Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ukulina píše:
A já se vždycky směju u Betty McDonald - Morová rána, u nás to asi vyšlo v rámci knihy Co život dal a vzal. Sestra Žulové oko atd.
Co život dal a vzal je moje nejoblíbenější knížka, kterou si šetřím pro těžké chvíle, protože mě vždycky nakopne. Morová rána je trochu smutnější, ale paradoxně jako povzbuzovač pro mě funguje nejlépe. U téhle trilogie se bavím o něco víc než u Vejce a já, ale to taky není vůbec marné.
Z novějších knížek mě pobavila hodně oddechová S hlavou v pejru od Kateřiny Petrusové. Taky spolehlivě zlepšuje náladu, ale chybí mi v ní ten vážnější podtext, který uměla Betty MacDonaldová.
Připojuji se k doporučení obou Aristokratek. Dokonalé letní čtení. ![]()
@Rolin Já to čtu taky pořád dokola
. Nic jinýho mě nikdy tak nechytlo, a to myslím, že čtu docela dost. Znáš od něj Cejch? Jiný styl, ale taky super!
@petra_dwo Cejch jsem ještě nečetla, díky za tip
. Z těch jeho „jiných“ knih jsem četla jen Útok na Vyvolenou a pak jeho různá převyprávění českých a místních pověstí (Strašidla a krásné panny apod.), ale Proč bychom se netopili…,… nepotili… netěšili… jednoznačně vede
.
Já se nachechtala u Marley a já, chechtala i plakala
, nejdřív jsem četla knížku, a ta je vynikající a moc krásně napsaná, film byl pro mě pak hodně velkým zklamáním, úplně jiný než ta kniha.
Pak taky - Čekám zprávu, Bene.
A další 2 tituly od téhle spisovatelky.
@Rolin Tak jsem zrovna asi podesátý dočetla..netěšili, podesátý si pobrečela..
. Teď mě vlastně tak napadá, nenapsal on něco jak to bylo doopravdy? Mám takový matný tušení že jo, jdu googlit. ![]()