Vybíráme jméno - fakt nevím

35326
26.4.09 22:41

vybirame jmeno- fakt nevim

Tak jen tak pro srandu - mam tri favority, lepe receno dva a manzel jednoho, bud Nela, nebo Viola nebo manzelova Zuzanka. Co se libi vam? Nemuzu se rozhodnout, manzel to hodil na me, pokud nebude mit Zuzanku, je mu to jedno, mne se Zuzanka zrovna moc nelibi, ale asi uz meknu vlivem kvapem se bliziciho porodu. Obavam se, ze se budu rozmyslet jeste v porodnim boxu 8O . Starsi dceru mame Julii, vsechna jmena se docela dobre hodi k nasemu prijmeni. Tak mi neco vyberte, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
26.4.09 22:46

Tak jsem to nejak zvorala a nezadala tam posledni moznost Nela. No nic, opravit mi to nejde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
26.4.09 22:53

NELA :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
26.4.09 22:55

taky Nela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
26.4.09 22:57

Nela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
26.4.09 23:01

Rozhodne Nela:) Taky jsem ji chtela, ale manzel ji zatrhl, tak jsem mu zase zatrhla Violu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.4.09 23:33

Mně se teda moc líbí ta Zuzana, ale pokud bych měla volit mezi Violou a Nelou, tak určitě tu Nelu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.4.09 00:28

Ahoj,
mně se naopak líbí Viola :wink: (jen nevím, jak bych ji pak oslovovala). Zuzan je všude plno, Nela je teď taky dost frekventované jméno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.4.09 00:32

Viola!!! k Julii nádherně sekne. Kdyžtak ta Nela, ale já Nelinky moc nemusím a je jch moooc. Na Zuzanku bych nepřistoupila, ale jsou v tom osobní antipatie k tomuto jménu, typu Zuzi Zuzi co tě mrzí, mně se prostě jméno Zůza nelíbí. Asi hodně záleží na Vašem vztahu, jestli to jméno kousneš, netvrdím, že bych to neudělala. Utěšit Tě můžu leda tím, že člověk se prezentuje svou osobností a ne svým jménem (i proto je podle mě lepší vybírat jména vcelku obvyklá).

Ale Julie a Viola - to k sobě jde prostě nádherně.

A napadá mě, jestli by manžel nemohl navrhnout ještě něco jiného, někdy je lepší sáhnout po něčem novém a ne vybírat z jmén, se kterým - jakýmkoliv - nebudete jeden z vás spokojen.

• Citovat
  • Upravit
14015
27.4.09 02:09

Lucie :lol: . Mají svátek skoro najednou, obě mají latinský původ a jeden z významů je zářící. Navíc když se spleteš (a to se plést budeš, i kdyby se druhé dítko jmenovalo Roman, tak to až tak nevadí :lol: ).
No nic, fakt nevím, Nela je poslední roky velmi častá, Viola je nádherná, ale mít kamarádku s tím jménem, mám s tím problém, Zuzanek je taky hodně.
Dej pak vědět, jo? Aby to nakonec opravdu nebyl ten Roman, ten by se k Julii taky nádherně hodil 8) .
PS: My jsme u výběru zohledňovali nejen kumulaci oslav, zvukomalebnost, původ a význam, ale taky to, jestli má jméno rozumné překlady do cizích jazyků, co kdyby děti náhodou byly do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.4.09 04:25

NELA- i když jich je už celkem dost. Viola, no nevím pěkné jméno to je, není ani časté, ale ve škole v hudebce v pubertálním věku, by to asi neměla jednoduché.
Zuzana, tu chtěl jako třetí manžel-no máme MARKA (kluka).
Jinak sestřenka má v září narozenou BĚTU (ne Alžbětu, ale fakt BĚTU).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.4.09 06:57

Jasmina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.4.09 07:26

Zuzanka je krásné jméno.Chtěla jsem ho dát holčičce,ale pak mi dr. řekl,že je to kluk,takže máme Marka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
27.4.09 07:36

Viola - ale s neobvyklyma jmenama fakt nemam problem - a nemyslim, ze by mely problem decka, zvlaste v dnesni dobe. V dobe povinnych pepiku a karliku mozna …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.4.09 07:36

Nela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie