Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kve-tinka píše:
Klasicka hlaska odpurce tetovani.K dotazu, mam tri, z toho jedno ceka vyhledove na predelavku. Je z hodne mladych let a potrebuje ap great
Prijde mi,ze v tomhle smeru je hodne malo tolerance. Jako ve smyslu ja nemam, ale toleruji ho u ostatnich,protze je to zcela jejich vec a nic to nevypovida o nich samotnych.
Myslíš upgrade? Kérky mají přece nějaký význam a o lidech právě vypovídají hodně. Třeba ženy, co musi mít vytetované jméno svých dětí na těle. Asi by nezapomněly. Když vidím chlapa s rukama plnýma tetování, říkám si, co blbne. Vypadá to, jako by skládal uhlí a zapomněl se umýt. Hrůza.
Příspěvek upraven 25.01.19 v 08:44
@zrezlá plechovka píše:
Nemám a nechci. Na ferrari si taky samolepku nenalepíš.
Dokonalý ![]()
Já taky nemam a nechci.
Já mám jedno na boku. Bylo to vyústění jedné konkrétní situace v létě, kdy jsem to potřebovala „zapsat“ navždy. A přemýšlím o druhé, ale nejsem si zatím jistá, že to chci. Chci totiž kérku mezi prsa a dolů na břicho, což je místo nejvíc ohrožený stárnutím a tloustnutím a nechci, aby z toho bylo nakonec byl tlustý vorvaň na zadku ![]()
Mám a přemýšlela jsem o něm cca 5 let… ![]()
Až kamarádka nevydržela a objednala mě k jejímu tatérovi.
Vzhledem k mému věku by delfínek pod prsem už nebyl vidět
takže to mám na předloktí a nemám delfínka ![]()
Když na to kouknu, tak mi to vždycky vylepší náladu.
Jsem ráda, že jsem to udělala, mám to teprve 3 měsíce.
Do žádných dalších asi nepůjdu.
Ale umím si něco malého, třeba na od zápěstí k palci představit… ![]()
Nikdy neříkej nikdy.
Některé tetování se mi líbí moc, některý je šílený, je to kus od kusu.
A hlavně, ať si každý dělá co chce
![]()
Co se líbí mně, nemusí se líbit druhému a naopak…
Mám dvě, další nevylučuji, ale zatím nad tím nepremyslim. Teď můj tater nabízí svůj vytvořeny motiv, kterej mě úplně okouzlil a nebýt těhotná, je můj! ![]()
Na levém zápěstí mám jméno dcery, na pravém předloktí mám kočku. Ještě mám v plánu další, když se zvolí moudře, tak to nemusí za každou cenu vypadat zle ani ve vyšším věku. Jde také hodně o umístění výtvorů
Jen si osobně nikdy nedám na obličej a chlap má podmínku, že žádné tetování na prsa ( což mně ani nenapadlo )
![]()
Mám čtyři, a kdyby mi to nebylo blbý (pracovně, časově, finančně a samozřejmě i v rámci soudnosti), tak bych za pár let nejspíš skončila s pomalovaným celým tělem
![]()
Takhle mám věci, co pro mě mají stěžejní význam (plus jeden ornament na kotníku, to byla čistě paráda) a velmi velmi opatrně se rozmýšlím, jestli pokračovat v motivu na zádech, nebo si o tom nechat jen zdát…
![]()
Jinak to, jak bude to tetování vypadat v osmdesáti, nejspíš nebudu řešit - celé tělo už bude zdevastovaný, pár barviček navíc už to nezhorší ![]()
Taky záleží na vkusnosti tetování, některé vypadá divně už na dvacetiletý kočce, některé bude vkusné i na babičce…A navíc to k tomu danému člověku prostě patří, jako střih vlasů nebo styl oblékání.

@Anonymní píše:
Tetovani se mi libi a rada bych nejake mela, ale pred nekolika lety me zarazila kamoska, ktera vystudovala medicinu a zabyvala se otravou krve - sepsi. Zabyvala se pacienty, kteri na sepsi umreli. Vsichni, kteri podlehli meli tetovani. Opravdu se tomu podrobne venovala a zjistila, ze tetovani oslabuje telo, snizuje jeho odolnost. Nekteri lide po tetovani dostali ruzne alergie nebo se u nich objevili z niceho nic zdravotni problemy, zejmena kozni nebo autoimunitni. Tetovani neni pro telo prirozene a jeho imunita proti nemu neustale bojuje.Zvlastni, ze nazor lekaru na tetovani v mediich se obvykle nevyskytuje. Je to ted dobry byznys.
Je to ale volba kazdeho cloveka. Je to velmi moderni trend a mezi mladymi lidmi je ted spis vyjimka ten, kdo tetovani nema.
Ano, tato diskuze úplně ukazuje, jak po tom všichni touží a je to dobrý byznys.
Studie/statistika na sepsi by nebyla, když se tomu tak podrobně věnovala? To s tím, že by na sepsi umírali jenom tetovaní lidé je podle mě teda pěkná blbost. ![]()
Tetování mám 2, na předloktí a na žebrech. Jak to bude vypadat ve stáří fakt neřeším, povadlá kůže není moc pěkná ani s tetování a ni bez tetování. ![]()
@Tarjei
tak to neznám
, třeba @Janli bude vědět