Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chtěla bych si koupit nový telefon, protože mi začal blbnout. Potřebuji poradit s výběrem. Nerozumím tomu ???? líbil by se mi iPhone, ale jsou strašně drahé. Chtěla bych, aby delal kvalitní fotografie a videa a cena nejlépe do 8t.
Já mám Huawei P20 Pro a fotografie dělá nádherné. Cenu ale nevím, kupovala jsem ho už před dvěma lety.
@kakuja píše:
Xiaomi nebo Huawei.
A nějaký konkrétní model máte na doporučení?
@kacud97 píše:
Ahoj, chtěla bych si koupit nový telefon, protože mi začal blbnout. Potřebuji poradit s výběrem. Nerozumím tomu ???? líbil by se mi iPhone, ale jsou strašně drahé. Chtěla bych, aby delal kvalitní fotografie a videa a cena nejlépe do 8t.
Cokoliv, co koupíš za 8 tis, je v pohodě.. IPhone je kravina, platíš jen značku, nic víc. Já mám honor a spokojenost..
@martina.se píše:
Cokoliv, co koupíš za 8 tis, je v pohodě.. IPhone je kravina, platíš jen značku, nic víc. Já mám honor a spokojenost..
A můžu se zeptat, jaký honor máš?
@kacud97 teď 20, dřív 10..chystala jsem se na další level, ale teď už nemůžu.. Mám příspěvky od zaměstnavatele ![]()
@kacud97 píše:
A nějaký konkrétní model máte na doporučení?
Já mám Huawei p30 lité a velka spokojenost, sestra má Y7 a taky ji jede přes rok bez závady. S xiaomi osobní zkusenost nemám, ale spousta známých ho má a jsou též spokojeni
Honor, za málo peněz hodně muziky, třeba 8×, nebo 20 lite atd. Osobní zkušenost a nedám na ně dopustit