Vteřinové lepidlo a těhotenství

2
28.12.07 20:04

vteřinové lepidlo - dotaz

ahoj holky, možná to někomu přijde jako stupidní dotaz, ale stejně mi to nedá :) , jsem v 27 týdnu, lepila jsem si poličku a lepidlo mi káplo na ruku a než jsem stihla umýt tak trochu zaschlo :( , ale po chvilce jsem ho dostala dolů, myslíte si, že by mohlo nějak mimču ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
28.12.07 20:09

Kaculino,
neboj se, nic se nestane.
Jako stupidní dotaz to neberu, protože jsem sama v těhotenství byla hrozně ostražitá, doteďka si vzpomínám, jak manžel si mazal nějakou mast na nějakej kožní problém (na ňákou vyrážku nebo co to bylo, a na příbaláku bylo „nevhodné pro těhotné“) a já se dotkla nedopatřením té masti - pak jsem taky nad tím přemýšlela 8)
no pohledem nazpět si sama sobě připadám, že jsem byla cáklá, ale vím, že až budu těhotná příště, tak budu uvažovat jaksi úplně stejně.
Ale neměj strach, ta kapička miminku vůbec neublíží.
samozřejmě - lepidla nečuchat 8)

mimochodem - když jsem u toho tématu těhotenské úzkostlivosti, já jsem nadávala svojí tchýni, že nám natírá na chatě okapy na zeleno, že se nadýchám té barvy, a utíkala jsem do lesa sbírat jahody, abych se toho nenadýchala…
je teda pravda že to mohla natřít i jindy, žejo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
28.12.07 20:11

Taky myslím, že je to naprosto v poho. Já se v těhu taky bála úplně všeho… :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.07 20:11

Re: vteřinové lepidlo - dotaz

Kaculina píše:
ahoj holky, možná to někomu přijde jako stupidní dotaz,

:lol: :lol: :lol:
Předpokládám, že ublížit to nemůže, ale projistotu bych hned jela na pohotovost. Co kdyby se pak narodilo malé vteřinové lepidlo.
Ale teď vážně, uškodit to nemůže. Pokud ho nepiješ, jako, že se moc pít nedá, tak malá kapka není nic dramatického. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.12.07 20:13

ano ano,
právě jsem tam připsala to o těch okapech :lol: (proto je pod tím, že jsem to upravila)
A taky jsem se bála nalakovat si nehty atd…
O vyšetřeních na UTZ ani nemluvim, to jsem měla tejden předem běhavku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.07 20:14

Pitrisku děkuju, někdy si připadám jak blázen jak nad vším přemýšlím co můžu a co ne :roll:
s čucháním by to ani nešlo, všechno mi furt smrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.12.07 20:15

ty čertíku! :lol: nedělej si z toho srandu :!
to pak člověk fakt přemýšlí o každý maličkosti, jestli něco nezpackal.
Ale když pak člověk vidí, že třeba feťákům se OBČAS narodí zdravý dítě - tím teda nikoho nenabádám, aby fetoval, žejo - ale potom vlastně člověk může být rád, že je jakej je, i když je úzkostlivej, protože opatrnosti neni vždycky dost a díky bohu za zodpovědný těhule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.07 20:19

No, kdyby to fakt pila, nebo fetovala bylo by to na zvážení, ale kapka na ruce je podle mě příliš velká paranoia. Všeho s mírou. Ty okapy bych taky moc neřešila. Podívej se co dýcháš ve městech. Takže opravdu všeho s Mírou nebo mírou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.12.07 20:20

Kaculino -
jo jo - to si myslim připadá většina těhulí, kterým záleží na zdravým miminku, ještě Ti teda musim připsat, že jsem tehdy zaslechla v televizi, že požírání ryb jako treska atd. (klasický filé) může zvýšit riziko alergie, ale naopak že třeba losos to snižuje, takže filé letělo do koše a hned se kupoval mraženej losos…
takovejch vzpomínek mám fůru, takže neboj, jsi jedna z mnoha, tim jsem si jistá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.12.07 20:22

čertíku - já nevim jak Ty.
já jedině s M írou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.12.07 20:23

čertíku,
zareaguj eště na toho lososa.
prosíííííííííííííííííííííííííííííííííííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.12.07 20:26

kačul tak já byla taky strašně uzkostlivá,ale to by mě ani nenapadlo že vteřinové lepidlo je škodlivé,určitě neublíží.s tim natíránim okapu je určitě horší :wink: .neboj bude to o.k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.07 20:28

Jo, losos dobrej, furt lepší než kapr. Ale nejlepší je losos naložený v kopru, tence nakrájený a na chlebíčku. Ale v těhotenství pozor :! :! :!
Je to syrová ryba, kdo ví v jakém fujtajblu plavala. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.12.07 20:52

jo a v lososu našli LISTERII,takže toho bych nejedla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.12.07 23:18

Vteřinové lepidlo mě pobavilo :) :) :)

Spíš bych víc řešila toho lososa, jsou plní olova a jiných těžkých kovů, v tomhle ohledu jsou nejzdravější sardinky, protože mají minimum tukových tkání ve kterých se kovy usazují. Nejhorší jsou tučné ryby jako třeba tuňák :twisted:
A listerie se vyskytuje v KAŽDÉ zpracovně masa, takže pokud budete jíst syrové ryby, šance jsou, že jí chytíte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí