Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mno tak já si záměrně vybíral partnera tak aby se nepodobal mému otci ani vzdáleně… takového chlapa jako je můj táta bych si nikdy nevzala a nedokázala s ním žít(koneckonců stejně jako moje máma
)
U mně je to spíš o fyzičnu. Táta býval vysoký černovlasý hezoun, tak na takový chlapy jsem letěla, ale zase má sklony k tloustnutí a to u chlapů vyloženě nesnáším, to raději hubeňoura. No teď mám vysokýho hnědovlasýho střední postavy.
Povahově nevím zda maj něco společného, asi že jsou oba flegmouši, nic je nerozhází. Otec miluje pořádek, ale uklízí stylem navrch huj vespod fuj, nahrne bordel do skříně, věčně zapomíná a ztrácí věci, pořád něco hledá
. Přítel nesnáší uklízení, ale ve svém chlívku se docela dobře vyzná.
Já spíš pozorovala, že mám určité povahové rysy stejné jako moje tchýně ![]()
No muj otec vzdy byl a je cholerik a jeste k tomu general… ![]()
a bohuzel vidim, ze manzel cim je starsi, tak je cholerictejsi (za mlada to byl uplnej klidas) a ty generalske sklony, hlavne ted kdyz jsem na MD, ma obcas taky… ![]()
Nastesti ho umim poslat do patricnych mezi, coz otce uz taky - hlavne kdyz rve kvuli kravine na moje deti…
![]()
Máte dnes pocit, že jste si vybrali špatně? Chvilkový pocit samozřejmě může být, to se stává, ale pokud nás drží opravdu dlouho je asi něco špatně. Co vás nejvíc na partnerovi štve a co zbožňujete:))
Tak to já jsem si vybrala chlapa jak se říká podle tatínka. Ale já mám s taťkou super vztah, doteď mi pomáhá pokud potřebuju, hrál si se mnou když jsem byla dítě. Aby to tu nevypadalo, že mamka nic tak oba dva se mi super věnovali. A zatím mám pocit, že manžel je totéž a jednou bude pro děti super táta, už jen jak se dokáže vyblbnout, pro něj, s cizími dětmi.
Já mám pro změnu pocit, že jsem pravý opak tchýně. Ona pořádná, já bordelář a manžel je rád, že furt neběhám jen s hadrem, ale že si můžeme popovídat, jít ven a neuklízím furt neviditelný nepořádek.
Neviditelný nepořádek - tak to je trefná definice:)))
Jinak hrát si s cizími dětmi je něco jiného než s vlastními, ale to víš:)Aspera píše:
Tak to já jsem si vybrala chlapa jak se říká podle tatínka. Ale já mám s taťkou super vztah, doteď mi pomáhá pokud potřebuju, hrál si se mnou když jsem byla dítě. Aby to tu nevypadalo, že mamka nic tak oba dva se mi super věnovali. A zatím mám pocit, že manžel je totéž a jednou bude pro děti super táta, už jen jak se dokáže vyblbnout, pro něj, s cizími dětmi.
Já mám pro změnu pocit, že jsem pravý opak tchýně. Ona pořádná, já bordelář a manžel je rád, že furt neběhám jen s hadrem, ale že si můžeme popovídat, jít ven a neuklízím furt neviditelný nepořádek.
Larr píše:
Neviditelný nepořádek - tak to je trefná definice:)))Jinak hrát si s cizími dětmi je něco jiného než s vlastními, ale to víš:)Aspera píše:
To vím, že je to něco jiného a myslím, že s cizími dětmi je to těžší si hrát než s vlastními. Tam člověk ví proč to dělá. No za pár měsíců se ukáže jaký je to táta a doufám, že mě nezklame.
Ja som si manžela určite nevyberala podľa svojho otca, to by som dopadla
Chcela som hlavne chlapa, ktorý nepije (holt môj tatko keď bol mladší, pil dosť často, vypil si aj brat - alkohol jednoducho neznášam), má rád deti, nie je cholerik a dokáže sa o seba postarať. Hľadala som dlho, ale našla
A nevymenila by som ho za nič na svete, viem, že som si vybrala správne, nikdy tam neboli pochybnosti.
Když nad tím tak přemýšlím, přes všechny možný typy, který se samozřejmě vždy někomu podobali teď žiju s někým, kdo vypadá jako můj děda:))))) fyzicky, ne povahově.