Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký večer, vím že na toto téma je toho plno, ale stejně potřebuji poradit. Chci koupit dceři k 3 narozeninám panenku, rozhoduji se mezi chou chou - jako živé miminko nebo baby born interaktivní holčička. zatím vyhrává baby born ale líbí se mi že ta chou chou vydává zvuky což by se dceři líbilo ale zase se nedá koupat. takže kterou? nejlépe prosím o radu ty které mají aspoň jednu doma děkuji.
Máme chou chou, nemocné miminko. Malá si s ní hrozne vyhraje, miluje ji. Já ji koupila v Kauflandu po vánocích ve výprodeji
Za dvě stovky;-) akorát mě štve to hadrové tělíčko, malá ji kolikrát tahá bez oblečků a panenka je jak prasátko;-)
Mám obě. Ono to koupání té baby born není tak žhavé. Ta voda nateče i dovnitř, pak se to musí ventilem vypouštět a sušit, jinak z toho vytéká…takže jí to dáš do vany 3× a pak ti to poleze na nervy ![]()
BB má hodně doplňků, dá se stále a stále dokupovat, to Chou Chou nemá, taky hodně krásných oblečků.
CHCH je měkčí, taková lepší, taková mazlivá s mnohem hezčím obličejem. Nedá se na ní koupit skoro nic. Oblečení z BB na ní nejde, má tlustější ruce. Oblékáme jako miminko do novorozeneckého normálního oblečení.
Máme 4 CHCH a dvě BB
kdybych měla doporučit jednu, oželím tu možnost koupání a jdu asi do CHCH.
@terinka4444 píše:
Mám obě. Ono to koupání té baby born není tak žhavé. Ta voda nateče i dovnitř, pak se to musí ventilem vypouštět a sušit, jinak z toho vytéká…takže jí to dáš do vany 3× a pak ti to poleze na nervy![]()
BB má hodně doplňků, dá se stále a stále dokupovat, to Chou Chou nemá, taky hodně krásných oblečků.
CHCH je měkčí, taková lepší, taková mazlivá s mnohem hezčím obličejem. Nedá se na ní koupit skoro nic. Oblečení z BB na ní nejde, má tlustější ruce. Oblékáme jako miminko do novorozeneckého normálního oblečení.
Máme 4 CHCH a dvě BBkdybych měla doporučit jednu, oželím tu možnost koupání a jdu asi do CHCH.
děkuji doufala jsem že se najde někdo kdo bude mít doma obě
… a jsou ty zvuky reálný?? mě se právě líbí kolik je k ty BB doplňků ale ty se dají použít i na tu CHCH akorat že bude krmit jen jako dá jí jen jako na nočník a občas tam naleju vodu aby měla radost ![]()
Jo, zvuky jsou docela reálný. Oblečení převážně nejde, protože CHCH má tlustý ruce a nejde to natáhnout. A záleží na doplňcích, ona totiž BB má pevné tělo, jako naše panenky za dětství a ruce a nohy na kloub, takže je ohneš a sedí, do všech těch aut, na koně, na čtyřkolku…je potřeba ta panenka pevná, musí sedět.
CHCH je hadrová, celá, jen konce rukou a nohou má gumové.
@bufinda dobre ranko, je to teda mimo misu, ale znas tydle panenky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ja jsem je neznala a nadchly mne, jeste ji doma ale nemam ![]()
A od kolika let takovou panenku interaktivní holčičky využijou? A to oblíkání, pří koupání, atd? Malá bude mít po Vánocích 2 roky, tak jí chci koupit větší kočárek, má teď ten plastový od 1 roku a už je krátký a panenku má malou, obyčejnou Baby Annabel. Bez zvuků a funkcí, z doplňků jen lahvičku na mléko. Panenku chová, ukládá do kořárku, občas jakože krmí mlíkem. Tak jestli ke kočárku koupit i „lepší“ miminko nebo jestli ještě vydržíme s tímto.
Navíc v lednu čekáme další přírustek, tak tím spíš váhám. ![]()
Kapaz - naší budou 3 roky a má zatím taky právě jen tu obyčejnou a chce jí pořad oblíkat, dává jí na noční, spinkat, krmí jí proto jí chci koupit nějakou lepší jenže mě se líbí CHCh panenka ale ještě aby k tomu čurala a měla pevny tělíčko a jsem spokojená