Vy a tetování

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
25.1.19 12:17

@Wani A taky nás bude vypadat stejně „blbě“ tak polovina, protože tetování má kde kdo a ještě teprv bude mít kde kdo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
25.1.19 12:19
@Lulina999 píše:
@Wani A taky nás bude vypadat stejně „blbě“ tak polovina, protože tetování má kde kdo a ještě teprv bude mít kde kdo… :-D

Taky možnost, navíc rozhodně nebudu trávit dny tím, že budu zkoumat, zda má někdo tetovaní nebo ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.1.19 12:22

Nelíbí a celkově to vnímám jako sebepoškozování......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.1.19 12:33
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak to, jak bude to tetování vypadat v osmdesáti, nejspíš nebudu řešit - celé tělo už bude zdevastovaný, pár barviček navíc už to nezhorší ;)
Taky záleží na vkusnosti tetování, některé vypadá divně už na dvacetiletý kočce, některé bude vkusné i na babičce…A navíc to k tomu danému člověku prostě patří, jako střih vlasů nebo styl oblékání.

Mně se to třeba na tý babičce strašně líbí. Náhodou se těším až se budu koukat na svoje tetování a vzpomínat. Já mám třeba i krásný vzpomínky na ten samotnej proces tetování, jako kdo tam semnou byl, jak jsme se nasmáli atak.. A na to budu s láskou vzpomínat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 15:41
@LydiaD píše:
@cernycajscitronem
Nejde si ho zarezervovat? :-)

To jsem nezkousela, ale kdoví, jak to pak všechno bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
26.1.19 12:21
@Detsa píše:
Nemam moc rad tetování. Sam bych si ho nikdy neudělal, ale některé malé tetovani můžou být hezké. Potetovane tělo nesnáším, přijde mi to hrozný.

Já si nechám vytetovat tebe :* :*

• Citovat
  • Upravit
17472
26.1.19 15:09

Mám mezi lopatkami svoje znamení a na předloktí ornament/iniciály svých dětí. V plánu mám ještě něco z mojí oblíbené knihy, jen nevím, kdy se k tomu dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.2.19 21:02

Já mám tetování několik a každé má svůj pribeh :srdce: a to jsem byla proti tetovani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.19 02:03

Mám, nepočítám je, ale odhadem cca kolem 300 kérek. Par i ze světa, Japonsko, USA, Nepál, Afrika a Nový Zéland. Žádné běžně viditelné místo, snad až na 3, který jsou vidět i když mám dlouhý rukáv/mikinu. Cele ruce, zadá, břicho a nohy. Neřeším co si o tom kdo mysli, je to každého věc. Argumenty proč tetování ne a jak je to primitivní, jsou primitivní. Tetování je tady tisíce let a nelze ho spojovat s sebepoškozováním, nebo sociální nezařazením.
Momentálně spis řeším nedostatek místa na těle. Začal jsem v 14 a teď v (23) nelituji ani jediného. Není to o tom, že se na své tetování každý den dívám, když ho blbě řečeno nechci vidět, nevsimam si ho. Spis jsem byl nespokojený se svou kůži a tělem jako takovým a tetování alespoň mě pomohlo v lepším pocitu a vnímáním sám sebe. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.19 20:09

Zdravím potřebuji Radu

Nevíte co tento simbol nebo písmo znamená nemohu to nikde najít ani strejda Google nepomohl :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.6.19 20:19

@Dieren Já tak vidím „klid“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pattybouvier
31.8.19 22:47

Mám tři malá tetování- u kotníku mám motiv nekonečna (ležatou osmičku), pak mám za uchem vytetované L a T jako jména dětí a pak mám na zápěstí atom ( studovala jsem chemickou školu) :srdce: jsem spokojená- každé tetování pro mě má význam a manželovi to nevadí protože sám má také jména dětí :srdce: další moožná v budoucnu :D

• Citovat
  • Upravit
puzzles
27.9.19 22:03

Chtěla jsem si nechat vytetovat kousanec na zadku. Prý je to ale moc obtížné na provedení a nevypadalo by to reálně. Tak nic.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
28.9.19 08:00

@Janli Vyvedu tě z omylu. Přibrala jsem během jednoho roku opravdu hodně. Mělo to souvislost s vážnou nemocí dítěte. Tetování na rameni zůstalo stejné i po nabraných kilech.

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.9.19 08:08

@Caboverde humor, nadsázka… znáš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení