Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S prvním ex to bylo takový chození nechozeni. Já byla fo něj úplně paf. Nakonec jsme to ukončili ale pořád to mezi námi vždy jiskrilo ačkoliv jsme oba byly zadani. Nakonec jsem se bezhlavě zamilovala do druhého ex, bohužel trvání nebylo dlouhé byly jsme velmi mladí a nerozvazni, takový mladí telata šly jsme od sebe a to já snášela hodně hodně těžko. Vzpamatovala jsem se dlouho. Nakonec jsem si našla přítele byla jsem sním 8 let, ale podvedl mě poprvé když jsme spolu byly rok, odpustila jsem mu, ale co čert nechtěl podvedl mě podruhé když jdem byla těhotna ( neplánovaně selhal kondom, prášky já brát nemůžu) no n4jak jsme to ustálí ale já už cítila ze ho nemiluji a zbyly 4 roky už to bylo takový jiný a já věděla že on mě podvede zase ale to já měla romanek s prvním ex, byla to pouze touha. Něco co se asi mezi námi nanaplnilo. Já to ukončila a pak jsem zjistila čirou náhodou že mě manžel podvadi a já to ukončila a chvíli jsem byla s prvním ex ale nebyl to vztah jenom taková příležitost ani jeden jsme nechtěli vztah. Nakonec jsem to ukončila a dala se dohromady a srovnala si to… Nakonec to dopadlo tak že s druhým ex jsem se potkala na kalbe. Už v ten první moment co jsme se viděli po tolika letech jak kdyby bylo něco ve vzduchu a my si povídali.. bylo nám krásně. Oba jsme chtěli od života to samé.. kolem mě se lítali chlapi. V životě bych neřekla že se s druhým ex vrátíme k sobě. Mladá nerozvaznost, vyzrani.. po 10 letech jsme spolu a máme 3 mesicni dcerku a 5 letou dceru z mého předchozího vztahu. On naplnil vše moje touhy co já jsem vždycky chtěla.
poznávám sním nemožné ❤️
@Taštička2 píše:
S prvním ex to bylo takový chození nechozeni. Já byla fo něj úplně paf. Nakonec jsme to ukončili ale pořád to mezi námi vždy jiskrilo ačkoliv jsme oba byly zadani. Nakonec jsem se bezhlavě zamilovala do druhého ex, bohužel trvání nebylo dlouhé byly jsme velmi mladí a nerozvazni, takový mladí telata šly jsme od sebe a to já snášela hodně hodně těžko. Vzpamatovala jsem se dlouho. Nakonec jsem si našla přítele byla jsem sním 8 let, ale podvedl mě poprvé když jsme spolu byly rok, odpustila jsem mu, ale co čert nechtěl podvedl mě podruhé když jdem byla těhotna ( neplánovaně selhal kondom, prášky já brát nemůžu) no n4jak jsme to ustálí ale já už cítila ze ho nemiluji a zbyly 4 roky už to bylo takový jiný a já věděla že on mě podvede zase ale to já měla romanek s prvním ex, byla to pouze touha. Něco co se asi mezi námi nanaplnilo. Já to ukončila a pak jsem zjistila čirou náhodou že mě manžel podvadi a já to ukončila a chvíli jsem byla s prvním ex ale nebyl to vztah jenom taková příležitost ani jeden jsme nechtěli vztah. Nakonec jsem to ukončila a dala se dohromady a srovnala si to… Nakonec to dopadlo tak že s druhým ex jsem se potkala na kalbe. Už v ten první moment co jsme se viděli po tolika letech jak kdyby bylo něco ve vzduchu a my si povídali.. bylo nám krásně. Oba jsme chtěli od života to samé.. kolem mě se lítali chlapi. V životě bych neřekla že se s druhým ex vrátíme k sobě. Mladá nerozvaznost, vyzrani.. po 10 letech jsme spolu a máme 3 mesicni dcerku a 5 letou dceru z mého předchozího vztahu. On naplnil vše moje touhy co já jsem vždycky chtěla.![]()
poznávám sním nemožné ❤️
Tiše závidím
Ale zároveň přeju ![]()
@Dája K děkuji moc. Občas mi to příjde jako pohádka než realita. Jinak v naší rodině mám i případ kdy sestřenice byla 6 let se svým přítelem, rozešli se. Oba měli nějaký vztah. Ale na tom klukovi bylo vidět že má holku jen jako záplatu a že moji sestřenici ji miluje nade vše. Nakonec po 4 letech co nebyly spolu se k sobě vrátili, po roce se vzali a teď čekají přírůstek a už jsou 5 let manželé.. bojoval o ní :smiling_face_with3_hearts:
Já se před 16lety jako puberťačka poprvé vážně zamilovala, pak se se mnou rozešel, já se z toho dostávala rok. On se odstěhoval na druhou stranu republiky. Sem tam mi napsal sms, pak jsme si jednou psali víc, přišla na to jeho přítelkyně a samozřejmě udělala scény. Přitom to bylo něco ve stylu ahoj, jak jde život, jaké máte počasí… Pak se s ní rozešel, já se rozváděla a on se zeptal, jestli to nedáme po tolika letech dohromady. Že jsme dospělí a bylo by to jiný. Neměla jsem už zájem. Na Silvestra mi napsal, že mě celých 16let opravdu miluje a už nikdy nebude s žádnou ženskou šťastnej, protože jsem nasadila laťku opravdu vysoko a jeho srdce bude naždy moje. No… pomaličku, ale jistě mu táhne na 40, nemá děti a každá ho prý zklame. Já už bych ho nechtěla, pěkně se za ty rok zrasoval a tenkrát mě zklamal. Jo a jeho rodina mu rozchod do teď vyčítá. Měli mě všichni moc rádi a sem tam jeho mamka nebo ségra zavolají. Nelituji toho, že to tenkrát ukončil.
@Taštička2 kéž by to byl i můj případ. Abych řekla pravdu, pořád věřím na to, že se třeba někdy objeví, ale okolí mě přesvědčuje o opaku ![]()
@Dája K tohle je těžký. Můžeš čekat celý život a stejně nic a nebo se hold k tomu postavit a začneš žít podle svého. Kdyby jste měli být spolu tak prostě vás cesty svedou ale rozhodně bych necekela a nevěřila tomu. Nikdy jsem nevěřila že bych se svým ex znovu byla a ještě k tomu mu porodila dceru..
@Taštička2 Máš pravdu
Jenže 5 let mi přijde už hodně. A i když jsem si našla nového partnera, nepomohlo to. A už jaksi nemám ani sílu někam jít nebo čekat, že se někdo objeví. A myslím si, že už je to někdy i v hlavě
Navíc kdybych ho aspoň nevídala