Vy a tetování

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
24.1.19 23:23

Me se to libi, kdyz je to originalni a vkusne. Podle me jsou typy lidi, ke kterym to vylozene pasuje. Sama ale nemam. Na to nemam odvahu. Me na tom vadi, ze uz je to naporad. Nevim o nicem, na co bych se chtěla divat az do smrti.. Ale kdyby to mizelo treba po deseti letech, tak bych to zkusila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
24.1.19 23:25

Mám a budu pokračovat :mrgreen: tohle není dodelane, takže se bude ještě dodelavat. Mám ještě dvě menší a další jsou v plánu :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.19 23:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.1.19 23:31

Já mám, mám jich 8 :D dost jich mám už z mládí :lol: no začala jsem v 15ti :D mám spíš menší nebo takový střední, ty z „dětských“ let jsou spíš takový nic neříkající, nepřemýšlela sem nad tím tolik :roll: předělávky určitě jednou plánuji, tedy nějakých. Jedno mi kreslil manžel a tatér trochu upravil, moje nejoblíbenější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.19 23:44

Děkuji nechci. Nejsmutnější je, když si mladá holka nechá na rameno vytetovat roztomilýho delfínka a v padesáti z toho má na zadku tlustýho vorvaně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 00:00

Mám tetování na zádech,jelikož jsme v rodině skoro všichni potetovaní tak nic proti tomu nemám.Hlavně k tomu musí mít člověk význam,horší je si něco nechat udělat a pak za rok si to nechat předělat jenom kvůly tomu že se mu to nelíbí.Já osobně v tom budu pokračovat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 01:24

Tetovani se mi libi a rada bych nejake mela, ale pred nekolika lety me zarazila kamoska, ktera vystudovala medicinu a zabyvala se otravou krve - sepsi. Zabyvala se pacienty, kteri na sepsi umreli. Vsichni, kteri podlehli meli tetovani. Opravdu se tomu podrobne venovala a zjistila, ze tetovani oslabuje telo, snizuje jeho odolnost. Nekteri lide po tetovani dostali ruzne alergie nebo se u nich objevili z niceho nic zdravotni problemy, zejmena kozni nebo autoimunitni. Tetovani neni pro telo prirozene a jeho imunita proti nemu neustale bojuje.

Zvlastni, ze nazor lekaru na tetovani v mediich se obvykle nevyskytuje. Je to ted dobry byznys.

Je to ale volba kazdeho cloveka. Je to velmi moderni trend a mezi mladymi lidmi je ted spis vyjimka ten, kdo tetovani nema.

• Citovat
  • Upravit
6865
25.1.19 03:35
@zrezlá plechovka píše:
Nemám a nechci. Na ferrari si taky samolepku nenalepíš. ;)

Klasicka hlaska odpurce tetovani. :mrgreen:

K dotazu, mam tri, z toho jedno ceka vyhledove na predelavku. Je z hodne mladych let a potrebuje ap great :mrgreen:
Prijde mi,ze v tomhle smeru je hodne malo tolerance. Jako ve smyslu ja nemam, ale toleruji ho u ostatnich,protze je to zcela jejich vec a nic to nevypovida o nich samotnych. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.1.19 05:12

mám tetování cca 10 let, pořád se mi líbí, i když pro někoho to je jen trapný ptáček na lopatce. Ale pro mě je hodně důležitý. Časem s ním budu muset zajít na předělávku, protože v jednom místě trochu vybledlo.
A v budoucnu plánu další.

• Citovat
  • Upravit
1326
25.1.19 05:58

Začala jsem v září, mám 4 a chci mít potetovanou půlku těla. Šla jsem do toho s tím, že buď žádný, nebo ať to za to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
25.1.19 06:27
@radka.ce píše:
Jaký máte názor na tetování? Máte nějaké? Jaké? Chcete/nechcete? Pochlubte se :srdce:

Názor? Nepřestal jsem po sobě kreslit fixkou v první třídě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.1.19 07:49

Jedno z mých :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
25.1.19 08:13
@Janli píše:
Děkuji nechci. Nejsmutnější je, když si mladá holka nechá na rameno vytetovat roztomilýho delfínka a v padesáti z toho má na zadku tlustýho vorvaně…

jak se jí dostane z ramena na zadek 8o ?

• Citovat
  • Upravit
9148
25.1.19 08:18

@hodinarka urcite nakou velmi zhyralou sexuelni praktikou :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
25.1.19 08:20

@Tarjei :lol: :lol: :mrgreen: :palec: tak to neznám :palec:, třeba @Janli bude vědět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak