Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To tezko rict, jednorazove „vareni“ by nebylo tak spatne, opakovane uz by to nebylo moc dobre.
Těhotné ženy se musí za všech okolností vyhnout vdechování a zasažení pokožky.
Ale jedna kapicka na ruce, ihned utrena asi vadit nebude. Ruce cele od lepidla a nekolik minut pusobeni, asi bych radeji volal na to tlf. cislo (myslim nastavajici maminku, nebo kojici).
Telefonní číslo pro mimořádné situace:
Nepřetržitěpro celou ČR: +420 2 24919293, +420 2 24915402, +420 2 24914575
Klinika nemocí z povolání, Toxikologické informační středisko-TIS, Na Bojišti 1, 12800 Praha 2,
telefon (nepřetržitě): +420 224919293, +420 224915402; +420224914575.
Bezpecnostni list:
http://www.google.cz/url?…. bGE
Zdravím. Jsem asi hloupá, ale dnes jsem v práci 8 hodin lepila vterinovym lepidlem Loctite. Lepidlo nemá žádný zápach takže mě to nepřišlo, že je něco špatně. Ale teď mám rýmu, ucpaný nos, pořád kycham a škrábe mě v krku. Jsem ve 12 tt a bojím se jestli je vše ok.
Ahoj holky, mám dotaz jsem cca ve 4 týdnů těhotenství, a mám nastavený jeden zub bohužel se ulomil tak si ho lepim vterinakem…nemám teď finance na zubaře… No a trochu sem to vdechla mám trochu červený krk z toho podrážděný a mám strach že prostě i trochu lepidla se spolklo jak se nalepil ten zub mám strach jestli to nemůže uškodit plodu. přítel mě uklidňuje že ne, tak já doufám že mi to podráždilo jen krk
![]()
@MICINKA27 píše: Více
zub lepíš vteřinovým lepidlem? nemáš finance na zubaře? a na dítě finance nabereš kde?
![]()
@stinga
Promiň, ale každý ví že zubaři jsou drazí. Nemůžu si dovolit dát ani 10 ani 20, tis na zub..na živobytí a dítě samozřejmě mám. Hlavně je to má věc nemyslíš?? Já se ptala, jestli to nemůže uškodit plodu
ano, když nemáš peníze, tak takový život uškodí plodu- dítěti,
ale zase se můžete přihlásit do Výměny manželek, tak si na zub vyděláš, tam je bezzubost povinná
přilepení zubu nestojí 10-20 tisíc, plácat si do pusy vteřinové lepidlo je zoufalství, může ti zničit čelist i kost, tak začni střádat do prasátka
@stinga píše: Více
Nesouhlasím. Správně si má jít koupit kladívko, protože mínus 1 zub je mááálo.
@Ivan PPZ a myslíš že kdybych s tím vařila tak se otrávíme?