Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ClaudiaCardinale píše:
Holky, mě se zrovna dneska zdála hrozná konina
Zdálo se mi, že mě honí hrozně veliká žehlička!! To je asi z toho stresu ze žehlení, který se mi tu hromadí
Hezké téma ![]()
Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka
vzala jsem si mísu a lechtala a lechtala
Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla ![]()
@werunkaw123 píše:
Hezké témaMě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka
![]()
Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla
Umírám smíchy!!! ![]()
@werunkaw123 píše:
Hezké téma![]()
Mě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka
Hezkýýýývzala jsem si mísu a lechtala a lechtala
![]()
Nejlepší bylo, že jsem si uvědomovala, že je to sen tak mě napadlo, že si tu mísu s medvídky schovám pod postel aby až se vzbudím jsem jí našla
Koukla ses ráno pod postel?
@Fíková nejdřív jsem se jen smála, ale pak jsem fakt nakoukla
no pak jsem se musela smát ještě víc ![]()
@werunkaw123 píše:
Hezké témaMě se nedávno zdálo, že přebaluji malou a když jí polechtám na bříšku tak vyprdne gumového medvídka
![]()
Holky, mazec
Já si na nic moc vtipnýho nevzpomínám…
Jen jeden dost živej sen, že jsme měli další mimčo, a to bylo posedlý ďáblem a chtělo mě zabít. Jakože normálně to bylo roztomilý miminko, ale jak přítel usnul, tak se změnilo ve vraždící mimino a šlo po mně.
Snažila jsem se vždycky přítele vzbudit, ale nic (v reálu je taky těžký ho vzbudit). Tak mi to nechtěl věřit…
No mazec, jak jsem se vzbudila, bylo mi fakt strašně. Ale jak jsem to vyprávěla chlapovi, tak byl mrtvej smíchy ![]()
Koukám, že vražedná miminka jsou taky v kurzu. Mamce se též zdálo, že se jí naše dcera snaží zabít (schodit z útesu, ze schodů apod.), ale pro ostatní byla andílek k zulíbání. Prý jsme jí taky nevěřili a měli ji za blázna ![]()
Jo a mě se vlastně jednou zdálo, že jsem holku položila u našich na postel a ona si slezla a šla na záchod. Nic divného? Byl jí jeden měsíc a i v tom snu měla velikost toho novorozeněte. Já byla překvapená a mamka mi řekla, co se prý divím, že už chodí na záchod 14 dní, že jí doma asi moc rozmazluju ![]()
@Salvaje píše:
Holky, mazecJá si na nic moc vtipnýho nevzpomínám…Jen jeden dost živej sen, že jsme měli další mimčo, a to bylo posedlý ďáblem a chtělo mě zabít. Jakože normálně to bylo roztomilý miminko, ale jak přítel usnul, tak se změnilo ve vraždící mimino a šlo po mně.
Snažila jsem se vždycky přítele vzbudit, ale nic (v reálu je taky těžký ho vzbudit). Tak mi to nechtěl věřit…
No mazec, jak jsem se vzbudila, bylo mi fakt strašně. Ale jak jsem to vyprávěla chlapovi, tak byl mrtvej smíchy
To mi pripomina ten horor Zlovestne ticho ![]()
Příspěvek upraven 04.10.13 v 16:25
@Baby86 píše:
Ten jsem neviděla
Naštěstí
Mně to připomnělo Hřbitov domácích mazlíčků. Tam si pamatuju jen to, jak to mrtvý-nemrtvý děcko lezlo po zemi s tím skalpelem nebo čím a fiklo tu matku do achilovky… Au…
@Salvaje Tak to zase neznam ja
Aspon, ze se tohle stane jen ve snu nebo ve filmu ![]()
@Baby86 No to mi povídej! Ježíš, já z toho snu byla úplně hotová ![]()