Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj! Dalo by se říct, že času máme ještě spousty, ale jsou věci, ve kterých mám ráda jasno.
U prvního jsme měli vybráno už když jsme šli na 2. screening, abychom ho mohli oslovovat.
(nejsem uplně cáklá)
U kluka to je jisté- Jiří, nejsem zastáncem dědění jmen po někom, ale tady to má pro nás velký význam (je to manželův bratr)
U holčičky přicházejí v úvahu:
Anastázie
Anděla
Antonie
Josefína
Lada
Mariana
Milada (zvažuji opět dědění, po bezdětné tetičce)
Valerie
inu, které určitě neee?! a jaký máte názor na „podědění“ jmen? ![]()
P. S.:
k přijmení se hodí všechny. začíná na K.
Mariana se mi moc líbí taky vybíráme jméno, jak by jste říkali malé holčičce? Mariánko? Mám trochu obavu z 2.stupně zš aby z Mariánky nebyla tráva, ach jo.
Určitě Valerie…jinak já chtěla taky Jirku - po manželovi, ale je to i jeho táta, tak jsme se dohodli, že by to bylo moc
S tím přišel dokonce sám muž…
Můj manžel byl dřív huličem trávy…a nedávno prohlásil, že by si přál holčičku Marijánku. Jelikož je mi tohle jeho období vrcholně protivný, má utrum
Ale u jeho dredopřátel by měl velkej úspěch ![]()
Mě se líbí Josefína (jednu tady v okolí máme) a Antonie.
Určitě ne Anastázii, Antonii a Josefínu - jinak jsou všechna krásná.
Mě se moc líbí Josefína
tohle jméno nemá chybu. je hezké jak pro holčičku, tak pro dospělou ženu ![]()
Příspěvek upraven 07.07.12 v 17:14
koukám, že co člověk to názor!
ono těch holčičích je tolika krásných. líbí se mi tedy všechny, tak nevím jak to rostřelíme! ![]()
Tonička i Josefína jsou mé asi nej, i Valerka, manžel lobuje zas za Andělku a Mariánku- a to mě taky děsí- ta tráva
jinak myslím, že pro většinu by to byla Mája Majka a to mi zas přijde škoda…
anonymko- mě se zase líbí Vilém, je to tchán i švagr, takže to by taky bylo moc ![]()
Tak Anastázie bude Stázka, Anděla bude Anďa, Antonie bude Tonička, Lada bude Laďka, Mariana bude Maru, Milada bude Milka, nebo Milča. Jozefína bude Pepa, Pepina, Pepča.. Mám kamarádku ![]()
Z těchhle jmen bych si vybrala Valerii. Je to krásný jméno. Zdrobněliny jsou hezké - Val, Valery, Valinko… Za mně Valerie. Jinak mi to přijde divoké.
Dědění jmen nevím. Manžel nechtěl, aby byl syn po něm. Prý by bylo přeJirkováno. Tak máme Matěje. Holčičku bych po sobě asi nedala (jsem Zuzana).
Chtěla jsem Ester. Ale každý mi jí vymlouval k příjmení. Ester Černá…
Jsi 11.týden
Času na výběr máte dost. My jména změnili už několikrát.
Kluka teda držíme pořád stejnýho, holky se měněj.