Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím budoucí maminy,
chtěla jsem jen přidat pár řádků k výběru kočárku. Máme již 7 letou holčinu, ale budu volit stejný typ kočáru. Mimčo čekáme v listopadu, takže půlrok přečkáme v hlubokém (máme schovaný kočárek Nostalgie - krásný, prostorný a houpací) a potom jsme měli golfky od Inglesiny se spojenou rukojetí, ke kterým jsme přikoupili boudičku a nánožník, takže splňovali potřeby i v následujících zimách.
Teď jsme se rozhodli pro kombinaci Jane Carrera C. Přikoupíme hlubokou korbu a autosedačku. Tato kombinace je sice nehoupací, ale to budeme řešit Nostalgií, ale vzhledem k tomu, že jezdíme hodně autem a převážně ve městě, myslím, že Jané vužijeme na maximum. Hodně se mi líbí, že tento kočár složíte jako golfky a máte klasickou rukojeť, jsou hodně lehké (přece se ještě všude nemyslí na maminky s kočárky a já musela často kočár nosit do schodů) a prostě jsem s tímto typem kočárku byla nadmíru spokojená.
Takže úspěšné vybírání a zdravé miminka
Ahoj Andrea
Máte někdo zkušenosti s kočárkem Apollon Alux (letošní novinka od Patronu) nebo Alu Sprint (asi polský kočárek) ? Díky za odpovědi.
Erko píše:
Máte někdo zkušenosti s kočárkem Apollon Alux (letošní novinka od Patronu) nebo Alu Sprint (asi polský kočárek) ? Díky za odpovědi.
Ahojky Erko,
podle všeho to vypadá, že budeme kupovat kočárek Alu Sprint. Viděla jsem ho v reálu a byla z něj úplně unešená. Je lehký, odpružený a skladný. Jediná jeho nevýhoda je jeho šířka. Nafouknutá kola jsou silná a přesahují šíři korbičky. Je to 66 cm. My máme doma užší výtah, tudíž musí podvozek zůstat v přízemí a do výtahu půjde jen mimčo v korbičce. Ale nějak se to zvládne. Viděla jsem barvy: červeno-cihlová a zelená. Obě jsou super, ale mají pár jiných odstínů. Kočárek prodává nějaká firma z Valašského Meziříčí.
Hodně zdaru při výběru toho správného kočárku… ![]()
KARI + Dominka (25+6 t.t.)
Ahoj Holky ![]()
Zakládám tohle téma jen tak pro pobavení a aby nám to těhotenství rychleji utíkalo
![]()
Tak šup, přidejte fotečky svých bříšek+týden těhotenství ![]()
Ahoj
podobne tema uz je tu zalozene:
https://www.emimino.cz/…kovani/1273/
ja tam taky prispivala ![]()