nevím…
Když jsem neměla žádnej problém, tak byl Huml v pohodě, jenže teď mám už přes 9 měsíců výtoky a po 3 antibiotikách to zkončilo na tom, že mám čekat a asi se modlit či co. Chápala bych, že není řešením cpát do sebe donekonečna antibiotika, ale musela jsem z něj lámat každé slovo, naposledy mě vlastně vypoklonkoval s tím, že mě podle zrcadel nic není. Tekže mě tchýně zařídila návštěvu u primáře ve FN a najednou jsem se dozvěděla, že výtoky můžou být taky nezhojeným a pootevřeným čípkem a teď čekám na výsledky kultivací.
No, tak jsem si postěžovala, hnedka je mě líp. :)

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.7.06 06:49

Gynekolog.

Bezvadný je MUDr. Šilhan, sídlí v domečku u trati - ve farářství - ale jestli přibírá, to nevím. Je to ordinace MUDr. Štěpána.
Prvosenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
6.7.06 06:56

Šilhan byl i v Sanusu možná tam je i teĎ a říkalo se, že je dobrý:-)

Jinak špatná není ani Lešková, ale chodí se bez objednání a čekáte tam půl dne:-( sídlí ve Štefánikovce:-)

Papa Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.7.06 17:07

Já bych spíše uvítala radu ohledně dětské doktorky - neznáte nějakou spolehlivou a dobrou v centru Hradce nebo ve farářství?
Díky moc,
Prvosenka :D od 2.7.2006 (//)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
7.7.06 22:11

Ahoj, my jsme chodili k dr. Benešové do Ferstrovky (nevím, jak napsat přehlas. o :oops: ), je fakt výborná. Všechno vysvětlí, má děti ráda, nedává zbytečně antibiotika. Doporučilo mi ji několik kamarádek.
My to tam máme hodně z ruky a u baráku jinou dr., takže když jsem podruhé otěhotněla, přešli jsme k nám. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.7.06 21:58

Prvosenka -přesně tak dr.Benešová je moc dobrá doktorka sestra k ní chodila s dětmi vedle ještě ordinuje dr.Trlicová k té chodím já s malou je to mladší dr.ale taky moc fajn udělala na mě dobrý dojem bude možná taková pružnější než paní dr.Benešová přece jenom je už trochu starší a já bych k ní určitě s malou nedochodila to půjde dřív do důchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová