Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neumím si představit život bez syna…mám 2 holky a prostě cítím že to není ono. Ano, je to rouhání, ale nežije se s tím lehce. Vadí mi i když vidím syny u kamarádek, chlapečky na hřišti… U první dcery sem s tímto problémem chodila k psychologovi, bohužel to bylo spíš takový,, povídání o ničem" a akorát peníze fuč ![]()
Dělá se to ale jen kvůli vrozeným vadám. Třeba když se něco přenáší jen na jedno pohlaví tak to druhé vyselektuji. Ale to není tvůj případ…
@Anonymní píše:
Neumím si představit život bez syna…mám 2 holky a prostě cítím že to není ono. Ano, je to rouhání, ale nežije se s tím lehce. Vadí mi i když vidím syny u kamarádek, chlapečky na hřišti… U první dcery sem s tímto problémem chodila k psychologovi, bohužel to bylo spíš takový,, povídání o ničem" a akorát peníze fuč
V návštěvách psychologa bys měla pokračovat. Tohle opravdu není normální
Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct ![]()
@Kockazvysocan náhodou nevíš o někom, kdo by se specializoval přímo na takový problémy? Nejlíp Praha
@Anonymní píše:
Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct
A jaký vztah s dcerami máte? Kolik jim je? Vidíš, já kdybych si mohla vybrat, tak bych radši holčičku. Aai každý má nějakou svou preferenci, ale u tebe už to není normální.
Ano, podobnou, když jsem čekala první dceru. Taky kvůli tomu sem začala chodit k psychologovi. Pospíchala sem pak co nejdřív znovu otěhotnět, opět s šílenou vidinou chlapečka.
@Anonymní píše:
Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct
Tohle co si napsala je fakt hrůza, doufám že to holkám nedáváš najevo ikdyž ony to stejně vycítí. A co když by jste opravdu měli kluka? To ho pak budeš upřednostňovat a holky ti budou lhostejné? Bože tolik žen které nemůžou mít děti a ty takhle… psycholog je málo běž rovnou k psychiatroj ![]()
@Anonymní píše:
Ano, podobnou, když jsem čekala první dceru. Taky kvůli tomu sem začala chodit k psychologovi. Pospíchala sem pak co nejdřív znovu otěhotnět, opět s šílenou vidinou chlapečka.
A co si od toho chlapečka slibujes? Co je tam tak strašně moc jiné než u holčičky?
Ahoj
Peníze nejsou problém, partner by s tím souhlasil. Počítám že v ČR to asi nejde, ale napadá mě třeba taková Ukrajina… Diky 
Už dlouho přemýšlím, jestli je někde možnost zaplatit si umělé oplodnění od partneras tím, že vloží,, materiál" pro vybrané pohlaví. Mám 2 děti a chci ještě jedno, ale už to vysněné pohlaví