Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, mám asi týden staré tetování. V oblasti celého tetování a i do 3 cm okolo, kde samotné tetování už není mám kůži červenou a takovou suchou. Vypadá to jako spálené možná zjizvené. A na třech místech uvnitř tetování se mi tvoří takový bílý povlak. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte zda je normální průběh hojení. Z těchto 3 míst mi už od začátku vytékalo dost lymfy a nevím, jestli jenom špatně nereaguju nebo je to něco vážného.
Děkuji
@Ester157 cim to mazes? Hod na to Bepanthen Plus (ne ten na detsky zadky! Ab yti to baba v lekarne nevnutila)
Nejriv umyt antibakterialnim mydlem, lehce otupkovat rucnikem pak namazat
Jinak posli fotku taterovi at ti rekne co to je/neni. Co s tim
Skoč za tatérem ať se koukne.
Já každé své tetování mazala kokosovým olejem, bylo mi to doporučené jelikož reaguju na bepanthen.
Vše bylo supr zahojené.
Urcite bych pozadala tatera, at se podiva. Mne se tohle ani u jednoho tetovani nedelo. Jinak mazala sem Bepanthen Plus ( zadat v lekarne primo na tetovani ) a Mesickovym kremem Just ![]()
Děkuju za rady..celou dobu mažu bambuckým máslem. Myslela jsem, že to je normální průběh spolu se strupy, ale ty začínají mizet a tyhle místa se nejlepší…
Mám v plánu něco hodně pidimidi, spíš symbolicky, ale čím více to odkládám, tím více si říkám, že můžu být i bez toho… ![]()
@Ester157 píše:
Děkuju za rady..celou dobu mažu bambuckým máslem. Myslela jsem, že to je normální průběh spolu se strupy, ale ty začínají mizet a tyhle místa se nejlepší…
Bambuckym maslem?
to nema uplne idealni konzistenci a slozeni. Drzela jsi to pod folii 3-4 dny?
@HrozTaj píše:
Mám v plánu něco hodně pidimidi, spíš symbolicky, ale čím více to odkládám, tím více si říkám, že můžu být i bez toho…
Treba kotvu pod oko?
@Komsomol píše:
Treba kotvu pod oko?
Ne ne, spíš kosočtverec. Na čelo.
@HrozTaj píše:
Ne ne, spíš kosočtverec. Na čelo.
To bude originalni si myslim
@Komsomol píše:
To bude originalni si myslim
Jakože má ráda Renault? ![]()