Výběr pohlaví - lze to zařídit?

Anonymní
22.8.20 18:00

Výběr pohlaví-lze to zařídit?

Ahoj :)
Už dlouho přemýšlím, jestli je někde možnost zaplatit si umělé oplodnění od partneras tím, že vloží,, materiál" pro vybrané pohlaví. Mám 2 děti a chci ještě jedno, ale už to vysněné pohlaví :zed: Peníze nejsou problém, partner by s tím souhlasil. Počítám že v ČR to asi nejde, ale napadá mě třeba taková Ukrajina… Diky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
22.8.20 18:01

V ČR naštěstí ne. Na Ukrajině nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.8.20 18:02

Bože, takové rouhání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
22.8.20 18:03

Ty seš taky materiál fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
22.8.20 18:03

Pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 18:06

Neumím si představit život bez syna…mám 2 holky a prostě cítím že to není ono. Ano, je to rouhání, ale nežije se s tím lehce. Vadí mi i když vidím syny u kamarádek, chlapečky na hřišti… U první dcery sem s tímto problémem chodila k psychologovi, bohužel to bylo spíš takový,, povídání o ničem" a akorát peníze fuč :?

• Citovat
  • Upravit
3212
22.8.20 18:08

Dělá se to ale jen kvůli vrozeným vadám. Třeba když se něco přenáší jen na jedno pohlaví tak to druhé vyselektuji. Ale to není tvůj případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.8.20 18:11
@Anonymní píše:
Neumím si představit život bez syna…mám 2 holky a prostě cítím že to není ono. Ano, je to rouhání, ale nežije se s tím lehce. Vadí mi i když vidím syny u kamarádek, chlapečky na hřišti… U první dcery sem s tímto problémem chodila k psychologovi, bohužel to bylo spíš takový,, povídání o ničem" a akorát peníze fuč :?

V návštěvách psychologa bys měla pokračovat. Tohle opravdu není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 18:13

Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.20 18:14

@Kockazvysocan náhodou nevíš o někom, kdo by se specializoval přímo na takový problémy? Nejlíp Praha

• Citovat
  • Upravit
65223
22.8.20 18:14

Neměla jsi tady už takovou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
22.8.20 18:17
@Anonymní píše:
Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct :zed:

A jaký vztah s dcerami máte? Kolik jim je? Vidíš, já kdybych si mohla vybrat, tak bych radši holčičku. Aai každý má nějakou svou preferenci, ale u tebe už to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.20 18:18

Ano, podobnou, když jsem čekala první dceru. Taky kvůli tomu sem začala chodit k psychologovi. Pospíchala sem pak co nejdřív znovu otěhotnět, opět s šílenou vidinou chlapečka.

• Citovat
  • Upravit
1394
22.8.20 18:18
@Anonymní píše:
Muž by to udělal jen kvůli mě, jemu je to jedno co se narodí. Děti miluje a ideálně bych jich chtěl mít aspoň 6, ale s tím nesouhlasím, stačí že jsou na světě 2,, nechtěné" holky. Připadám si hrozně, ale nemůžu si pomoct :zed:

Tohle co si napsala je fakt hrůza, doufám že to holkám nedáváš najevo ikdyž ony to stejně vycítí. A co když by jste opravdu měli kluka? To ho pak budeš upřednostňovat a holky ti budou lhostejné? Bože tolik žen které nemůžou mít děti a ty takhle… psycholog je málo běž rovnou k psychiatroj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
22.8.20 18:22
@Anonymní píše:
Ano, podobnou, když jsem čekala první dceru. Taky kvůli tomu sem začala chodit k psychologovi. Pospíchala sem pak co nejdřív znovu otěhotnět, opět s šílenou vidinou chlapečka.

A co si od toho chlapečka slibujes? Co je tam tak strašně moc jiné než u holčičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí