Vteřinové lepidlo a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
30.12.07 19:59

Hm tak teď se Ti omluvím já, minuly jsme se se zprávama.
Já to tady zas tak podrobně a pořád nesleduju, teď jsem tady protože mám volno, a promiň - řikat úzkostlivý těhuli, že se nemá stresovat, protože tím ubližuje miminku, je zhola zbytečný, protože se začne stresovat, jestli se něco nestalo, když se stresovala.
a prosimtě, koho je mi líto, je původní autorka Kaculina, chtěla jsem ji povzbudit a podpořit - aby se prostě NEBÁLA - a vysloužim si Tvou kritiku. Že v televizi řikaj i jiný hovadiny, to je mi jasný, ale těhotná jim někdy uvěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
30.12.07 20:13

Holky, jste teda fakt ale zlé. To se ani nedá číst! Nechápete, že někdo může být JINÝ než vy? Někdo se prostě bojí? Já se bála celých 9 měsíců a všeho. Bála jsem se do 28.týdne, ať předčasně neporodím, bála jsem se každého píchnutí v břiše. Určitě bych se bála i kapky sekundového lepidla. Byla jsem prvorodička a teď jsem prvomatka a mám pořád spoustu obav a otázek a proto je tady Emimino a tady si můžu najít odpověď. Pokud se ovšem do diskuze vloží nejmenovaný rejpálek, který nikdy nepotřeboval od nikoho poradit, protože má patent na rozum, tak je konec. Už se odpověď nikdy nikdo nedozví, protože se diskuze o určitém problému zvrhne v duel osočování a ztrapňování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.07 20:20
pitrisek píše:
Hm tak teď se Ti omluvím já, minuly jsme se se zprávama.
Já to tady zas tak podrobně a pořád nesleduju, teď jsem tady protože mám volno, a promiň - řikat úzkostlivý těhuli, že se nemá stresovat, protože tím ubližuje miminku, je zhola zbytečný, protože se začne stresovat, jestli se něco nestalo, když se stresovala.
a prosimtě, koho je mi líto, je původní autorka Kaculina, chtěla jsem ji povzbudit a podpořit - aby se prostě NEBÁLA - a vysloužim si Tvou kritiku. Že v televizi řikaj i jiný hovadiny, to je mi jasný, ale těhotná jim někdy uvěří.

Ale pitrisku, já ji přece hned v první odpovědi psala, že se nemá stresovat, že má být v klidu, že malá kapka lepidla ji nemůže uškodit.
A promiň, ale právě tím šíleným stresováním a úzkostlivým přístupem, právě více škodí. Jak už jsem tady psala v začátku všeho s mírou. Starat se o své zdraví, ale nic nepřehánět. To je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.12.07 20:22

pitrisku, vymaž si cookies a Internet temporary files. Po restartu by měl být od odhlašování pokoj :)

Dagmar, myslím, že to tady nikdo nemyslel zle - ale sama jednou uvidíš, že s každým dalším dítětem to bereš s větším klidem. Ani nechci pomyslet, jaký nadhled mají rodiny s pěti šesti nebo ještě více dětmi :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.07 20:23

Pro dagmar10:
pokud tím rejpálkem myslíš mě, tak to jsi se mne hluboce dotkla. :lol: :lol:
Nejsem jediná, která se tady pozastavuje nad touto otázkou vteřinového lepidla. A pisatelce už více dam poradilo, že si s tím němá dělat hlavu. Mimochodem, podle toho jak napsala svůj dotaz, si byla vědoma toho, že to uškodit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
30.12.07 20:26

Lesi - ano, já to vím, ale my si teď žijeme život se svým PRVNÍM dítětem, tak si to sdovolením prostresujem, co? :wink:

A ještě něco:
Když spadne dudlík prvnímu dítěti, vyvařím ho.
Když spadne dudlík druhému dítěti, olíznu ho.
Když spadne dudlík třetímu dítěti, nechám psa, aby mu ho podal. :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.12.07 20:30

Máme třetí dítě a psa a kočky k tomu :) Potvrzuju, že to platí :) Jen teda naše mladší dračice nedudlíkují…

A přeju příjemné stresování :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.07 20:32
dagmar10 píše:A ještě něco:
Když spadne dudlík prvnímu dítěti, vyvařím ho.
Když spadne dudlík druhému dítěti, olíznu ho.
Když spadne dudlík třetímu dítěti, nechám psa, aby mu ho podal. :lol: :lol: :lol: :wink:

To je fakt dobrý :lol: :lol: :lol:
Konečně mě někdo fakt pabavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
30.12.07 20:39

Souhlasím plně s Dášou, bála jsem se taky naprosto, ale skutečně naprosto všeho a opravdu nemělo smysl, aby mi to ostatní rozmlouvali. Hormony, strach, aby byl bobek v pořádku a vůbec pocity z „nového stavu“ , to se pak myšlení posouvá trošku mimo rámec :-)

Postupem času se člověk „otrká“, ale ty z nás, které ví, že to pak není tak horké, mějme k těm prvotěhulkám trošku shovívavosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
30.12.07 21:04

Lesino -
prosím - budu tedy ještě otravovat neb cookies jsem už někde viděla (i slyšela) ale nevim, kde to hledat, a ty dočasný soubory taky - kdyžtak dík!… momentálně teď mě to neodhlašuje ( :?: :?: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
31.12.07 18:48

Ahoj,
neboj lepidlo nevadi. Ja som pocas tehu malovala, natierala, inhalovala rozne riedidla a smrady, stahovala som trojizbovy byt tyzden pred porodom, a este som si aj zapalila obcas cigaretu. Malicky sa narodil uplne zdravucky a zdravy je doteraz. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:17

lepidlo pattex fix

Ahoj holky, chci se zeptat co by se stalo kdyby člověl nechtěně požil takové lepidlo? Myslím tím kdyby tím lepidlem někdo zalepil třeba vařechu a někdo s tou vařechou michal oběd mohlo by se to tam dostat? Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11560
26.2.13 13:08

Krome toho, ze vterinovka neni uplne to nej na lepeni dreva, tak bych varecku lepenou kyanakrylatovym leidlem proste vyhodil.
Ale ze by to melo nejaky tragicky ucinek, to si nemyslim (nejsem lekar ani chemick).
Lepidla je sotva kapka, navic uz zreagovalo, vetsina zustane na varecce, zbytek se muze uvolnit jako nejaka mala slupicka (chuchvalec…).
Mit to 3× denne k jidlu asi ne, ale nahodne poziti bych neresil.
Vic bych se bal, ze se tuba s lepidlem dostane diteti do rukou a to by bylo urcite horsi.
Pro predstavu odkaz na bezpecnostni list (Ty vterinovky jsou vsechny velmi podobne):
 http://www.google.cz/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 13:16

@Ivan PPZ Ahoj, díky za odpověd byl to chemoprén nebo pattex už nevím přesně nevařila jsem s ní vyhodila jsem jí radši ale chtěla jsem se zeptat jak je to nebezpečné :oops: děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
11560
26.2.13 13:20

Aha, to je jiny druh, ale smrdi to tolik, ze to cloveka ani nenapadne to pouzit na vareni.
Take se to moc neda pouzit na drevo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky