Vtipná kniha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2238
13.8.14 12:59

Vtipná kniha

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat :nemáte některá typ na nějakou vtipnou knihu u které jste se opravdu zasmály a odreagovaly? Sháním dárek pro známou a pak ještě kamarádce k promoci a nic jiného mě nenapadá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4339
13.8.14 13:06

Šílené broskve a jiné zážitky od Táni Kejvalové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.8.14 13:07

Poslední aristokratka od Evžena Bočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.14 13:08

Jednoznačně Poslední aristokratka od Evžena Bočka + její pokračování. ačkoliv recenze nic moc, u mě a mých kamarádek hit letošního léta. Od tý doby, co jsem jí objevila, už jí snad četli všichni v okolí a každej jí doporučuje dál. Je to hodně lehký čtení, člověk to má za 2 dny přečtený, ale smála jsem se celou dobu nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

Evžen Boček - Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300

To je těžký, záleží taky co mají rády. Třeba já miluju knihy od Zdeňka Šmída, ale ty jsou hlavně pro ty, co to prostředí, o kterém píše, znají. Pro vodáky Proč bychom se netopili, pro turisty Proč bychom se nepotili, pro milovníky Norska Za písní severu, má knihy i o Aljašce, Borneu, jižní Americe.. Ale chce to nějak propojit s tím, co ta dotyčná zažila, jinak je to „jen“ kniha. Jinak mě v poslední době docela pobavila kniha Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel. Je to něco na způsob Forresta Gumpa. Stařík všude byl, všechno zná a ovlivnil světové dějiny. Neřvala jsem při tom smíchy, ale četlo se to pěkně. Takže kdyby kamarádka měla ráda historii, můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.8.14 13:09
@Ukulina píše:
Poslední aristokratka od Evžena Bočka :)

Jsme se hezky shodly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
13.8.14 13:10

@angellik23 Souhlasí s tím Bočkem, je to trilogie, zatím vyšly dva díly (Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu) a je to perfektní, fakt vtipné.

EDIT: než jsem dopsala svůj příspěvek, tak mezitím naskákala další doporučení na tuto knihu, to jen potvrzuje dobrou volbu ;)

Příspěvek upraven 13.08.14 v 13:11

• Citovat
  • Upravit
15225
13.8.14 13:11
@carry píše:
Jsme se hezky shodly :mavam:

Ano! Je to knížka, u které se opravdu člověk směje nahlas. Ke konci už mě to tolik nebralo, ale doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.8.14 13:12

A já si jdu sehnat toho Bočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.14 13:13

Holky mockrát díky, píšu si to a poběžím do knihkupectví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.8.14 13:19

@angellik23 kamarádka mi zrovna včera vyprávěla o knize Mizerná karma, prý se u toho dost nasmála a já miluju knihy od Monyové. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.14 13:23

Dětská, ale nasmála jsem se, Tajný deník Adriana Molea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
13.8.14 13:30

@Ukulina @Meha @carry Taky jsem chtěla napsat Poslední aristokratku. Mám to půjčené od táty, že je to legrace. Ale zasekla jsem se hned na začátku, kde se psalo o třech Mariích v historii rodu. Rozčílilo mě, že ve 12. století se jméno Marie nedávalo a prostě jsem se šprajcla. :mrgreen: Ale když se oprostím od těchto malých nedokonalostí, je to určitě vtipné letní čtení, trošku mi připomíná Saturnina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.8.14 13:36
@jancakral píše:
Dětská, ale nasmála jsem se, Tajný deník Adriana Molea

Ten jsem četla kdysi před sto lety na pokračování v Sedmičce pionýrů či čem. A milovala jsem to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí