Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ropucha 02 píše:
S partnerem jsme si obludo říkali normálně. On byl zelená obluda, já byla fialová obluda
Ale to jste si přehodili barvy! Ty jsi zelená (obluda)
![]()
@shadowbabe píše:
Blbli… tak tomu teď děcka říkaj?Asi už su stará
taky mi z kontextu vyplývá, že za nás bylo „blbnutí“ asi něco jiného než teď ![]()
@pe-terka píše:
já jsem stará škola, proto prosím o vysvětlení. Co to znamená „Blbli jsme v autě a pak u mě?“Nebyl ten „obludný“ stav následkem proběhlé vášně?
Jinak já osobně bych se neurazila, ptž vím, že obluda nejsem…
V autě líbačka atd. Chtěl sex, já se bránila
@Anonymní píše:
V autě líbačka atd. Chtěl sex, já se bránila
A ubránila ses? To jako zkoušel násilím? No, uhlazený gentleman ten tvůj ex asi nebude…A z toho plyne i ta „obluda“…Vzhledem k jeho nejspíš jednoduššímu založení bych to neřešila už vůbec. Navíc máš zrcadlo, ne?
@Anonymní píše:
Jo a mám přes 30 roků, věřte nebo ne
Hmm, je nacase nalézt nejake sebevedomi. On totiz neni problem v tom, CO ti rekne jakykoli chlap, ale co ty s tim uděláš. Takze i kdyby to myslel vazne, tak by ses asi po 30 nemela rozlozit a tresouci se rukou vypisovat na internet, co s tim ![]()
Jeeeeee to měl byt jasný vtip prece
já mýmu taky tak někdy rikam, i třeba “příšero” a ještě se kvůli tomu neurazil
![]()
Ježiš
jako já jsem urážlivá, ale na tomhle mi nic nepřijde
. Já také muži občas z legrace řeknu “vstávej zrůdičko”
. Je to jen legrace, je to krásnej chlap ![]()
Já a přítel se takto špičkujeme běžně, bez vulgarismů samozřejmě. Ale třeba žena jeho bratra by se urazila.
Třeba po ránu jak obluda vypádáš. co už.
a ne neurazilo.
my si doma nadáváme taky do rybích ksichtů a kalamárů - hláška z Pirátů z karibiku
(přišels vyjednávat, co? mizernej slize…koukej co mám, flašku plnou hlíny, flašku plnou hlíny, hádej co v ní je e…)
https://www.youtube.com/watch?…