Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Máš super bříško a může se zeptat, kolik jsi nabrala? Já jsem dneska 34t a u mě to vypadá že tam mám dvojčata
a nahoře 12kg
(je tam ale jen jedno)
ahoj holky tak dneska jsem 36tt a nahoře mám kolem 20kg no hrozny vubec nevim z čeho nabírám ale tak aspon že malej je v pořádku ![]()
@lucie 19 píše:
ahoj holky tak dneska jsem 36tt a nahoře mám kolem 20kg no hrozny vubec nevim z čeho nabírám ale tak aspon že malej je v pořádku
ahoj ztoho že máš nahoře kolem 20kg si nic nedělej,já jsem taky 36tt a nahoře mám 21kg za 2 týdny jsem nabrala třeba 2kg nahoru a přitom se stravuji jak mám zdravě a žádné přejídání a sestra v poradně mi pořád nadává že jsem moc přibrala že za celé těhotenství mám nabrat jen 12kg ale hodně to dělá i voda kterou v sobě zadržuji ale to ona asi nechápe,znám holky co nabraly za celé těhotenství 25kg a nějaký i 30
to jo to k tomu patri zadna neovlivni to kolik nabere a co delas v ty poradne ja tam du v pondeli a nevim co mam cekat
omlouvám se nenapsala jsem na koho jsem to psala bylo to na Háánč ![]()
Tak to by mě zajímalo, kde máš ty kilíčka????
moc ti to sluší. ![]()
noo ale máám..
cítím se jak booombaa!!! která zachvíli praskne
faakt!..já když otěhotněla jsem vážila 48kg..tak jsem si říkala že by bylo krásný vážiot zase po porodu aspon tech 50kg
a nee 64
to už je moooc!..na mojí postavu.Ale jinak děkujii ![]()