Olomouc a okolí – maminky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
534
26.2.06 15:07

Olomouc a okolí

jestli tady brouzdá někdo z okolí Olomouce tak písněte na pokec… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
329
26.2.06 15:13

Ahoj, ja jsem od Sternberka. Moje mimi se jmenuje Dominik a ve ctvrtek budem mit ctyri mesice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
26.2.06 15:21

Jé tak to je bezva.Já to mám do Šternberka a do Olomouce tak stejně daleko.Bydlíme na vesnici a je tady tolik sněhu ,že se nedá vylézt ven tak už sem zoufalá.Jaro zdá se v nedohlednu…jak válčíte a zvládáta zimu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
26.2.06 15:35

No, je to na nic. Ted uz aspon roztal snih na ceste a da se vyje t skocarkem. Malej mi sice vydrzi v kocarku jen tak asi pul hodiny a to se musi jet :(
Taky tu mame jeste hodne snehu, vcera a predevcirem se ani moc nedalo ven, protoze tu hrozne moc foukalo. Dneska jsme na chvilku byli. Ja jsem z Brnicka, ale ted bydlim v Pasece, jestli ti to neco rika. Premyslim, ze zacnu s malym jezdit plavat do Olomouce, ale nevim kdy, ted je jeste dost zima a nechtela bych aby se mi treba nenachladil… Co delate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
26.2.06 15:50

Jé tak to sem ráda,že sem tě „našla“.Už nějakou dobu přemýšlím,že začnem chodit plavat.Ale teď jsme byli nebo teda ještě jsme nemocní,ale pak bych to chtěla zkusit nějak skloubit.Tady je to nahoubi s autobusema.Uvažuju o plavání v delfínku na bazéně.Prý se plave už od 5 měs.Až se uzdravíme pojedu se zeptat.Škoda,že nemáme stejně staré mimina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
18.3.06 19:41

Ahoj holky,
jenom další inspirace na plavání: http://www.kace.cz/
Chodíme tam vlastně od jejich začátku - tedy zavření lázní (plave se se stejnými instruktorkami), a super.. Hlavně cena je pořád stejná......
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
19.3.06 08:44

Pavlas tak tos mě dostala.Zítra sem se chtěla jet přihlásit na bazén.Nevěděla sem že je ještě někde něco.Mám to mizerny s dojížděním.Tak a teď nevím co si vybrat.Zítra tam zavolám a uvidím.
Máš na ně nějaký reference…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
19.3.06 10:19

Ahoj, tak my jsme taky přímo z Olomouce :P Co se plavání týče, tak jsme vybrali Delfínek, chodíme už víc jak rok a jsme ohromně spokojení :P Dokonce do našeho kurzu přešli některé maminky z Káčete s tím, že bazén v Delfínku je troku větší, ale nemůžu posoudit, nikdy jsem jinde nebyla. Navíc Delfínek teď od dubna zahajuje i kurzy v sobotu (jak pro základní kurz - nejmenší děti, tak pro kurzy pokračující), což některým maminkám vyhovuje, protože můžou chodit i s tatínkem a v plavání se střídat a tak si užije i taťka :P Já přemýšlím, že využiju soboty po narození druhého miminka, protože bych ráda choila s oběma prcky dál :P Pokud budeš chtít další info, klidně písni SZ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.3.06 18:09

Bobes: moje reference: doporučuju. :D Já jsem pro změnu nebyla v Delfínku, ale podle obrázků opravdu vypadá větší. :) Káče je menší, vše je tam pohromadě na menším prostoru. Výhodou (velkou dle mého názoru) je to, že sedíš v herně a vidíš na bazén - uplatnila jsem to u Sárky, která tam v klidu na mě čeká, když jsem plavu s Terezou a kouká na pohádky či si hraje. Také tam může přijít celá rodina - všichni se kochají plaváčkem, ale nemusí se mačkat u bazénu.
V Olomouci se plave ještě v hotelu Flóra - tam začalo chodit hodně maminek po zrušení lázní a i hodně mých kolegyň z práce tam chodí. Vychvalují si to taky - prý taky pořád něco vylepšují… webovky: http://www.klidapohoda.cz/

