Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sisinkaaa píše:
Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!!
Tak to jsem se tedy od srdce zasmala!!
No holky vy mě dostáváte
tak akorát mě bolí břicho z toho smíchu ![]()
@sisinkaaa píše:
Muj chlap se jednou takhle posadil na posteli (vzbudil me) a rika chyt tu perinu a chytej ty maliny… nechapave mu rikam co a on zas no chyt tu perinu a chytej ty maliny a ja zas co? a on se nejvic rozcertil a rika mi jezisi nemuzes chytit tu perinu za ty rohy a chytat ty maliny!!! tak jsem se lekla jak se rozcilil… ze jsem honem chytla tu perinu a chytala ty maliny… jenze v tu ranu lehl a byl tuhej… a ja jak byla rozespala tak me hrozne nastval ze zas lehl a spi a tak jsem mu zacla nadavat ze kdyz uz me vzbudil tak ze budem sakra chytat ty maliny at nespi!!!
A tohle nemá chybu!!
![]()
@sisinkaaa píše:Ja
@Judynka píše:
@sisinkaaa : tak ted ale skoro brečim smíchy![]()
nebrecim skoro, ale opravdu
![]()
Noooo, jak tak koukám, tak jsou všichni chlapi stejný
tak se s váma taky podělim…jendou šel manžel uspávat syna…no po delší době co nevycházel z pokoje, tak tam potichu vejdu…teď jsem uviděla, že u toho uspávání taky usnul…tak ho potichounku budim…on se na mě podívá, tak mu řikám ty jsi tu usnul… a on, ne já poslouchám to ticho…začala jsem se smát..on mi řiká čemu a nevěřil mi, že to řekl…vůbec si to nepamatoval…
…Míšo, hoď ty piva dozadu a napiš je na 11ctku. Zkasíruj cestou 4ku ![]()
Časně ranní dialog mezi mnou a manželem vstávajícím do práce. Já spím a zdá se mi živej sen o mluvícím obřím hmyzu u nás v kuchyni.
„Dávej v kuchyni pozor, pořád tam sedí na okně?“
„Kdo?“
„Myslím, že se jmenuje Albert.“
Tak ten můj pořád něco ze spaní mele, nejčastěji o práci, takže v noci poslouchám o šroubkách, hadicích, cívkách, co dělá v pivovaru, tak pravidelně skládá někde pivo ![]()
ale rozsekal mě kamarád, když mi jeho holka vyprávěla, jak jí jednou povídal, že měl divnej sen, že se mu zdálo, že se v noci vzbudil, šel na záchod, pak zpátky do postele. a najednou ho vzbudil nějakej divnej chlap, že mu spí v posteli a vyhazoval ho. A on se bránil, proč ho vyhazuje z jeho postele…a že po chvíli zjistil, že neni doma, ale u sousedů, takže se zase sebral a odešel domů…prej „no to byl ale divnej sen, co?“
o co větší byla prdel, když druhý den ráno toho chlapa potkal na chodbě a ten se mu smál od ucha k uchu - on to totiž nebyl sen!! ![]()
@Bersaba píše: Časně ranní dialog mezi mnou a manželem vstávajícím do práce. Já spím a zdá se mi živej sen o mluvícím obřím hmyzu u nás v kuchyni.
„Dávej v kuchyni pozor, pořád tam sedí na okně?“
„Kdo?“
„Myslím, že se jmenuje Albert.“
tak z toho nemůžu
to je bomba
![]()
Jednou v noci:přítel začal silně třít dlaněmi o sebe a najednou povídá áá, svěděj mě dlaně, budou peníze
Ještě jsem Vám okopčila z jedné diskuze kde píšu o tom svém pokladu co mi ještě dřív dělal to bylo taky na palici
:" Ten můj ve spánku dělá taky jednu věc, ale takhle nevim jestli to půjde popsat.no prostě když už je fakt tuhoš tak začne zvedat ruku a hladit se s ní po hlavě a pak mu zase začne padat a jakmile spadne tak jí zase hned zvedne a zase se začne hladit po ty hlavě…no a takhle jednou jsem čučela na nějakej horor zažraná sem do toho byla jak nevim co a zrovna v úplně tý nejvíc potichý scéně co tam mohla bejt on nejak nechytil směr s tou rukou a pomaličku mi s ni mířil na hlavu a najednou plesk a měla jsem ji na obličeji
řikam ze kdyby se mi v tu chvili chtělo na záchod tak je to venku. hlavně že kdyz sem mu to pak řikala tak mi tu brečel smíchy …od tý doby uz si na to dávám bacha a kdyz to začne zase dělat tak tu ruku stačí chvilku podržet. ![]()
@Judynka
to je dobrý!
mě v tu chvíli i kdyby se na záchod nechtělo, tak je to i tak venku
![]()
Ježiš, fakt sem se od srdce zasmála, my mluvíme trochu oba, ale na žádnou historku si teď nemůžu vzpomenout…