Výběr pohlaví - lze to zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16263
22.8.20 22:33
@Kipa22 píše:
A teoreticky, někdo ti vyrobí na míru dítě, co uděláš s těmi dvěma předchozími holčičkami? Ty někomu daruješ, dáš je do děcáku nebo je hodíš do popelnice?

Jestli bude jako me57h nebo jak se přesně jmenuje, tak jim rozdělí povinnosti, bude po nich dupat, a bude je nesnášet za to, že se dostatečně nevěnují jejímu miláčkovi (alias synovi). Ale myslela jsem, že druhá podobná karikatura na matku existovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5975
22.8.20 22:39
@Anonymní píše:
Nejde říct, že jí nemám ráda. Bojím se o ní, ale nemiluju ji, není pro mě nejdůležitější na světě, prostě se o ní starám, když už je na světě. Ale nejsem šťastná. Ne, na dospělé ženy to neplatí, bavíme se tu o malých dětech

Promiň, ale ty jsi psychiatrický pacient. Tvých dětí je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149322
22.8.20 22:42
@DoktorkaZorkaHorká píše:
To máš asi pravdu… Akorát nevím jestli to od mámy nebolí víc no… :nevim:

Bolí, jsem taková nechtěná holka, máma preferovala jen bráchu, tomu by prominula i vraždu. Boli to jako prase. Z téhle paní zakladatelky je mi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.8.20 23:50

Me prijde ze tu pani jen ucelove vyvolava diskuzi a pak jeste priklada polinka do ohne, pac tohle nikdo nemuze snad myslet vazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.20 00:30
@Issabell28 píše:
Proc bych mela lhat? Kdyby sis precetla viz. diskuze o umelem oplodneni, tak tam holky pisou, ze pohlavi take vedely predem a taky jim nekde dali vybrat. Dostali jsme do ruky papir, kde bylo pohlavi plus rozepsane vady, jestlize je embryo melo. S nikym se nehadam, pouze jsem odpovedela zakladatelce, ze to lze i v CR, zvlast, kdyz ma člověk penize. Jestli je to neeticke je uz na jinou diskuzi.

Tak aby jsi dala zakladatelce tip, kde jí toho kluka udělají, ne? Nevěřím ti. Pokud by to někde udělali, seberou jim licenci. I já jsem dostala do ruky protokoly s pohlavím, ale jen tam, kde bylo embryo vyřazeno kvůli genetické vadě. U zdravého mi to odmítli do konce prvního trimestru sdělit.

• Citovat
  • Upravit
5975
23.8.20 00:40
@Anna766 píše:
Bolí, jsem taková nechtěná holka, máma preferovala jen bráchu, tomu by prominula i vraždu. Boli to jako prase. Z téhle paní zakladatelky je mi špatně.
:hug: :srdce: Drž se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
23.8.20 07:10

Pokud tohle zakladatelko myslíš vážně a nejsi troll, tak zkus ze sebou něco dělat. Dojdi si k psychiatrovi, když né kvůli holčičkam tak kvůli sobě. Myslím totiž že kdybys měla 2 kluky tak tu zakládáš diskuzi jak chceš holky. Já jsem taky to nemilované dítě a musím teda říct že i když mi už je 41 bolí to pořád. Zkus opravdu toho psychiatra a když ti nebude vyhovovat zkus jinýho takhle trápíš ty děti i sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
23.8.20 07:20

@ka2ka nějak nechápu, dle tebe někteří chlapi,, dělají,, jen kluky a jiní jen holky?

• Citovat
  • Upravit
27723
23.8.20 07:42
@Modrásek modrý píše:
@ka2ka nějak nechápu, dle tebe někteří chlapi,, dělají,, jen kluky a jiní jen holky?

https://www.mamulik.cz/…lavi-ditete/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
23.8.20 07:53
@ka2ka píše:

Promiň, ale vůbec nechápu, co se snažíš říci. Každý plodný muž má spermie nesoucí jak chromozom X, tak chromozom Y… Jak pomůže vyměnit chlapa, když chce kluka?

• Citovat
  • Upravit
4622
23.8.20 08:14

Ty jsi kr.ava nebeska, doufam ze to neni pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
23.8.20 09:17
@Modrásek modrý píše:
Promiň, ale vůbec nechápu, co se snažíš říci. Každý plodný muž má spermie nesoucí jak chromozom X, tak chromozom Y… Jak pomůže vyměnit chlapa, když chce kluka?

tak někteří umí jen holky tak pokud ho vymění třeba časem narazí na nějakýho co umí kluky co jen na tom k nepochopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
23.8.20 09:28
@ka2ka píše:

asi ano, když někdo má x dětí stejného pohlaví, nebo prostě smůla a vždy se trefí do nesprávné spermie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
23.8.20 09:33
@ka2ka píše:
tak někteří umí jen holky tak pokud ho vymění třeba časem narazí na nějakýho co umí kluky co jen na tom k nepochopení?

Jak je podle této tvé teorie možné, že někteří muži zplodí i kluky i holky :)

• Citovat
  • Upravit
4905
23.8.20 09:38

@Janli Vtip je v tom, ze ani z IVF nemusi mit zadny zdravý klucici embrya. Jinak tu v jedné nebo dvou diskuzích proběhlo, ze uživatelka vi, ze druhé (jeste zmrazene) embryo je také klucici a plánuje podstoupit další IVF kvuli sanci na holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí