Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Me se to libi, kdyz je to originalni a vkusne. Podle me jsou typy lidi, ke kterym to vylozene pasuje. Sama ale nemam. Na to nemam odvahu. Me na tom vadi, ze uz je to naporad. Nevim o nicem, na co bych se chtěla divat az do smrti.. Ale kdyby to mizelo treba po deseti letech, tak bych to zkusila ![]()
Mám a budu pokračovat
tohle není dodelane, takže se bude ještě dodelavat. Mám ještě dvě menší a další jsou v plánu
![]()
Já mám, mám jich 8
dost jich mám už z mládí
no začala jsem v 15ti
mám spíš menší nebo takový střední, ty z „dětských“ let jsou spíš takový nic neříkající, nepřemýšlela sem nad tím tolik
předělávky určitě jednou plánuji, tedy nějakých. Jedno mi kreslil manžel a tatér trochu upravil, moje nejoblíbenější ![]()
Děkuji nechci. Nejsmutnější je, když si mladá holka nechá na rameno vytetovat roztomilýho delfínka a v padesáti z toho má na zadku tlustýho vorvaně…
Mám tetování na zádech,jelikož jsme v rodině skoro všichni potetovaní tak nic proti tomu nemám.Hlavně k tomu musí mít člověk význam,horší je si něco nechat udělat a pak za rok si to nechat předělat jenom kvůly tomu že se mu to nelíbí.Já osobně v tom budu pokračovat. ![]()
Tetovani se mi libi a rada bych nejake mela, ale pred nekolika lety me zarazila kamoska, ktera vystudovala medicinu a zabyvala se otravou krve - sepsi. Zabyvala se pacienty, kteri na sepsi umreli. Vsichni, kteri podlehli meli tetovani. Opravdu se tomu podrobne venovala a zjistila, ze tetovani oslabuje telo, snizuje jeho odolnost. Nekteri lide po tetovani dostali ruzne alergie nebo se u nich objevili z niceho nic zdravotni problemy, zejmena kozni nebo autoimunitni. Tetovani neni pro telo prirozene a jeho imunita proti nemu neustale bojuje.
Zvlastni, ze nazor lekaru na tetovani v mediich se obvykle nevyskytuje. Je to ted dobry byznys.
Je to ale volba kazdeho cloveka. Je to velmi moderni trend a mezi mladymi lidmi je ted spis vyjimka ten, kdo tetovani nema.
@zrezlá plechovka píše:
Nemám a nechci. Na ferrari si taky samolepku nenalepíš.
Klasicka hlaska odpurce tetovani. ![]()
K dotazu, mam tri, z toho jedno ceka vyhledove na predelavku. Je z hodne mladych let a potrebuje ap great ![]()
Prijde mi,ze v tomhle smeru je hodne malo tolerance. Jako ve smyslu ja nemam, ale toleruji ho u ostatnich,protze je to zcela jejich vec a nic to nevypovida o nich samotnych. ![]()
mám tetování cca 10 let, pořád se mi líbí, i když pro někoho to je jen trapný ptáček na lopatce. Ale pro mě je hodně důležitý. Časem s ním budu muset zajít na předělávku, protože v jednom místě trochu vybledlo.
A v budoucnu plánu další.
Začala jsem v září, mám 4 a chci mít potetovanou půlku těla. Šla jsem do toho s tím, že buď žádný, nebo ať to za to stojí ![]()
@radka.ce píše:
Jaký máte názor na tetování? Máte nějaké? Jaké? Chcete/nechcete? Pochlubte se
Názor? Nepřestal jsem po sobě kreslit fixkou v první třídě…
@Janli píše:
Děkuji nechci. Nejsmutnější je, když si mladá holka nechá na rameno vytetovat roztomilýho delfínka a v padesáti z toho má na zadku tlustýho vorvaně…
jak se jí dostane z ramena na zadek
?