Já jsem takový skalní příznivec Káčete, protože si to všechno vydupali a postavili na koleně a vlastně byli velice aktivní po zrušení plavání v lázních… Za což jsem jim vděčná. Každopádně je to na Tobě...... :D
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
19.3.06 18:35

Tak ještě k těm bazénům pro dětičky :P Plave se taky v klubu Vodníček, ti mají dokonce slanou vodu, některé maminky moc vychvalují, já zkušenost nemám, jsou ale cenově nejdražší a taky prý nemají zázemí pro tatínky, pokud chodí s miminkem plavat táta. Delfínek zázemí pro plavání chtivé tatínky má :P Předpokládám, že Káče asi taky :P
Pavlas: musím říct, že výhled z hjerny do bazénu musí být fajn, zrovna řeším, kam jednou odložím Honzíka, až budu chtít chodit plavat s miminkem :wink:
Jo a co se plavání ve Floře týče, tak to je klub Chobotnička, ale zrovna v pátek jsem potkala jednu maminku, která tam chodila a říkala, že momentálně neplavou, protože měli málo zájemců. Tak nevím, možná přes zimu to tak bylo, třeba se to na jaře zlepší :P V zimě bývají kurzy prázdnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.3.06 18:49

No, to je fakt - my taky promarodíme polovinu zimního kurzu. Káče to má dobrý v tom, že má plavenka vždy platnost ještě 2 měsíce po ukončení kurzu a tudíž máš dost času na náhrady. Např. sestra plave v Praze a tam pokud nenahradí do konce jednotlivých kurzů, tak jim lekce propadají… A to je jejich cena za jedno plavání 310 CZK!!
Vždycky, když hudrám nad cenou kurzu v Káčeti - 140 CZK - tak si jenom vzpomenu na sestru, která chodí se 2 dětma…

Právě proto, že Vodníček je dražší (vždycky byl), tak jsem byla ráda za Káče… :)
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.3.06 19:19

Ještě jsem vlastně chtěla napsat, že jednu dobu jsem řešila situaci, co s druhým dítětem, které neplave tím, že jsem ho brala k bazénu. Vlastně to bylo jenom u Sárky, protože ta je klidnější a vydržela tam v pohodě sedět na židličce. Tereza je drak, kterej neposedí a já jsem měla strach, aby nehopla do bazénu za náma a tak jí hlídá babička… :)
Sestra bere taky děti k bazénu - malou brala od narození. Seděla v autosedačce (vajíčku).
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.06 19:39

Plavání

ahojte všichni,
tak jen jedna dopňující info - na flóře už se neplave, byl tam drahý nájem a tak chobotničky teď plavou někde u nemocnice a intenzivně hledají jiné prostory.
JInak nejsem přímo z Ol, ale mám k ní celkem vztah neb jsem tam před mateřskou pracovala, dokonce v jedné stejné firmě jako Pavlas. Tímto zdravím Pavlu, a né že nám přeberete ženicha :-). Tak šťastnou ruku při výběru, každopádně každé plavko má něco. Já chodím do chobotniček v Přerově a tety jsou výborné. A ty samé plavou i v Ol, jenže teď mají problém s prostorem, takže … Ale třeba najdou a pak můžu vřele doporučit.
Jana, Žanetka

• Citovat
  • Upravit
534
31.3.06 15:09

ohledně obchodů v olmiku.........
http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 19:37

Ahoj bobeš,
tak jestli Ti jde o obchody v Olomouci - nakupovala jsem i v Laffaietově ulici (ulice od parkoviště u Terezské brány na Dolní náměstí). Tam mají docela dobré ceny a zboží české a polské - byla jsem vždycky spokojena. Když vejdeš do toho baráku, tak na pravé straně je sekáč a na levé právě tento obchod. Pak klasika Koko, které se přestěhovalo do budovy Excelu v Pavelčákové - ale jsou dražší.
Já jsem nakupovala i v Prioru - těch dětských obchodů je tam víc. Ve stejném patře jako výše zmiňovaný dražší obchod je i jiný (taková nudle malá) a taky je v poho.

Zatím,
Pavlas (nepřihlášená) :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová