Vtipné sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.10.13 12:03

@alsem To by pro mě asi bylo snesitelnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
3.10.13 12:04
@ClaudiaCardinale píše:
Holky, mě se zrovna dneska zdála hrozná konina :-D
Zdálo se mi, že mě honí hrozně veliká žehlička!! To je asi z toho stresu ze žehlení, který se mi tu hromadí :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.10.13 12:33

Hezké téma :potlesk:

Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka :mrgreen: vzala jsem si mísu a lechtala a lechtala :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.10.13 12:33

@werunkaw123 to je krasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.13 12:35
@werunkaw123 píše:
Hezké téma :potlesk:Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka :mrgreen: vzala jsem si mísu a lechtala a lechtala :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla :mrgreen:

Umírám smíchy!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
3.10.13 12:40
@werunkaw123 píše:
Hezké téma :potlesk:

Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka :mrgreen: vzala jsem si mísu a lechtala a lechtala :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla :mrgreen:

Hezkýýýý :mrgreen: Koukla ses ráno pod postel? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.10.13 12:43

@Fíková nejdřív jsem se jen smála, ale pak jsem fakt nakoukla :mrgreen: no pak jsem se musela smát ještě víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
3.10.13 13:30
@werunkaw123 píše:
Hezké téma :potlesk:Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka :mrgreen: vzala jsem si mísu a lechtala a lechtala :mrgreen: :mrgreen: Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla :mrgreen:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.10.13 21:55

Holky, mazec :palec: Já si na nic moc vtipnýho nevzpomínám…

Jen jeden dost živej sen, že jsme měli další mimčo, a to bylo posedlý ďáblem a chtělo mě zabít. Jakože normálně to bylo roztomilý miminko, ale jak přítel usnul, tak se změnilo ve vraždící mimino a šlo po mně. :mrgreen: Snažila jsem se vždycky přítele vzbudit, ale nic (v reálu je taky těžký ho vzbudit). Tak mi to nechtěl věřit…

No mazec, jak jsem se vzbudila, bylo mi fakt strašně. Ale jak jsem to vyprávěla chlapovi, tak byl mrtvej smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.10.13 09:20

Koukám, že vražedná miminka jsou taky v kurzu. Mamce se též zdálo, že se jí naše dcera snaží zabít (schodit z útesu, ze schodů apod.), ale pro ostatní byla andílek k zulíbání. Prý jsme jí taky nevěřili a měli ji za blázna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.10.13 09:21

Jo a mě se vlastně jednou zdálo, že jsem holku položila u našich na postel a ona si slezla a šla na záchod. Nic divného? Byl jí jeden měsíc a i v tom snu měla velikost toho novorozeněte. Já byla překvapená a mamka mi řekla, co se prý divím, že už chodí na záchod 14 dní, že jí doma asi moc rozmazluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.10.13 09:48
@Salvaje píše:
Holky, mazec :palec: Já si na nic moc vtipnýho nevzpomínám…Jen jeden dost živej sen, že jsme měli další mimčo, a to bylo posedlý ďáblem a chtělo mě zabít. Jakože normálně to bylo roztomilý miminko, ale jak přítel usnul, tak se změnilo ve vraždící mimino a šlo po mně. :mrgreen: Snažila jsem se vždycky přítele vzbudit, ale nic (v reálu je taky těžký ho vzbudit). Tak mi to nechtěl věřit…
No mazec, jak jsem se vzbudila, bylo mi fakt strašně. Ale jak jsem to vyprávěla chlapovi, tak byl mrtvej smíchy :mrgreen:

To mi pripomina ten horor Zlovestne ticho :D

Příspěvek upraven 04.10.13 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
4.10.13 14:27
@Baby86 píše:

Ten jsem neviděla :) Naštěstí :mrgreen: Mně to připomnělo Hřbitov domácích mazlíčků. Tam si pamatuju jen to, jak to mrtvý-nemrtvý děcko lezlo po zemi s tím skalpelem nebo čím a fiklo tu matku do achilovky… Au…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.10.13 16:28

@Salvaje Tak to zase neznam ja ;) Aspon, ze se tohle stane jen ve snu nebo ve filmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
4.10.13 21:00

@Baby86 No to mi povídej! Ježíš, já z toho snu byla úplně hotová :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie