Výběr pohlaví - lze to zařídit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27723
23.8.20 09:39
@Modrásek modrý píše:
Jak je podle této tvé teorie možné, že někteří muži zplodí i kluky i holky :)

tak původně jsi ocitovala mojí odpověd někomu jinému který se ptal na to zda pohlaví určuje chlap, než teda k tomu přidala dovětek. A víš co znám podstatně víc párů co mají děti stejného pohlaví a né jen dvě, než co mají párečky no a ona strašně chce kluka, teda v této diskuzi, tak větší šance je s chlapem co má doma kluky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.8.20 09:45

@Berry77 @Modrásek modrý ale ono to tak opravdu je. Někteří muži můžou mít schopnost zplodit pouze jedno pohlaví nebo to druhé jen s velkými obtížemi. Stačí, aby měli nějaký problém na chromozumu Y a už nejsou schopni zplodit chlapce, stejně tak na posledním chromozomu X a pak nezplodí holky. Znám muže, který s třemi ženami splodil sedm holek, i můj děda si nasekal s několika ženami samé holky a jen jednoho kluka.

• Citovat
  • Upravit
149326
23.8.20 09:50
@Janli píše:
@Berry77 @Modrásek modrý ale ono to tak opravdu je. Někteří muži můžou mít schopnost zplodit pouze jedno pohlaví nebo to druhé jen s velkými obtížemi. Stačí, aby měli nějaký problém na chromozumu Y a už nejsou schopni zplodit chlapce, stejně tak na posledním chromozomu X a pak nezplodí holky. Znám muže, který s třemi ženami splodil sedm holek, i můj děda si nasekal s několika ženami samé holky a jen jednoho kluka.

Znám podobného, co má samé holky snad se třemi čtyřmi ženami. Kamarád má zase jen kluky z obou manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
23.8.20 10:00
@Modrásek modrý píše:
Jak je podle této tvé teorie možné, že někteří muži zplodí i kluky i holky :)

Ano chlap má spermie X a Y, ale pochybuji že všichni chlapi mají ty spermie rozdělené 50 na 50. Já osobně si myslím, že může mít převahu jednoho a pak zkrátka plodí jen jedno pohlaví a to druhé je jen o štěstí. Nebo má jeden chromozom s vadou. Znám pár, kde potraceli jednu holčičku za druhou a kluci se rodili zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
23.8.20 10:10

@Janli v manželově rodině se jedno pohlaví rodí už několik generací, to druhé prostě neumí a neumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
23.8.20 10:19
@ka2ka píše:
tak původně jsi ocitovala mojí odpověd někomu jinému který se ptal na to zda pohlaví určuje chlap, než teda k tomu přidala dovětek. A víš co znám podstatně víc párů co mají děti stejného pohlaví a né jen dvě, než co mají párečky no a ona strašně chce kluka, teda v této diskuzi, tak větší šance je s chlapem co má doma kluky
Nechci se dohadovat, ale… :lol:
Neptala jsem se přímo, zda pohlaví určuje chlap… to vím…
Můj dotaz zněl:
@Moringa píše:
V čem jí pomůže výměna chlapa? :think:
Myslíš, že ten stávající umí jenom holky? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
23.8.20 10:36

Tak když víš že pohlaví určuje chlap tak když ho vymění za některýho který má jen kluky tak bude mít větší šanci toho kluka fakt mít, ale to už jsem tu rozebírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.8.20 10:41

Tahle diskuze zpečetila osud zakladatelčina muže :lol: odteď ho bude podvádět s někým, kdo má syny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.8.20 11:09

S tim, kdo urcuje pohlavi ditete, to neni tak jednoznacne. Jasne, je dane spermii, takze pokud chlap „neumi“ jeden typ spermii (treba kvuli nejake mutaci), tak potom to urcuje on. Ale pokud je chlap zdravy a tudiz tvori spermie v pomeru 1:1, tak ve skutecnosti potom „urcuje“ pohlavi zena. Protoze spermie X a Y jsou ruzne odolne vuci prostredi v pohlavnich cestach zeny a to ovlivnuje zena (sice ne vedome, ale pravdepodobne to zenske telo ovlivnuje ponerne cilene).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.8.20 11:13
@Anonymní píše:
Neumím si představit život bez syna…mám 2 holky a prostě cítím že to není ono. Ano, je to rouhání, ale nežije se s tím lehce. Vadí mi i když vidím syny u kamarádek, chlapečky na hřišti… U první dcery sem s tímto problémem chodila k psychologovi, bohužel to bylo spíš takový,, povídání o ničem" a akorát peníze fuč :?

Mám 3 holky. Kluk mi občas taky chybí.
Ale třetí nám ho vynahrazuje :mrgreen:
Chodí ráda v klučicím, hraje si s autíčky a složí k zemi každého kdo ji stojí v cestě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.8.20 12:45

Zakladatelko a co si slibujes od toho, když bys měla chlapečka, jak by byl tvůj život jiný? Mas blíž ke klucicim aktivitám, máš ráda sport atd.? Mě by třeba děsně nebavilo koukat na vláčky, hrát si s bagrem nebo na hasiče, vozit dítě na fotbal a koukat na zápasy… Naopak, bavilo by me vybírat holčičí hračky, holčičí oblečení, čančat si holčičku :srdce: Nic z toho tě nebaví? Proč ti chlapecci přijdou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
23.8.20 13:00

Je normální si přát dané pohlaví? Nebo je žena hned kráva či hyena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.8.20 13:10

@ghzkmk Samozřejmě, že je to normální. Čekáme třetí dítě a doma máme dva kluky. Tak jsme si přáli holčičku, ale i kdyby to byl kluk, proboha, milovali bychom ho úplně stejně. Když zakladatelka napíše, že svoje dítě kvůli pohlaví nemiluje, normální to opravdu není. A ve chvíli, kdy s tím vyleze na emimino je normální taky to, že ji lidi budou považovat za krávu a hyenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 13:26

Jinak, ještě k dotazu co bych dělala až budu mít chlapečka…ne, holky nedáme do děcáku, nikomu je nedáme a překvapivě je nehodíme ani do popelnice :roll:

• Citovat
  • Upravit
4043
23.8.20 13:30
@Anonymní píše:
Jinak, ještě k dotazu co bych dělala až budu mít chlapečka…ne, holky nedáme do děcáku, nikomu je nedáme a překvapivě je nehodíme ani do popelnice :roll:

To je jasný, proč se nechtěných holek zbavovat… můžou přece sloužit tomu tvému vytouženému chlapečkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí