Vůz pro tři velké autosedačky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22001
3.5.11 22:39

Vůz pro tři velké autosedačky

Dobrý večer všem,

neporadil byste někdo automobil, do kterého se dozadu vejdou tři dětské autosedačky v rozmezí 9-36 kg?

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
3.5.11 22:45

Citroen Berlingo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.5.11 22:47

VW Sharan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
3.5.11 22:52

Ahoj

taky mě to zajímá.Já viděla 3 sedačky v CITROËN-PICASSO a VOLKSWAGEN-TURAN a SHARAN.Ale jaké sedačky měli to fakt netuším,ale sedali do toho už chodící dětičky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
3.5.11 22:56

Citroen Berlingo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
3.5.11 23:12

Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?

Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.5.11 23:17
BohunkaP píše:
Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?

Seat Alhambra-Ford Galaxy-a nas VW Sharan jsou TYTEZ VOZY,jen od jinych vyrobcu.Pry nejkvalitnejsi je prave ten VW,ale nevim,co je na tom pravdy…Jinak ale karoserie,podvozek i motory maji vsechny tri STEJNY 8-)
Kia carnival znam,ale nemuzu srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
3.5.11 23:38

a nebo taky třeba Honda FRV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
3.5.11 23:49
farska píše:
BohunkaP píše:
Holky, díky za reakce - Citroen Berlingo jsem měla taky vytipovaný, jen mi přišlo, že je to spíš „náklaďáček“ - taková ta kategorie typu „pick-up“, jestli se vyjadřuju srozumitelně… ?Teď jsem našla ještě Seat Alhambra a Kia Carnival, nesetkala jste se s nimi některá?
Seat Alhambra-Ford Galaxy-a nas VW Sharan jsou TYTEZ VOZY,jen od jinych vyrobcu.Pry nejkvalitnejsi je prave ten VW,ale nevim,co je na tom pravdy…Jinak ale karoserie,podvozek i motory maji vsechny tri STEJNY 8-)

Vidíš, to jsem netušila, děkuji. Tak to vypadá, když se laik prohrabává hromadou informací. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.5.11 01:00

Farská A jak jste spokojení s tím Sharanem? Manžel po něm kouká už dlouho :-) Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.5.11 06:18

Ford S max :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.5.11 07:10

Seat Alhambra
VW Sharan, Touran
Peugeot 5008
Renault Grand Scenic

co jsem si tak namatkou vybavila, kdyz jsme pred skoro trema lety vybirali vetsi auto…

samozrejme ze za jedny z nejkvalitnejsich patri vozy z koncernu Volkswagen - tudiz za mne bych brala noveho Sharana :wink:

• Citovat
  • Upravit
2508
4.5.11 08:15

Ford Galaxy a Ford S-max, kteryho jsme ted porizovali my (zatím tedy s jednou vetsi autosedackou). Je to sice MPV, ale vypada to nejmin ze vsech aut jako autobus :) tusim ze vyhral i nejake ceny co se tyce jizdnich vlastnosti a designu.
V podstate ty zadni sedacky sou nastavitelny jako ty predni - daji se ruzne posouvat, polohovat atd… tri sedacky by se tam vejit mely :)
Ono takovych aut je vic, ale zalezi co od toho chces…
Berlingo uz je trochu nakladacek, to se mi taky nelibi… Galaxy uz je taky docela velkej (lisi se zkosenim v kufru - zalezi kolik chces mista v kufru), stejne jako sharan atd… to jsou proste uz hrozne velky auta. Navic konkretne ten Sharan (a VW obecne) se docela dost krade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.5.11 08:16

Renault Espace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
4.5.11 08:32

souhlasím s pryfish a za nás Hyundai x30 cw mám to odz :palec: koušeno