Vtipné hlášky ze spánku :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2947
24.1.13 22:46
@sisinkaaa píše:
Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!! :mavam:

Tak to jsem se tedy od srdce zasmala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.1.13 22:48

No holky vy mě dostáváte :lol: tak akorát mě bolí břicho z toho smíchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.1.13 22:49

To jsem rada holky ze jste se zasmaly :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.1.13 22:50
@sisinkaaa píše:
Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!! :mavam:

A tohle nemá chybu!! :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.1.13 22:53
@sisinkaaa píše:
Ja
@Judynka píše:
@sisinkaaa : tak ted ale skoro brečim smíchy :lol: :lol:

nebrecim skoro, ale opravdu :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
24.1.13 22:54

Noooo, jak tak koukám, tak jsou všichni chlapi stejný :mrgreen: tak se s váma taky podělim…jendou šel manžel uspávat syna…no po delší době co nevycházel z pokoje, tak tam potichu vejdu…teď jsem uviděla, že u toho uspávání taky usnul…tak ho potichounku budim…on se na mě podívá, tak mu řikám ty jsi tu usnul… a on, ne já poslouchám to ticho…začala jsem se smát..on mi řiká čemu a nevěřil mi, že to řekl…vůbec si to nepamatoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
24.1.13 22:54

…Míšo, hoď ty piva dozadu a napiš je na 11ctku. Zkasíruj cestou 4ku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.1.13 22:55

Časně ranní dialog mezi mnou a manželem vstávajícím do práce. Já spím a zdá se mi živej sen o mluvícím obřím hmyzu u nás v kuchyni.
„Dávej v kuchyni pozor, pořád tam sedí na okně?“
„Kdo?“
„Myslím, že se jmenuje Albert.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
24.1.13 22:56

Tak ten můj pořád něco ze spaní mele, nejčastěji o práci, takže v noci poslouchám o šroubkách, hadicích, cívkách, co dělá v pivovaru, tak pravidelně skládá někde pivo :lol:

ale rozsekal mě kamarád, když mi jeho holka vyprávěla, jak jí jednou povídal, že měl divnej sen, že se mu zdálo, že se v noci vzbudil, šel na záchod, pak zpátky do postele. a najednou ho vzbudil nějakej divnej chlap, že mu spí v posteli a vyhazoval ho. A on se bránil, proč ho vyhazuje z jeho postele…a že po chvíli zjistil, že neni doma, ale u sousedů, takže se zase sebral a odešel domů…prej „no to byl ale divnej sen, co?“

o co větší byla prdel, když druhý den ráno toho chlapa potkal na chodbě a ten se mu smál od ucha k uchu - on to totiž nebyl sen!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.1.13 22:58
@Bersaba píše: Časně ranní dialog mezi mnou a manželem vstávajícím do práce. Já spím a zdá se mi živej sen o mluvícím obřím hmyzu u nás v kuchyni.
„Dávej v kuchyni pozor, pořád tam sedí na okně?“
„Kdo?“
„Myslím, že se jmenuje Albert.“

tak z toho nemůžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je bomba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
24.1.13 23:03

Jednou v noci:přítel začal silně třít dlaněmi o sebe a najednou povídá áá, svěděj mě dlaně, budou peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.1.13 23:05

Ještě jsem Vám okopčila z jedné diskuze kde píšu o tom svém pokladu co mi ještě dřív dělal to bylo taky na palici :roll: :lol: :" Ten můj ve spánku dělá taky jednu věc, ale takhle nevim jestli to půjde popsat.no prostě když už je fakt tuhoš tak začne zvedat ruku a hladit se s ní po hlavě a pak mu zase začne padat a jakmile spadne tak jí zase hned zvedne a zase se začne hladit po ty hlavě…no a takhle jednou jsem čučela na nějakej horor zažraná sem do toho byla jak nevim co a zrovna v úplně tý nejvíc potichý scéně co tam mohla bejt on nejak nechytil směr s tou rukou a pomaličku mi s ni mířil na hlavu a najednou plesk a měla jsem ji na obličeji 8o :lol: řikam ze kdyby se mi v tu chvili chtělo na záchod tak je to venku. hlavně že kdyz sem mu to pak řikala tak mi tu brečel smíchy …od tý doby uz si na to dávám bacha a kdyz to začne zase dělat tak tu ruku stačí chvilku podržet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.1.13 23:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.1.13 23:08

@Judynka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je dobrý! :mrgreen: mě v tu chvíli i kdyby se na záchod nechtělo, tak je to i tak venku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.1.13 23:09

Ježiš, fakt sem se od srdce zasmála, my mluvíme trochu oba, ale na žádnou historku si teď nemůžu vzpomenout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová