Vtipné sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
951
3.10.13 11:04

Vtipné sny

Ahoj holky :mavam: Zakladam tuto diskuzi pro pobaveni ;) Zdalo se vam nekdy neco, co vas po probuzeni rozesmalo? Pokud si na nejaky takovy legracni sen vzpomenete - sem s nim :kytka:

Mne se zdalo, ze jsem si sla zabehat. Bylo vedro, slunicko palilo a ja dobehla k rybniku. Chtela jsem se v nem vykoupat. Svlekla jsem si tricko a vzapeti mi „narostlo“ nove. Svlekla jsem ho znovu a zase jsem mela hned nove. Chytla jsem opet spodek trika a i to dalsi, co mi pod nim „vyrustalo“, svlekla jsem je obe… a mela jsem na sobe tilko :mrgreen:

Pak se mi zdalo, ze jsem prijela do mestecka, kde bylo vsechno z betonu. Byly tam betonove silnice, chodniky, domy, poulicni lampy, odpadkove kose, patniky… Nebyl tam ani stvol travy, zadny strom, zkratka jen ten beton. Projela jsem par krizovatek, mimochodem i semafory byly betonove :D Zajela jsem do uzke ulicky a prede mnou byly nizke schudky dolu. Zastavila jsem a rikala jsem si, ze jsem asi prehledla znacku a vjela jsem do pesi zony. Napravo ode mne byla podobna ulicka, take zakoncena nizkymi schudky. Najednou jsem odtamtud slysela obrovsky rachot, ktery se priblizoval. Divala jsem se tam a cekala, co se objevi. Prijelo auto… a bylo taky z betonu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
3.10.13 11:07

To bude signál, že je na čase přestat hulit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
3.10.13 11:08

Když jsem byla malá, tak se mi zdálo, že jsem bráchovi strhla nehet na palci u nohy. Místo krve jsem ale z palce tahala čisté igelitové pytlíky. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
3.10.13 11:16

@Baby86 tss, chci taky, mně se pořád zdá, že mě někdo vraždí nebo že se topím a nejčastějš teda, že mě někdo zastřelí a ono to i pěkně bolí, ta rána :D

• Citovat
  • Upravit
20885
3.10.13 11:16

Mě se nedávno zdálo, že jsem měla něco s Vladkem z Vyvolených. Taky vtipné :mrgreen: :mrgreen: asi se moc koukám na televizi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.10.13 11:20

Mě se tedy sny moc nezdají, ale mamce se zdálo, že běžela maraton s nebožtíky a byla první :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
3.10.13 11:24

Kdysi jsem četla článek o tom, co je za průser, když dítě spolkne baterii. Od té doby mě to trošku děsí. No a samozřejmě se mi zdálo, že malá spolkla baterii, ale žádná troškařka, rovnou autobaterii. 8o Přijeli jsme na pohotovost a tam se tomu hrozně smáli, já se smála s nima a smála jsem se ještě při probuzení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.10.13 11:24

Me se asi pred 2 tydny zdalo, ze spim a zda se mi neco vtipneho :mrgreen: pak jsem se probudila smichem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
3.10.13 11:39
@Fíková píše:
Kdysi jsem četla článek o tom, co je za průser, když dítě spolkne baterii. Od té doby mě to trošku děsí. No a samozřejmě se mi zdálo, že malá spolkla baterii, ale žádná troškařka, rovnou autobaterii. 8o Přijeli jsme na pohotovost a tam se tomu hrozně smáli, já se smála s nima a smála jsem se ještě při probuzení. :mrgreen:

autobaterie to je dobrý :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
3.10.13 11:42

@Fíková a zajímavé, že to tomu člověku ve snu nedojde, že je to vlastně uplně nereálné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.10.13 11:44

Mě se zdálo že mám mámu rozporcovanou ve skříňce pod umyvadlem a vtipné mi to teda přijde až s odstupem času, protože s ní mám fajn vztah. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
3.10.13 11:54
@Acinore píše:
@Baby86 tss, chci taky, mně se pořád zdá, že mě někdo vraždí nebo že se topím a nejčastějš teda, že mě někdo zastřelí a ono to i pěkně bolí, ta rána :D

Tak je pravda, ze u mne prevladaji ty desive sny, kdyz uz se mi neco zda. Nikdy me nikdo ve snu nevrazdil, ale ja sama vrazdila nejednou 8o :oops: Ale to je asi zase na jine tema :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
3.10.13 11:56
@Fíková píše:
Kdysi jsem četla článek o tom, co je za průser, když dítě spolkne baterii. Od té doby mě to trošku děsí. No a samozřejmě se mi zdálo, že malá spolkla baterii, ale žádná troškařka, rovnou autobaterii. 8o Přijeli jsme na pohotovost a tam se tomu hrozně smáli, já se smála s nima a smála jsem se ještě při probuzení. :mrgreen:
:D :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.13 11:59

Holky, mě se zrovna dneska zdála hrozná konina :-D
Zdálo se mi, že mě honí hrozně veliká žehlička!! To je asi z toho stresu ze žehlení, který se mi tu hromadí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
3.10.13 12:00
@ClaudiaCardinale píše:
Holky, mě se zrovna dneska zdála hrozná konina :-D
Zdálo se mi, že mě honí hrozně veliká žehlička!! To je asi z toho stresu ze žehlení, který se mi tu hromadí :-D

ja jsem cetla zelvicka :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky