Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Byl jsem na rozoraném bahnitém bojišti a před sebou obrovského draka a na zádech batoh. Na tribuně byla porota, která netrpělivě čekala na výsledek boje. Drak se hluboce nadýchl a pak se sehnul, aby na mě plivl svůj strašný oheň. Jenže to já už jsem sundal ze zad batoh, otevřel jsem ho, vyndal minimax a pustil jsem mu pořádnou dávku vodní sprchy do té jeho tlamy. Drak se zakuckal, podíval se nechápavě na mě a pronesl: „To se nesmí, takhle se to přece nedělá!?“ Nu a já jsem jenom pronesl, že jsem si nevšiml, že by to bylo někde zakázané…
Ocitl jsem se kdesi v útrobách středověkého hradu. Vedle mě stál nějaký kníže nebo král nebo princ nebo co a povídá: „je tady strašná zima a ty to tu musíš zateplit, jinak ti useknu hlavu!“. Tak já povídám: „jasně, to nebude problém, dejte mě k dispozici nějaký lidi a dáme radiátory tady na zeď, támhle na zeď a taky támhle, no a plynový kotel postavíme sem… pohoda
“. Pak se ozval zřejmě rádce toho blbce a rozlobeně odvětil „kde ale ve středověku vezmeme radiátor!? nebo plynový kotel!?.“
Tak mě se zdá hodně blbin, ale teď naposledy, že moje babi(83 let) byla těhotná. Na otázku, zda si to nechá, jo, jo, prý je už pozdě, že je už v osmém měsíci. Pak jsem k ní jednou přišla a ona říká, že jí bolí břicho, říkám asi rodíš babi…
Měla krásného chlapečka
.Říkám jí, vidíš, tak jsi se na starý kolena dočkala, u nás máme totiž jen samé holky, já sama mám 3 ![]()
Mě se zase zdálo, že se mi narodilo štěně. Sem ve 27tt.,tak už mám asi na sny o porodu nárok, ale toto…seděla sem na hřišti, koukala na cizí děti a chovala svoje štěně. Pak přišla máma a já jí řikám: čekala sem cokoliv, ale štěně teda ne. A máma povídá : To se občas stane že se narodí zvíře, a štěně je ještě dobrý…
No prostě kravina, ale mě v tom snu nejvíc trápilo to, jak to vysvětlím v práci. Že si budou všichni myslet, že sem těhotenství předstírala, abych nemusela pracovat.