Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JancaS84 píše:… no vzhledem k obsahu dotazu nebude autorce ani 15
Asi ten sex za moc nestál![]()
![]()
Já zase říkám dětem když něco vyvedou že jsou moje telátka
prosím anonym rodina by mě poznala
Tady mě napadají Knoflíkáři: „Nežereš maso, nepoznáš vtip!“
Hele, ty obludo… To neřeš! ![]()
No tak jsem asi fakt přecitlivělá. Já to hned brala na můj vzhled.
Ženě bych tedy obludo nikdy neřekl, ale nejspíš to myslel jako vtípek a neměla by sis z toho dělat hlavu.
@Anonymní píše:
Já zase říkám dětem když něco vyvedou že jsou moje telátka
prosím anonym rodina by mě poznala
@Kfětoslava píše:
Připomínás mi tu, co tu několikrát resila sms, co ji pritel psal. Nikdy nechápala nadsázku a vse ji uráželo, nejsi to ty?
To bude asi ona, druhá taková snad není
Já si myslím, že jsem tady někde i zachytila info, že se konečně rozešli
Ale jestli je to fakt ona, tak nechápu sebemrskačství toho chlapa, že se stýkají, i když už nemusí ![]()
@Michelle_M píše:
To bude asi ona, druhá taková snad neníJá si myslím, že jsem tady někde i zachytila info, že se konečně rozešli
Ale jestli je to fakt ona, tak nechápu sebemrskačství toho chlapa, že se stýkají, i když už nemusí
Né, to nebudu já. To nevím, co máte na mysli
@Anonymní píše:
No tak jsem asi fakt přecitlivělá. Já to hned brala na můj vzhled.
A to si myslis, ze je tvuj bejvalej tak zoufalej, ze by zalehl s obludou? ![]()
@Michelle_M píše:
To bude asi ona, druhá taková snad neníJá si myslím, že jsem tady někde i zachytila info, že se konečně rozešli
Ale jestli je to fakt ona, tak nechápu sebemrskačství toho chlapa, že se stýkají, i když už nemusí
Neurazilo, proč by mělo? Víš, že je vtipálek, navíc tohle je snad i nějaká hláška odněkud, myslím.
@Anonymní píše:
Prosím anonym nebo případně smazat. Včera jsem se setkala s bývalým přítelem. Blbli jsme v autě a pak u mě. Pak jsme chvíli usli a on mě vzbudil se slovy: vstávej obludo.Jako jo, on je vtipálek, často si dělá srandu.Ale…no, nevím, furt si říkám, jestli jako vypadám jako obluda nebo co? trochu mě to zarazilo, přemýšlým, jak to myslel, proč to řekl atd. Urazilo by vás to?
já jsem stará škola, proto prosím o vysvětlení. Co to znamená „Blbli jsme v autě a pak u mě?“
Nebyl ten „obludný“ stav následkem proběhlé vášně? ![]()
Jinak já osobně bych se neurazila, ptž vím, že obluda nejsem…