Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky! Tak mě ted napadlo udělat diskuzi na tohle téma
Ještě před chvílí jsem se tu kácela smíchy co ten můj chlap zase plácal
Zajímalo by mě, jestli i ty vaše polovičky vám sdělili něco vtipnýho nebo zajímavýho ze spaní
Takže sem házim co mi před chílí řekl „My nic nepřipalujem!!Ááá zase černá peřina jak uhlí, neměli by ste tam děti ze školky?“
Pak udělal rukou kopeček a spal dál a to všechno mi řikal s otevřenejma očima
Tak jsem si to rychle bežela napsat na papír a pak jsem mu to pěkně vylíčila no chechtal se taky ![]()
Můj muž, ještě když jsme spolu chodili, tak mě při jedný romantický chvíli večer (byl unavený bylo to těsně před spaním ), kdy mě říkal, jak mě rád, a jak jsem hezká,..tak z ničeho nic do toho prohodil..hliníková tyčka..a pak ani nevěděl, že to řekl
takže jsem byla hezká hliníková tyčka
![]()
Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!! ![]()
U nás doma teda mluvím ze spaní já no ![]()
takže jsem jednou manžela tehdy ještě přítele poslala s paní ze 16 ctky na rtg a ptala se ho na význam ultrafialového záření---dodnes nechápu proč teda no prostě unavená zdrav. sestra
Můj mi běžně říká, jak mě strašně miluje a nemůže beze mě být a je to ze spaní, poznám to podle toho, jak mluví. A ráno si nic nepamatuje.
A snad mluví pravdu.
![]()
Ze spaní spíš mluvím nesmysly já. Přítel šel jednou do postele, já jsem si prý sedla a říkám „pozor na toho sokola“ a on „jakého sokola, co to plácáš“ a já „ne sokola, orla!“ a začala jsem se strašně nahlas smát a to mě probudilo. ![]()
Kecá mu to dost často, kolikrát se v noci tlemím, že mu to ráno vylíčím a samozřejmě ráno si to už nepamatuju
si to budu asi taky občas napsat ![]()
Já jsem taky jednou něco plácala když jsme byli na dovče pod stanem, ale ted nevim co až se ho zeptám tak to sem hodim
Myslim že to bylo něco o zlodějích.
Tak u nás nedávno fakt zážitek… Cca ve 3 hodiny v noci mě vzbudilo klapnutí vchodových dveří… manžel v posteli neležel, moje původní myšlenka byla, že se někam vydalo některé z dětí… Tak jsem šla nejdřív zkontrolovat pokojíček, obě děti tvrdě spaly. Šok
Než jsem došla ke vchodovým dveřím od bytu, ozvala se dutá rána, zjevně způsobená nárazem do dvěří na chodbě domu, došla jsem tedy ke dveřím a v tom se ozvalo slabé zaťukání
Otevřela jsem a tam zcela zmatený manžel, který něco nesrozumitelného mumlal… Tak jsem mu řekla, ať jde raději spát, zašla jsem na záchod a zpět do postele… Tam mi to ještě nedalo a zeptala jsem se ho, kam proboha šel? No a jeho odpověď mě rozsekala. Prý „po stopách prezidenta“
No bylo to den po ukončení prvního kola voleb, tak to asi na něm nechalo následky
Ráno si nic nepamatoval.
Pardon za anonym, ať se mu kvůli tomu třeba někdo nesměje ![]()
Tak ja jsem delala v lahudkach a v noci jsem se vzbudila a na pritele rvala, ze ma zaplatit ty chlebocky a kdyz je nechtel zaplatit, zacala jsem ho mlatit, nadavat mu a ze je ma uklidit. Pamatuji si to, ale spala jsem. Fakt vtipny. Smejeme se tomu jeste ted!!
Já mám takovej smutnej příběh..moje máma pila..a docela dost, a v noci když usnula, tak vzápěti vstala a šla ze spánku po chotbě..a až ke mě do pokoje, kde si mě sedla na postel a začla povídat, že je babička a že mě přišla navštívit..a asi to dovršilo tím, jak jsem ji načapala v 11večer, jak nám čůrá do umyvadla..
a to vše ze spánku, neb druhý den nevěděla nic..
teď již 5tým rokem abstinuje a už se nám to doma naštěstí nestává..díky bohu.. ![]()