Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer všem,
neporadil byste někdo automobil, do kterého se dozadu vejdou tři dětské autosedačky v rozmezí 9-36 kg?
Díky moc!
taky mě to zajímá.Já viděla 3 sedačky v CITROËN-PICASSO a VOLKSWAGEN-TURAN a SHARAN.Ale jaké sedačky měli to fakt netuším,ale sedali do toho už chodící dětičky. ![]()
Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?
Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?
BohunkaP píše:
Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?
Seat Alhambra-Ford Galaxy-a nas VW Sharan jsou TYTEZ VOZY,jen od jinych vyrobcu.Pry nejkvalitnejsi je prave ten VW,ale nevim,co je na tom pravdy…Jinak ale karoserie,podvozek i motory maji vsechny tri STEJNY ![]()
Kia carnival znam,ale nemuzu srovnat.
farska píše:BohunkaP píše:Seat Alhambra-Ford Galaxy-a nas VW Sharan jsou TYTEZ VOZY,jen od jinych vyrobcu.Pry nejkvalitnejsi je prave ten VW,ale nevim,co je na tom pravdy…Jinak ale karoserie,podvozek i motory maji vsechny tri STEJNY
Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?
Vidíš, to jsem netušila, děkuji. Tak to vypadá, když se laik prohrabává hromadou informací.
![]()
Farská A jak jste spokojení s tím Sharanem? Manžel po něm kouká už dlouho
Dík.
Seat Alhambra
VW Sharan, Touran
Peugeot 5008
Renault Grand Scenic
co jsem si tak namatkou vybavila, kdyz jsme pred skoro trema lety vybirali vetsi auto…
samozrejme ze za jedny z nejkvalitnejsich patri vozy z koncernu Volkswagen - tudiz za mne bych brala noveho Sharana ![]()
Ford Galaxy a Ford S-max, kteryho jsme ted porizovali my (zatím tedy s jednou vetsi autosedackou). Je to sice MPV, ale vypada to nejmin ze vsech aut jako autobus
tusim ze vyhral i nejake ceny co se tyce jizdnich vlastnosti a designu.
V podstate ty zadni sedacky sou nastavitelny jako ty predni - daji se ruzne posouvat, polohovat atd… tri sedacky by se tam vejit mely ![]()
Ono takovych aut je vic, ale zalezi co od toho chces…
Berlingo uz je trochu nakladacek, to se mi taky nelibi… Galaxy uz je taky docela velkej (lisi se zkosenim v kufru - zalezi kolik chces mista v kufru), stejne jako sharan atd… to jsou proste uz hrozne velky auta. Navic konkretne ten Sharan (a VW obecne) se docela dost krade…
souhlasím s pryfish a za nás Hyundai x30 cw mám to odz
koušeno