Vtipné hlášky ze spánku :-)

2521
24.1.13 22:24

Vtipné hlášky ze spánku :-)

Ahoj holky! Tak mě ted napadlo udělat diskuzi na tohle téma :) Ještě před chvílí jsem se tu kácela smíchy co ten můj chlap zase plácal :lol: Zajímalo by mě, jestli i ty vaše polovičky vám sdělili něco vtipnýho nebo zajímavýho ze spaní ;) Takže sem házim co mi před chílí řekl „My nic nepřipalujem!!Ááá zase černá peřina jak uhlí, neměli by ste tam děti ze školky?“ :lol: :lol: Pak udělal rukou kopeček a spal dál a to všechno mi řikal s otevřenejma očima :lol: Tak jsem si to rychle bežela napsat na papír a pak jsem mu to pěkně vylíčila no chechtal se taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
24.1.13 22:26

Můj muž, ještě když jsme spolu chodili, tak mě při jedný romantický chvíli večer (byl unavený bylo to těsně před spaním ), kdy mě říkal, jak mě rád, a jak jsem hezká,..tak z ničeho nic do toho prohodil..hliníková tyčka..a pak ani nevěděl, že to řekl :D takže jsem byla hezká hliníková tyčka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.1.13 22:30
  • Kluci si pro ty klíče přijdou.
  • Hlavně chlazenou kolu.
  • Dinosaurus.
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.1.13 22:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

„neeeee nedavej me Zidovi“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92

Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.1.13 22:34

@sisinkaaa : tak ted ale skoro brečim smíchy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.1.13 22:35

U nás doma teda mluvím ze spaní já no :mrgreen:
takže jsem jednou manžela tehdy ještě přítele poslala s paní ze 16 ctky na rtg a ptala se ho na význam ultrafialového záření---dodnes nechápu proč teda no prostě unavená zdrav. sestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13476
24.1.13 22:36

Můj mi běžně říká, jak mě strašně miluje a nemůže beze mě být a je to ze spaní, poznám to podle toho, jak mluví. A ráno si nic nepamatuje. :mrgreen: A snad mluví pravdu. :cert: :mrgreen:

Ze spaní spíš mluvím nesmysly já. Přítel šel jednou do postele, já jsem si prý sedla a říkám „pozor na toho sokola“ a on „jakého sokola, co to plácáš“ a já „ne sokola, orla!“ a začala jsem se strašně nahlas smát a to mě probudilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
24.1.13 22:36

Kecá mu to dost často, kolikrát se v noci tlemím, že mu to ráno vylíčím a samozřejmě ráno si to už nepamatuju :zed: si to budu asi taky občas napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.1.13 22:38

Já jsem taky jednou něco plácala když jsme byli na dovče pod stanem, ale ted nevim co až se ho zeptám tak to sem hodim :mrgreen: Myslim že to bylo něco o zlodějích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 22:38

Tak u nás nedávno fakt zážitek… Cca ve 3 hodiny v noci mě vzbudilo klapnutí vchodových dveří… manžel v posteli neležel, moje původní myšlenka byla, že se někam vydalo některé z dětí… Tak jsem šla nejdřív zkontrolovat pokojíček, obě děti tvrdě spaly. Šok :lol: Než jsem došla ke vchodovým dveřím od bytu, ozvala se dutá rána, zjevně způsobená nárazem do dvěří na chodbě domu, došla jsem tedy ke dveřím a v tom se ozvalo slabé zaťukání :mrgreen: Otevřela jsem a tam zcela zmatený manžel, který něco nesrozumitelného mumlal… Tak jsem mu řekla, ať jde raději spát, zašla jsem na záchod a zpět do postele… Tam mi to ještě nedalo a zeptala jsem se ho, kam proboha šel? No a jeho odpověď mě rozsekala. Prý „po stopách prezidenta“ 8o :lol: No bylo to den po ukončení prvního kola voleb, tak to asi na něm nechalo následky :lol: Ráno si nic nepamatoval.

Pardon za anonym, ať se mu kvůli tomu třeba někdo nesměje :lol:

• Citovat
  • Upravit
13476
24.1.13 22:39

@sisinkaaa A nachytali jste něco??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.1.13 22:42

Tak ja jsem delala v lahudkach a v noci jsem se vzbudila a na pritele rvala, ze ma zaplatit ty chlebocky a kdyz je nechtel zaplatit, zacala jsem ho mlatit, nadavat mu a ze je ma uklidit. Pamatuji si to, ale spala jsem. Fakt vtipny. Smejeme se tomu jeste ted!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 22:46

Já mám takovej smutnej příběh..moje máma pila..a docela dost, a v noci když usnula, tak vzápěti vstala a šla ze spánku po chotbě..a až ke mě do pokoje, kde si mě sedla na postel a začla povídat, že je babička a že mě přišla navštívit..a asi to dovršilo tím, jak jsem ji načapala v 11večer, jak nám čůrá do umyvadla.. :,( a to vše ze spánku, neb druhý den nevěděla nic.. :,( teď již 5tým rokem abstinuje a už se nám to doma naštěstí nestává..díky bohu.. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová